Nieuw

FBI werd beloning beloofd als Clintons mail niet als ‘geheim’ zou worden aangeduid

Op een ogenblik dat WikiLeaks de interne keuken van de Clintoncampagne blootlegt, doet nu ook de FBI een duit in het zakje. Uit documenten blijkt dat de FBI van Buitenlandse Zaken te horen kreeg dat er een beloning zat aan te komen als men zich mild zou opstellen.

Zoals WikiLeaks mondjesmaat informatie lost over de Clintoncampagne, zo lost de FBI, de binnenlandse politiedienst in de VS, nog altijd materiaal over het onderzoek naar de e-mails die Hillary Clinton stuurde/ontving in de periode dat ze minister van Buitenlandse Zaken was. Ze gebruikte een privéserver en liet ongeveer de helft van haar mails uit die periode (2009 tot 2013) naderhand vernietigen.

Toen The New York Times vorig voorjaar bekendmaakte dat ze niet alleen een privémailsysteem hanteerde, maar ook een privéserver, bestond de eerste verdedigingslijn van Clinton erin dat er nooit geheim materiaal op haar server was gepasseerd. Volgens de Amerikaanse wet is het strafbaar om geheim overheidsmateriaal op een privésysteem te hebben.

Verder lezen : http://www.knack.be/nieuws/wereld/fbi-werd-beloning-beloofd-als-clintons-mail-niet-als-geheim-zou-worden-aangeduid/article-normal-765923.html?utm_source=Newsletter-18/10/2016&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBOCHKN&M_BT=13957857857476

Leestip : https://fenixx.org/2016/10/14/de-wikileaks-documenten-geen-boek-om-even-lekker-bij-weg-te-dromen-wel-een-naslagwerk-met-feiten-die-wij-eigenlijk-niet-mochten-ontdekken/

Doe mee met 8.098 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: