Nieuw

Aanslag met brandbom op kantoor Republikeinen

Een kantoor van de Republikeinse partij in North Carolina is vandaag bestookt met een brandbom. Er vielen geen gewonden, maar het kantoor raakte wel zwaar beschadigd. De gouverneur van North Carolina spreekt van een ‘aanval op de democratie’ en Trump gaf het Clinton-kamp de schuld.

Volgens de politie van de provincie Orange County werd een molotovcocktail door de ruit gegooid. De muur van een nabijgelegen pand werd verder beklad met de tekst ‘Nazi Republikeinen, verlaat onze stad of anders’.

AD >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Aanslag met brandbom op kantoor Republikeinen

 1. Republikein // oktober 18, 2016 om 01:00 //

  De waarheid moet verborgen blijven.
  October 16, 2016 “Information Clearing House” – “Zerohedge”- As has been widely reported, in 2013 Hillary Clinton was paid $675,000 for three speeches to Goldman Sachs. One was delivered on June 4, 2013 at the 2013 IBD CEO Annual Conference at The Inn at Palmetto Bluff in South Carolina, a second one took place on October 24, 2013 at the Goldman Sachs Asset Management AIMS Alternative Investment Symposium, and the last one was delivered on October 29, 2013 at the Goldman Sachs builders and innovators summit.

  The speech transcripts, in their entirety, were revealed for the first time in an email from Tony Carrk, research director at Hillary for America, in an email dated January 23, 2016, and disclosed to the public for the first time ever during today’s latest Wikileak of Podesta emails.
  http://www.informationclearinghouse.info/article45689.htm

  Like

 2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: