Nieuw

Het totale fiasco van het integratieproject “Leen een Zweed”

Hoe mooi het eruit ziet in de reclame voor het integratieproject "Leen een Zweed" in Norrköping. In werkelijkheid is de belangstelling van de Norrköping bewoners om te socialiseren met nieuwkomers vrijwel non-existent.

(Door: Mats Dagerlind -Vertaling: rommel)

Als de Zweden zelf mogen kiezen in plaats van dat ze gedwongen worden is de belangstelling en het enthousiasme voor de”culturele verrijking” van asiel immigranten nihil. Dat geldt ook voor degenen die van mening zijn dat de massa-immigratie verrijkend is. Dit feit wordt weer eens bewezen nadat het integratieproject “Leen een Zweed” in  Norrköping in een totale mislukking is geëindigd.

“Leen een Zweed” is een project waar Zweedse vrijwilligers worden gevraagd om een paar uur per week met een asielzoeker om te gaan. Beetje socializen.

Het project wordt bedreigd met stopzetting omdat niemand van de liefhebbers van de massa-immigratie in de gemeente –  waaronder journalisten, politici en andere lokale bewoners – trek hebben te doen wat men predikt. Hun aura oppoetsen door van harte de culturele verrijking van massa-immigratie in  Zweden te bezingen doen ze graag. Daarentegen is de interesse om persoonlijk met een asielzoeker in contact te treden om een inspanning te leveren voor zijn integratie succes beduidend een stuk minder.

In Norrköping wonen iets meer dan 126.000 mensen. Maar het blijkt onmogelijk te zijn om 50 inwoners van deze gemeente op te trommelen voor  het integratieproject “Leen een Zweed”.

De enige immigratie kritische politieke partij de Zweden Democraten kreeg bijna 12 procent van de stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Dit betekent dus dat 88 procent van de 87.000 inwoners van Norrköping die naar de stembus zijn gegaan voor de partijen hebben gestemd die de massa-immigratie een warm hart toedragen.

Dus van die 76.500 Norrköpingers die ‘ja’ hebben gestemd voor de massa-immigratie zijn er geen 50 goedmensen te vinden doe zich persoonlijk willen inlaten met een immigrant.

Nu hebben de initiatiefnemers van het project hun streven verminderd naar 30 “leenzweden”, maar deze ambitie is ook niet gehaald. Na een jaar heeft men 13 goedsukkels aan de haak kunnen slaan. Het project wordt nu bedreigd met sluiting. “Het ziet er donker uit”, zegt coördinator van het project Michaela Dutius Soderstrom tegen de Norrköping krant.

Het is onbegrijpelijk waarom de beeldschone Michaela Dutius Söderström, de vluchtelingen Mickey Mouse, geen contact heeft opgenomen met de politieke partijen die de massa-immigratie in Zweden propageren, om daar haar vrijwilligers te halen. Evenmin blijkt ze niet de tegenwoordigheid van geest te bezitten om te vragen waarom er niemand van de Norrköpinger gevestigde media zich vrijwilliger stelt voor dit project, zoals de journalisten en opiniemakers die elke dag hun lofzang zingen over de massa-immigratie. De culturele verrijking die ze gratis kunnen krijgen.

In een reclamebrochure voor het project is geschreven: “Er zijn veel inwoners van Norrköping die graag een ontmoeting met u hebben en met een kop koffie/thee een gesprek willen voeren”. Misschien is het tijd om de slogan te veranderen, en het woord “veel” te veranderen in “geen”.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/16/fiasko-for-integrationsprojektet-lana-en-svensk/http://avpixlat.info/2016/10/16/fiasko-for-integrationsprojektet-lana-en-svensk/

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3943 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Het totale fiasco van het integratieproject “Leen een Zweed”

 1. Ze hadden in Zweden toch ook zo’n betaald project voor scholieren om met “vluchtelingen” om te gaan.
  Draait dat nog wel dan.

  Like

 2. Vlag Islamitische Staat nu legaal in Zweden

  De vlag van de Islamitische Staat roept niet op tot haat tegen één specifieke etnische groep en kan dus niet als ‘aanzetten tot haat’ worden beschouwd. Een procureur heeft daarom geoordeeld dat de vlag binnen de grenzen van de Zweedse wet valt.

  De procureur moest oordelen over een 23-jarige man die de vlag van IS op zijn Facebookpagina had gepost. Dat was de lokale politie opgevallen, die prompt een onderzoek instelde naar de uit Syrië afkomstige man. Maar volgens procureur Gisela Sjövall is de groep die de vlag wil treffen zo groot, dat van haat zaaien niet langer sprake kan zijn omdat niet één specifiek ras, of etniciteit wordt geviseerd.Lees verder >>> https://nl.express.live/author/ddewitte/

  Liked by 1 persoon

 3. In Nederland zijn genoeg mensen die de sharia niet zo’n probleem vinden: zo ongeveer het hele linkse wereldje incluis het feminisme. Da’s nog wel een graadje erger.

  Like

 4. Vooralsnog is het meer, licht een Zweed op.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het totale fiasco van het integratieproject “Leen een Zweed” | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: