Nieuw

De moslims achter het Wildersproces

Hoe de Organisatie voor Islamitische Samenwerking onze rechtsstaat chanteert en bedreigt

Vertaling van een zorgelijke analyse van het eerste Wildersproces, geschreven door Stephen Coughlin in zijn boek Catastrophic Failure (2015), hoofdstuk 5: ‘Days of Rage’. Coughlin bracht sinds 9/11 in opdracht van het Pentagon de islamisering van het Westen in kaart. Hij werd in 2008 vlak nadat Obama president was geworden meteen ontslagen.

Inleiding van de vertaler. Mensen, dit is de rode pil. Kort samengevat: het Nederlandse rechtssysteem wordt gechanteerd en bedreigd door een machtige islamitische club, de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIS), met binnenlandse steun van extreem-linkse groeperingen. Sinds het Wildersproces weet de OIS dat ze westerse landen met gewenst resultaat kan intimideren. Moslims wereldwijd weten nu dat ze de macht hebben om niet-moslims in hun eigen landen te dwingen hun wetten in het voordeel van sharia-wetgeving aan te passen.


Geert Wilders staat terecht

Zoals nu duidelijk begint te worden, probeert de OIS de implementatie van haar Tienjarige Actieprogramma [bedoeld om het Westen aan islamitische lasterwetten te onderwerpen] te bevorderen door het fabriceren van gebeurtenissen bedoeld om te choqueren en te intimideren. Het proces tegen Geert Wilders in Nederland is een voorbeeld van een high-profile poging om een vooraanstaande niet-moslim in een niet-islamitisch rechtsgebied islamitische uitingsvrijheden op te leggen via de rechterlijke ambten van dat lands rechtssysteem. “Met hun eigen handen!”

Mathijs Koenraadt >>

Doe mee met 7.506 andere volgers

About Fubar (4705 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De moslims achter het Wildersproces

 1. Republikein // oktober 18, 2016 om 01:35 //

  Niet gering, wel helder, maar uh, zullen er veel leipenisten zijn die hier chocola van kunnen maken?
  K denk het niet, en daarom noemen we ze leipenisten.

  Like

 2. Dit is allang bekend, dat we met onze eigen wetten gesloopt worden.
  Want wij zijn zo verschrikkelijk tolerant, zodat er altijd wel iets is waar ze rekening mee houden.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. DE MOSLIMS ACHTER HET WILDERSPROCES! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: