Nieuw

Er marcheert een zombie-leger door Engeland

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Er marcheert een zombie-leger door Engeland

  1. Smerig volk

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // oktober 22, 2016 om 13:49 //

    Deze had ik even gemist en ik weet eigenlijk niet of ik nou zo blij ben dat ik hem nu gezien heb, de rillingen lopen je over de rug. Natuurlijk weet een mens dat Groot-Brittannië erg groot is maar ik denk toch niet dat deze zombies half Engeland doorreizen om mee te doen aan een demo. Nou heb ik geen idee waar Bradford ligt maar het geeft toch te denken dat er zoveel van die mummies te verzamelen zijn. Brrrrr

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO: Islamitische boerkavrouwen marcheren door Bradford, Engeland | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: