Nieuw

Why Islam is Not a Religion

by Rebecca Bynum (Nov. 2011)
Speech delivered October 18th to ACT! for America Chapter in Memphis Tennessee
Good Evening. I’m here to talk about a subject no one wants to discuss – religion. Many people in our post-Christian society (especially journalists) are afraid of it, misinformed about it and ignorant of the most basic theological concepts. And our theologians are often too specialized in their work to be able to discuss religion in its broadest outlines or our Churchmen are often soo concerned with finding common ground that they gloss over and ignore the theology of Islam.

Our greatest Islam critics confine their attack to the non-religious aspects of Islam, either its political side or its judicial side. But when we discuss political Islam or Sharia law alone, we imply that there is a religious Islam that is perfectly fine, that we don’t have to worry about. And we leave the major problems of Islamization – Muslim immigration, mosque building, the proselytizing in our prisons and military and the infiltration of our governmental institutions completely untouched and indeed untouchable.

So I think we need to take a few steps back to examine Islam as a whole and to broadly define the outlines of Islam – what it is and what it isn’t.

The New English Review >>

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Why Islam is Not a Religion

  1. Republikein // oktober 18, 2016 om 01:56 //

    Nou komt Pluto om de hoek kijken, waar is het eind?
    Tijd voor een 1000- jarige vrede.
    Als ik Islam in één zin genoemd zie met religie hoeft het al niet meer.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: