Nieuw

Schuldsanering, rijbewijs en woning voor IS-terroristen

Zweedse gemeente bereidt zich voor om terroristen te verwelkomen die voor de islamitische terreurgroep Islamitische Staat hebben gevochten, met onder andere een schuldsanering, rijbewijs en woonverblijf.

– Toen dit onderwerp ter sprake kwam dachten we eerst: “Oh God, hoe moeten we dit afhandelen”, maar al  vrij snel beseften we dat we dit probleem op dezelfde wijze moeten oplossen zoals alle anderen. Dit is een punt van zorg zoals alle anderen, zegt Anna Sjöstrand, Lund’s coördinator tegen gewelddadig extremisme op site de van de Zweedse Radio.

Men is van mening dat deserteurs van gewelddadige terroristische groeperingen hetzelfde moeten worden behandeld zoals bijvoorbeeld overlopers van georganiseerde criminele organisaties. De behoeften van deze personen kunnen na een onderzoek bestaan om hulp te bieden met een woning, werk of levensonderhoud. De hulpprocedure wordt gesteund door de nationale coördinator tegen gewelddadig extremisme, die in een rapport aangeeft dat de IS overlopers gesteund moeten worden.

– Dit is een puur sociale, economische en materiële vraag. Je moet in staat zijn om te reïntegreren in de arbeidsmarkt, je hebt een rijbewijs nodig, een schuldenregeling, en een dak boven je hoofd. Als individuen de IS willen verlaten willen ze naar  iets concreets vertrekken, heeft men niet deze hulpmiddelen is het moeilijk om dit te realiseren,  zegt Christoffer Carlsson, die het rapport heeft geschreven.

Linus Lund (parlementslid van de Zweden Democraten): SD’s mening over de terugkeer van  IS-terroristen is duidelijk: Zij hebben deelgenomen aan de oorlog tegen het Westen (ons) en moeten naar Den Haag gaan of in het “Kalifaat” blijven.

Anna Sjöstrand verwerpt de kritiek dat de deserteurs door de Zweedse samenleving verwend worden.

– Misschien bestaat er zulke kritiek, maar voor mij is het moeilijk om die denkwijze te volgen, men krijgt bij ons dezelfde hulp zoals alle anderen die bij ons hulp zoeken. We kunnen niet zeggen: omdat  je een verkeerde keuze hebt gemaakt heb je geen recht om terug te komen en in onze samenleving te leven.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/18/skuldsanering-korkort-och-bostad-till-is-terrorister/

Een nawoord van rommel:

Zweden is verloren. Zweden is echt naar de klote. En niet alleen door zijn onnozele politici die het land besturen, maar ook door de gore linkse waanzin die vat heeft gekregen op gemeentebestuurders. Ik heb er onderhand geen woorden meer voor. Het gaat het normaal verstand te boven. Ze schijnen te denken dat het over een clubje kwajongens gaat die ergens een geheime boomhut als hoofdkwartier hebben in en de buurt ramen ingooien. Kattenkwaad.

En dan steeds weer die vuile is-terroristen als Zweden benoemen, dit zijn geen Zweden, autochtone Zweden hebben hier niks mee te maken. Deze moordlustige idioten zijn het recht verloren om zichzelf Zweden te noemen op het moment dat ze naar de IS vertrekken. Laten we het beestje noemen wat het is, kakkerlakken, ratten, onmensen, stront. Ze zijn alle scheldwoorden die je in fantasie kan bedenken, maar “Zweden” zijn het NIET!

“Dit is een punt van zorg zoals alle anderen”, daar ging me onderkaak een halve meter naar beneden. Zo redeneert de linkse goedkut die als coördinator tegen gewelddadig extremisme is aangesteld. Ja, dan verlies je toch weer een beetje hoop in de toekomst, en vraag je je af waaraan je het verdiend heb. Maar het geeft hoop voor toekomstige nazibeulen in vernietigingskampen voor moslims, die kunnen altijd nog na de oorlog als spijtoptanten naar Zweden verkassen om daar verwend te worden met gratis sociale voorzieningen om in staat te zijn om te reïntegreren in de arbeidsmarkt. Arbeit macht frei. Drei liter bier und eine schweine bratwurst. Met een gratis Führerschein.

“Als individuen de IS willen verlaten willen ze naar iets concreets vertrekken, heeft men niet deze hulpmiddelen is het moeilijk om dit te realiseren”. Ik sta weer is perplex in een muur van linke waanzin, ik kan er geen woorden meer voor vinden. De idioterie verlamd je denkvermogen. Het liefst zou je op dat moment doodgaan en reïncarneren als crackhoer. Schiet dat hele zootje toch af. Voer het aan de varkens!

Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Is iedereen behalve ik in dit land gek geworden? Ben ik de enige die hier normaal is. Rommel in wonderland? Chasing the white rabbbit? Welke mongool verzint het om voor de IS te vechten? Begrijpt dan niemand dat je die gevaarlijke idioten in de woestijn moet achterlaten? Hun thuis is een fucking woestijn, daar hebben ze zelf voor gekozen. Een verloren gat ergens in Afrika. Lekker elkaar in de naam van Allah en die andere mislukkeling Mohammed doodschieten. Ik kan het alleen maar aanmoedigen. Vecht het lekker uit maar zonder mij. Maar toch heel soms denk ik bij mezelf, in een goedaardige bui, in een beetje op links, en krijg meteen trek om te neuken. Liefdevolle gedachten maken me altijd een beetje geil.

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

17 Comments on Schuldsanering, rijbewijs en woning voor IS-terroristen

 1. Dit knettergekke wijf moet eens goed ”opgevuld ” worden door een bende van deze ”deserteurs met vooruitzichten” in alle openingen.

  Like

 2. Daar is maar 1 gepast woord voor. KNETTERGEK !!!!!!!

  Like

 3. Republikein // oktober 18, 2016 om 18:50 //

  community.boomerang.nl/sites/default/files/styles/creation_large_portrait/public/creation/17935_hangmijmaarop.jp

  Like

 4. Staat er nou niemand van die goedmensen bij stil dat die zgn. overlopers wel eens een leugenverhaal kunnen ophangen? Zo van: “het zijn beesten bij IS, dat had ik niet verwacht dat het zó erg zou zijn, en ik ben ontsnapt en ze hebben me haast doodgeschoten en ik heb héééél veel spijt en ik wil zo graag naar huis, naar pappa en mamma die zo veel verdriet hebben en ik zal me, eerlijk waar, goed gaan aanpassen en heel erg gaan integreren..

  Zo kunnen die goedmensen dus een heel leger getrainde jihadisten binnen laten en verwennen, maar hey! dat zien we later wel weer …

  Like

 5. Pas de donorwetgeving van d666 toe op deze onverlaten, of laat de onverschrokken Dries van Agt het opknappen.

  Like

 6. nathalie // oktober 18, 2016 om 21:27 //

  Ze zijn knettergek geworden !!

  Like

 7. Republikein // oktober 19, 2016 om 01:04 //

  Uit de matrix met bolletjes.

  Like

 8. Ik mis die gratis Volvo in het hele verhaal.
  Aan een enkel een rijbewijs heb je nog niks zonder een auto.

  Like

 9. Republikein // oktober 19, 2016 om 02:05 //

  Oké, ik ga met je mee.

  Like

 10. Republikein // oktober 19, 2016 om 02:12 //

  Like

 11. Republikein // oktober 19, 2016 om 02:28 //

  Like

 12. Tijd voor naar bed, grotonderzoek.

  Like

 13. Republikein // oktober 19, 2016 om 03:38 //

  Like

 14. Wat een gekkenhuis

  Like

 15. Met dat rijbewijs mag je hoop ik toch wel op de vrachtauto

  Like

 16. Sta helemaal versteld!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het doet pijn als je roem verloren gaat – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: