Nieuw

Democraten provoceren geweld op Trump-bijeenkomsten

Rigging the Election – Video I: Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies

Via WikiLeaks komen er dagelijks nieuwe details naar buiten over de  presidentsverkiezingen en zijn smerige schaduwzijde. Geopenbaarde e-mailberichten laten zien hoe nauw de Democraten samenwerken met de media, hoe ze het volk verachten, en hoe het geld uit verschillende hoeken binnenstroomt  – zoals Saoedi-Arabië.

In een recente toespraak heeft Donald Trump duidelijk gemaakt dat Bill en Hillary Clinton een stel misdadigers zijn en dat hij met een verkiezingswinst een speciale aanklager gaat aanstellen die een nader onderzoek gaat verrichten in hun bedrijfsvoering van de afgelopen decennia.

Afgelopen maandag is het eerste deel van een documentaire verschenen waarin personen van de Democraten campagne openlijk praten óver hoe ze geen middel zullen schuwen om de verkiezingsbijeenkomsten van Trump te saboteren.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/18/demokraterna-provocerade-fram-valdsamheter-pa-trumpmoten/

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

23 Comments on Democraten provoceren geweld op Trump-bijeenkomsten

 1. WHO’S LYING? Media reports have Hillary leading in polls, but a poll of 50,000 people in 50 states shows Trump 67%, Hillary 19%

  Like

 2. Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 18, 2016 om 23:06 //

  Wat wel recht overeind blijft is dat de kiezer in de JeNaaitmeSteedsinAmerica de keus heeft tussen een slechte en een superslechte kandidaat. Onvoorstelbaar, zo’n groot land, zo’n immens grote bevolking, en dan zijn dit de twee die boven zijn komen drijven. De een is 68 de ander 69, wat drijft deze mensen er nog toe dit te willen? Geld hebben ze alletwee als water dus dat kan het niet zijn. Macht is wat overblijft en de wens om in elk geval in naam onsterfelijk te worden. De gezondheid van Hillary is al voor haar eventuele verkiezing dubieus, die van Trump daar kunnen we alleen naar gissen maar een kind kan bedenken dat een schatrijke zakenman niet altijd even gezond geleefd zal hebben. Vergeet niet dat als een van beiden gekozen wordt hij of zij aan het eind van hun periode als president 73 en 74 jaar oud zijn er vanuit gaande dat ze dat redden.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 18, 2016 om 23:06 //

  Wat wel recht overeind blijft is dat de kiezer in de JeNaaitmeSteedsinAmerica de keus heeft tussen een slechte en een superslechte kandidaat.

  ———–

  Dat zeg je wel vaker, maar je onderbouwt het nooit. Dat ben ik niet van je gewend Tijl.

  Wat is er mis met:
  – het stoppen van moslimmigratie
  – een normale band willen met Rusland
  – de bondgenootschappen met islamitische staten willen her-evalueren.

  Trump is by far de beste kandidaat voor het Vrije Westen, misschien wel de laatste kans.

  Like

 5. Als de hoop verloren is blijft er weinig over.

  Like

 6. Schorem komt altijd ban linx… ook hiero; dat wist u natuurlijk al wel.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 19, 2016 om 00:43 //

  Nee dat klopt wel Fubar, de drie punten die je noemt daar sta ik wel achter, maar met drie goede punten heb je nog niet genoeg om president van de USA te worden. Ja ik weet ook wel dat er presidenten zijn geweest die zelfs dat niet hadden, maar we hebben het niet over wat geweest is maar wat komen gaat. Zelfs als onze gekleurde media bij alle bagger die ze over hem uitstorten maar voor 10% gelijk hebben dan is hij niet geschikt als president van wat nog steeds het machtigste land ter wereld is. Tuurlijk, ze staan er economisch minder goed voor dan dat men voor doet komen maar ze hebben nog steeds het grootste en zwaarst bewapende leger ter wereld. Daarbij is het ook een beetje een gevoelskwestie. Ja ik weet heus wel dat gevoel je akelig kan bedriegen, maar iets van binnen zegt dat Trump een straatvechter is, eentje die ondanks of misschien wel dankzij meerdere faillissementen toch meer dan een miljard bij mekaar heeft weten te krijgen. Dat krijg je niet voor elkaar als je een brave meegaande man bent, dat gaat alleen als je niets en niemand ontziet, een wat ze daar noemen een “Law Abiding Citizen” gaat dat niet redden. En ik denk dat Hillary daar een punt heeft ; wil je dat zo iemand met zijn vinger bij de grote rode knop kan?

  Like

 8. Ik zou het op moeten zoeken wat de precieze cijfers zijn, maar als hij honderd ondernemingen gehad heeft en er zijn er 3 failliet gegaan dan is dat geen onaardige score.

  Je kan niet veel geld verdienen als je een law-abiding citizen bent stel je. Doe je die bewering over iedereen die rijk geworden is, of ?

  En je blijkt dus inderdaad beïnvloed door onze media. Aannames en veronderstellingen zonder onderbouwing, gevoed door de media en nota bene Clinton.

  Like

 9. Nog iemand die twijfelt over Trump. Martien Pennings, maar hij heeft zich in ieder geval enigszins ingelezen:

  Alleen als Donald een Franklin Delano blijkt, wil ik Melania als First Lady
  https://martienpennings.wordpress.com/2016/10/18/alleen-als-donald-een-franklin-delano-blijkt-wil-ik-melanie-als-first-lady/

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 19, 2016 om 01:05 //

  Nou tussen rijk en miljardair daar gaapt nog een aardig gat tussen, dus nee die bewering doe ik zeker niet over alle rijke mensen, wel over alle miljardairs. Die moeten dingen flikken die niet door de beugel kunnen dat kan haast niet missen. En ja ook ik ben beïnvloedbaar, het zou zelfoverschatting zijn te denken dat ik daar niet zoals iedereen gevoelig voor zou zijn.

  Like

 11. Esperanza // oktober 19, 2016 om 01:13 //

  ‘Wat wil The Donald?
  Het komt er niet altijd uit, maar Donald Trump heeft wel degelijk een politieke agenda. Daaruit blijkt dat de grote kapitalist helemaal geen Republikein is. Althans niet een zoals de gevestigde orde die graag ziet.’

  Durf het bijna niet te zeggen, maar hierbij link naar Volkskrant artikel. Het zit daar achter de betaalmuur maar hieronder te lezen.

  https://martienpennings.wordpress.com/2016/10/18/alleen-als-donald-een-franklin-delano-blijkt-wil-ik-melanie-als-first-lady/

  Liked by 2 people

 12. Esperanza // oktober 19, 2016 om 01:14 //

  Je was me net voor, Fub. Twee zielen …..

  Liked by 1 persoon

 13. Yeah, twaalf zware halve liters bier met 7,5 procent alcohol op en nog steeds bij verstand en trek om te neuken. Ik kom langzaamaan van mijn drugsverslaving af.

  Like

 14. Esperanza // oktober 19, 2016 om 01:32 //

  Like

 15. Ik ben blij dat Trump een beetje een botte hork is. Hij zegt gewoon wat in hem op komt. En weet je wat daar zo mooi aan is. Hij kan niet liegen. Hij heeft zijn hart voor op zijn tong en floept het eruit voor die de kans heeft te huichelen of diplomatiek te doen. Dat wil niet zeggen dat die onbesuisd op een rode knop zal drukken. Als die dom of onbesuisd zou zijn kon die geen zaken doen met China en in Dubai zonder er met verlies weg te lopen. Hij zal ook wel hard zijn, anders kon die daar ook niet… Dat die beslist niet dom is staat al in dit stukje van me, daar legt Caroline Vonhoff uit wat de voorwaarden waren om op de universiteit te komen die die gevolgd heeft:

  Kloosrieding Bart Nijman on Trump. Deel II
  https://fenixx.org/2016/08/07/kloosrieding-bart-nijman-on-trump-deel-ii/

  Like

 16. Ga zo door rommel, hopelijk heb je geen aanleg voor neuropathie.

  Like

 17. Misschien heeft Hillary wel te vroeg op de Trumpet geblazen

  Like

 18. Esperanza // oktober 19, 2016 om 11:29 //

  Fub, dat Trump een goed stel hersenen heeft lijkt me duidlijk. Dat ie hoogbegaafd zou zijn zoals Cariline in je link stelt is slechts een veronderstelling.. Wél blijkt uit de link die je geeft naar die Pennsylvania universitiet die Trump gevolgd heeft dat afkomst daar wordt meegewogen om te worden toegelaten.
  Misschien niet het relevant, wel wetenswaardig. 😉

  Like

 19. Esperanza // oktober 19, 2016 om 11:31 //

  …. niet heel relevant …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: