Nieuw

Jonge meiden in Denemarken doelwit van islamitische verkrachters

Een angstaanjagende trend is naar Denemarken komen overwaaien te samen met de massa inigraties van al dan niet illegale moslims : Groepen van moslims ontvoeren Deense meisjes om ze vervolgens te misbruiken tijdens een groepsverkrachting

Al vele jaren waren het moslim migranten die vrij spel kregen in Engeland om zich daar straffeloos bezig te houden met het ontvoeren en verkrachten van niet-moslim meisjes. In de stad Rotherham alleen al werden 1.400 meisjes seksueel misbruikt, ontvoerd nadat ze in veel gevallen eerst werden verdoofd met drugs zodat ze niet te veel weerstand meer zouden kunnen bieden. Een expert zegt dat tot er één miljoen meisjes in Engeland seksueel zijn misbruikt op deze manier. (Opmerking Bolo : Volgens mij moet dit zijn één miljoen gevallen van misbruik waarbij heel veel meisjes meerdere malen zijn misbruikt. Waarvan veel meisjes als seksslaaf zijn verhandelt en veelvuldig zijn misbruikt, verkracht en mishandelt)

De daders zijn moslims
De Britse advocaat Gavin Boby heeft onderzoek gedaan naar dit fenomeen. Het blijkt dat moslims zich meer dan 200 keer vaker schuldig maken aan het plegen van deze gruwelijke vorm van criminaliteit dan niet-moslims. Recente aanvallen suggereren dat deze misselijkmakende vorm van vrouwenmisbruik alsmede bijna kinderverkrachting samen met de moslim enclave meegekomen is naar Denemarken.

Meisjes probeerde ontvoerd
Onlangs werd er door een kudde laffe moslims een poging ondernomen om een 18-jarig meisje in Noord-Jutland te ontvoeren. Ze werd een auto ingetrokken door drie Arabische mannen die probeerden haar te verkrachten. Het meisjes schreeuwde, sloeg en schopte haar eigen een uitweg uit de auto en wist op die manier aan deze gruwelijke mensonterende moslims te ontsnappen.

Een paar dagen later was het een kudde van 4 of 5 donkere mannen in hetzelfde gebied die geprobeerd hebben om een 17-jarig meisje te pakken te nemen. Het meisje werd een busje ingetrokken waarna deze lafbekken wat plezier met haar wilde gaan maken. Het meisje bleek aardig van zich af te kunnen bijten aangezien ze wist te ontsnappen doordat ze een van de mannen hard in zijn leuter  wist te bijten toen hij haar oraal verkrachte. Tijdens de tumult wist het meisje gelukkig te ontsnappen.

Tragische verantwoordelijkheid van de ouders ‘
Dit zijn slechts twee voorbeelden. Er zijn er nog veel meer. Dit is allemaal begonnen doordat politici tienduizenden islamitische migranten los hebben gelaten op de Denen. Sindsdien is er sprake van een enorme stijging van seksueel geweld in Denemarken.

Van de lente 2015 tot het voorjaar van 2016 is het aantal verkrachtingen gestegen  met 163 procent!

Tragisch is het dan ook nog eens dat veel van de ouders van de slachtoffers zelf de politici aan de macht hebben geholpen die vervolgens het islamitische tuig hebben binnen gelaten die hun kinderen hebben verkracht of dit vol overgaven blijven proberen.

Huilende families, schuldig politici
Gebroken levens en huilende families. En de schuldige politici produceren meer en nieuwe naïeve, nutteloze wetten die een en ander zouden moeten oplossen.

Niemand kan beweren dat de islam-critici hen niet hebben gewaarschuwd.

Niets zal veranderen voordat we (1) stoppen met de islamitische immigratie, (2) moskeeën sluiten die niet openlijk afstand doen van de islamitische wet, de sharia (sharia predikt verkrachting van niet-moslims), (3) consequent deporteren van alle criminele immigranten om ze ofwel naar hun thuisland terug te sturen of ze te verplaatsen naar kampen of gevangenissen buiten Europa, (4) Permanente grenscontroles voor alle reizigers en tot slot (5) het mogelijk maken dat opgeleide, gezagsgetrouwe burgers die dit kunnen en willen zonder verbindingen met radicalen groeperingen schriftelijke examens over democratie en mensenrechten laten doen en regelmatige schiettests willen uitvoeren als ze zijn geslaagd de mogelijkheid geven om zich te wapenen .

Origineel artikel : http://10news.dk/?p=2921

Vertaling voor Fenixx door Bolo

 

Doe mee met 8.098 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Jonge meiden in Denemarken doelwit van islamitische verkrachters

 1. sorry plaatje lukt niet!

  Like

 2. Hij wilde niet via de normale weg, ik heb hem nu via de admin pagina gedaan 😉

  Like

 3. me stukjes zijn zo slecht dat zelfs de plaatjes der niet meer bij willen horen, zucht……

  Maar bedankt Fub

  Like

 4. Arm them_ yourself….. zeg ik al tijden!
  .
  Laten verdwijnen zonder enig ruchtbaarheid werkt prima. Geef daaromtrent geen uitleg; zet uw strategisch denken aan zet.

  Like

 5. ze hebben hier een regel over hoe diep het gat moet zijn, moet het nog effe natrekken

  Liked by 1 persoon

 6. Wat zou Lowietje Assscher, die zich omhoog heeft geglibberd door de vrouwenhandel op de Wallen schromelijk te overdrijven, en vervolgens die zelfde buitenlandse criminelen als gevolg van zijn falende beleid de kans heeft geven om de vrouwenhandel vervolgens als een olievlek over de stad te verspreidden, wat zou die superstreber hier nou van vinden?.

  Like

 7. Liked by 1 persoon

 8. Marokkaanse racisten dreigen door de leugens van extreemlinkse advocaten er met een fopstrafje af te komen.
  http://www.parool.nl/amsterdam/justitie-niet-bewezen-dat-baby-stierf-door-vechtpartij~a4398552/

  Like

 9. oeps hoop dat dit wel mag blijven staan….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: