Nieuw

We zien de eerste tekenen van een systematische ineenstorting van Zweden

ZWEDEN : Toegenomen criminaliteit, no-go zones, de vluchtelingencrisis – met een doorlopende huisvestingcrisis, en vooral de terroristische dreiging, zijn allemaal factoren die op het punt staan het Zweedse rechtssysteem omver te werpen. Hoofdaanklager Pär Andersson in Linköping waarschuwt voor een voortgaande systematische ineenstorting van de politie.

– Op de lange termijn, en ik hoop natuurlijk dat het nooit zo ver zal komen, zien we een maatschappij waar burgers geen vertrouwen meer hebben in de politie en het recht in eigen handen nemen, zegt Andersson tegen Nyheter Idag.

Als je denkt dat we vandaag veiliger zijn dan ooit tevoren, dan heb je waarschijnlijk de verkeerde kranten gelezen. Hoofdaanklager Pär Andersson heeft het over een systeem dat op het punt staat uiteen te vallen. Hij gebruikt de term “ineenstorting van het systeem” als de krant hem belt om wat vragen te stellen. En geeft daarbij vele voorbeelden van wat niet langer werkt zoals het zou horen.

Hij schetst een beeld dat niet ver verwijderd is van wat de voorzitter van de vereniging van politiemensen Christer Palmkvist recentelijk vertelde aan Nyheter Idag. Een maatschappij waarin burgers in toenemende mate het vertrouwen verliezen in het rechtssysteem en met reden.

– Om te beginnen, kunnen we constateren dat het regeringsvertegenwoordigers zelf zijn die deze term gebruikten in de herfst. Ik denk dat wat we nu zien, de eerste tekenen daarvan zijn, zei Pär Andersson tegen de krant.

– Wat ik bedoel met de term ineenstorting van het systeem is dat de rechtsstaat de basis is van het systeem. Wanneer dat uiteen begint te vallen, dan ziet men de eerste tekenen van het uiteenvallen van het hele systeem.

Bron: Speisa >>

 

Doe mee met 8.274 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6794 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on We zien de eerste tekenen van een systematische ineenstorting van Zweden

 1. Ach, zien we hier toch ook? Brandstichtende, stenen gooiende, aanrandende mohammedanen wordt niets in de weg gelegd: politie-agenten naaien er met piepende banden tussenuit, rechters spreken ze wegens gebrek aan bewijs vrij, maar Wilders, die het waagt het oneens te zijn met de door god boven ons gestelden: die moet en zal hangen. Dit is geen rechtssysteem meer: het lijkt er alleen in de verte nog op. Het is feitelijk een aanfluiting.

  Liked by 2 people

 2. Eensch, met de opmerking dat God niet bestaat. Dus iemand anders regelt de ‘boven ons gestelden’.

  Liked by 2 people

 3. Tijd om de messen te slijpen.

  Liked by 1 persoon

 4. @Fubar // oktober 16, 2016 om 06:00 //

  Eensch, met de opmerking dat God niet bestaat. Dus iemand anders regelt de ‘boven ons gestelden’.

  Eensch, iemand die denkt dat hij m/v god is!

  Like

 5. Edjan, Wij hebben het koningshuis, dat wordt door rechts en links aanbeden als of het goden zijn.

  Like

 6. Samenzijnwesterk // oktober 16, 2016 om 17:38 //

  Ik wist niet dat masochisme zo ver kon gaan. Dat er zo veel mensen hun eigenwaarde in eigen land hebben verloren wilt niet zeggen dat ik de vijand niet wil doodschieten.

  Like

 7. Ach nee! // oktober 16, 2016 om 19:48 //

  Zelf verdiend straf. Hebben ze zich verzet?

  Like

 8. @Achnee

  Zou je willen proberen het bij één nick te houden, dit is nu al je derde. Dat is wel zo handig voor de andere reageerders, dan weten ze tenminste wie iets zegt.

  Liked by 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 16, 2016 om 23:43 //

  Nou nog weten wat hij in godsnaam bedoelt, ik heb het in ieder geval een paar keer gelezen maar ik kan er nog geen chocola van maken.

  Like

 10. Deze kwam ik bij ejbron tegen in een van de reacties:

  De officiële agenda voor de vernietiging van Duitsland, september 2016 / 15 Oktober 2016
  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html?m=1

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: