Nieuw

Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie”

Sneaky Hillary.

Onlangs zijn duizenden e-mails door WikiLeaks vrijgegeven die laten zien wat Hillary Clinton en haar verkiezingscampagne werkelijk denkt over een aantal zaken. In één van deze e-mails, die verstuurd werd naar het hoofd van Clinton’s verkiezingscampagne, John Podesto, worden Nederland en Malmö aangewezen als een schrikvoorbeeld van de gevolgen van de islamitische massa-immigratie.

In de e-mail verzonden door de democratische verkiezingenchef van Clinton’s verkiezingscampagne, John Podesto, wordt verkondigd dat Malmö is “verislamiseerd”, door de massa-immigratie. De e-mail constateert ook dat het bericht dat Fox News in 2004 vermeldde dat Malmö door islamitische immigratie overspoeld wordt niet overdreven was maar de werkelijkheid reflecteert. En er in de afgelopen twaalf jaar alleen maar slechter op is geworden.

Verder vermeldt de e-mail – luister en hou je adem in – dat een links georiënteerde econoom tot de conclusie is gekomen dat de islamitische immigratie in Nederland desastreuze gevolgen heeft voor de arbeidsmarkt, vooral voor de islamitische vrouwen waar de werkloosheid enorm is, en bijna niemand van deze groep inzetbaar is.

In het gelekte e-mailbericht wordt ook medegedeeld dat is aangetoond dat in Nederland de immigratiekinderen een beduidend lager IQ hebben dan autochtone kinderen, en dat 55 procent van de allochtone Marokkanen in Nederland ooit is gearresteerd door de politie.

We kunnen dus concluderen dat de verkiezingsstaf van Hillary Clinton in zijn interne communicatie op de hoogte is van de destructieve gevolgen van de islam immigratie in Nederland en Zweden.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/17/lackta-clinton-mejl-migranter-har-lag-iq-och-sverige-ar-skrackexempel-pa-muslimsk-invandring/

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3942 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie”

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Nou en? Dit weet iedereen met een normaal stel hersens toch al lang?

  Liked by 3 people

 2. Ik heb het al vaker gemeld; We zijn bezig met een omgekeerde evolutie. Ipv slimmer te worden worden we door immigratie steeds dommer. Domme mensen zijn makkelijker in toom te houden dan slimme, dus ik snap de bedoeling wel. Een revolutie is wat we nodig hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. Daarom zou de belasting die moslims betalen ook flink omhoog moeten zolang zij hier zijn. De vervuiler betaald! Bovendien oud islamitisch trucje (maar dan omgekeerd), dus zullen zij dit wel begrijpen. Ook kinderbijslag voor moslims moet worden gestopt en sterilisatie aangemoedigd of afgedwongen.

  Liked by 1 persoon

 4. Linkse sukkels willen nog steeds vriendjes blijven met de invallende barbaren.

  Liked by 2 people

 5. YY // oktober 18, 2016 om 10:10 ,
  Zeer slecht idee, om ze meer belasting te laten betalen.
  Als je ergens voor betaald heb, dan heb je er namelijk ook recht op.
  Net zo iets als een voddentax, ook dat geeft je dan het recht om er mee te lopen.

  Liked by 2 people

 6. Stop de KB na het 2e kind.

  Liked by 1 persoon

 7. @ BertG
  Misschien maak je de denkfout dat dit mensen zijn die recht hebben op (mensen)rechten. Dat is niet zo! Het zijn middeleeuwse barbaren, met een cultuur, Magisch Denken en gebruiken die (mensen)rechten verwerpen. Dat moeten wij dan ook zo snel mogelijk inwilligen! Het is niet moeilijk hiervoor een aparte construct te maken, net zoals er dierenrechten bestaan. Overigens zal dit niet op dezelfde hoogte staan als dierenrechten, want dieren verdienen respect, mededogen en compassie. Moslims staan duidelijk vele trappen lager op de ladder! Dat is ook de reden dat zij zo in de war raken als zij los worden gelaten in de ontwikkelde Westerse samenlevingen. Dat kan hun barbaarse brein niet aan! Opeens rechten, nooit geleerd dat hieraan verbonden plichten zijn net als ingewikkelde concepten zoals respect voor andersdenkenden enz. Daarom zie je vaak eerst blijdschap, bevrijding en vervolgens de onvermijdelijke neergang naar criminaliteit, absoluut dichotoom (religieus) Magisch Denken enz. Dat kan hen niet kwalijk genomen worden. Wij verwachten toch ook niet van een achterlijk neefje dat die alles kan? Wat kwalijk is, is dat deze zeer zieke, levensgevaarlijke gestoorden zomaar in onze maatschappij los worden gelaten. Diegenen die dát doen, die zijn de ware vijand!

  Liked by 2 people

 8. Nee, die denk fout maak ik niet.
  We hebben te maken met het Nederlandse recht, waarvan ik overigens vind dat niet iedereen daar zomaar recht op zou mogen hebben, maar dat is wat anders.
  Verder ben ik het helemaal met je eens maar dan zal er wel eerst 1 en ander aangepast moeten worden in dit hopeloze recht systeem.
  Ergens belasting voor betalen is ergens aan deelnemen, dat ze dat verder niet van plan zijn is ook weer zo iets waar hier in Nederland niet van uit gaan.
  Om op de weg te mogen rijden, betaal je wegenbelasting, dus heb je recht om op de weg te mogen rijden.
  Trek dat dan maar door in jouw idee om een hogere aparte belasting of b.v. kopvoddentax.

  Liked by 2 people

 9. Nou ja, laten we het dan zo definiëren: De PLICHT om (die) belasting te betalen geeft het recht om te vertrekken. Alle mensen blij 😉

  Liked by 1 persoon

 10. Clinton heeft hierin gelijk. Wat doet onze regering??? Niets dan die gekke sekte binnenhalen en Wilders laten vervolgen. Waar deze sekte ook achter zit…het voorbeeld is ook Zweden! Ons angsthazenkabinet doet hieraan mee en bewerkstelligt daarmee ook de ondergang van Nederland. Zijn dan van de kaart geveegd en is het een islamitische staat.

  Liked by 1 persoon

 11. Dit ziet ze WÈL goed.

  Like

 12. Vorder IEDERE gratisgeld verstrekking terug en in containerhut op scum-compound en SRVbonnetjes 1x per week komt de kar voor ’t hek voot pleepapier & water… binnen 1 maand tiefen ze op NA opvreten van ML etc. paspoort.
  Wedden?
  Middels de koopvaardij en opblaas eend – bootje afzetten voor Namibie: plenty white sharks als ze niet snel roeien cq spartelen.

  Like

 13. gendy fortuin // oktober 19, 2016 om 10:50 //

  het ergste is als je er tussen woont heel mn leven gewerkt moet je toezien dat ze de hele dag niets doen uitkeringen opstrijken veel kinderen krijgen en als aow.er weer 5 euro bijkrijgen waar moet ik op stemmen dat die invasie stopt help help!!!!!!

  Like

 14. kutland! // oktober 19, 2016 om 16:52 //

  55% van de Marokkanen is in NL opgepakt??

  En nee we hebben geen probleem met bepaalde bevolkingsgroepen?
  Dus als 55% van de Nederlanders een NeoNazi wordt hebben we hier OOK geen problemen mee. want anders moeten -andere bevolkingsgroepen- ook gewoon benoemd worden!!

  Tja, 82% van de Somaliers en Eritreers zit in de bijstand….
  Hoe kan het dat ik NOOITS Islamitsche jeugd, waarvan 50-70% in de bijstand zit Participatiewerk (gedwongen) zie doen? en worden die ook gekort? NEE, weer
  die speciale behandeling. Integratie, ook nul. Het boeit ze geen zier!

  Moslims\Islam zullen NOOIT nederlanders worden en dat willen ze ook niet.
  De NL wet geld niet voor hun, want ze zijn geen nederlander.
  NL vrouwen zijn simpelweg blanke hoeren, maar dat beseffen deze vrouwtjes zelf niet eens!
  Van hun klote religie die ons overal opgedrongen wordt, mogen ze continue liegen! (taqiya)
  55-60% van ALLE Moslims\Islam komt in aanraking met justitie, want ook dit boeit ze
  een enkele kloot, want ze zijn geen nederlander en hoeven zich niet te gedragen.
  (Staat allemaal in het gitzwarte boek van de pedofiel Allah met zijn zieke uitdragingen)
  Ik zou als blanke NL’er eens buiten moeten roepen wat in deze veredelde Donald Duck staat en ik wordt per direct opgepakt, wegens haatzaaien, beledigen, enz. (maar ja, hun mogen het)

  Het is te laat, de sluisdeuren staan open en de hel gaat branden in de EU.
  Dit gaat menens worden en dat zal erop gaan!

  Are you reaydy!!

  Liked by 2 people

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie” | E.J. Bron
 2. Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie – Liefde voor Holland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: