Nieuw

Een brochure die uitgedeeld wordt in de ‘London mosque’, gebiedt iedereen te doden die de profeet beledigt

De politie heeft vandaag een haatmisdaad onderzoek gestart, nadat ze wat schrijvelarijtjes gevonden hadden die opriepen iedereen te doden die de islam beledigt. De lectuur werd kennelijk uitgedeeld in de ‘London mosque’. (Google zelf maar eens op ‘London mosque’ en je zult zien dat daar de Londense jihadaanslagen gepland werden en heel veel meer vreselijks, en ondanks onderzoek op onderzoek, blijven dergelijke moskeeën gewoon open. En dat door heel Europa. Fub.)

Een onderzoek van ‘The Standard’ beweert dat het boekwerkje, dat zegt “dat iedere moslim iedereen moet doden die de profeet beledigt”, uitgedeeld werd op een bijeenkomst in Walthamstow.

Het verwijst naar een klassiek manifest van islamitische wetgeving dat rechtvaardigt dat er gemoord mag worden zonder te wachten op uitspraken van een rechtbank, en zegt dat afvalligen “het verdienen om vermoord te worden”.

Het boekje gaat in op de zaak van Mumtaz Qadri, een doldwaze islamfanaticus die een gouverneur vermoordde in Pakistan in 2011, omdat die gouverneur (Salman Taseer, Fub) zich uitgesproken had om de rigide islamitische blasfemiewetten in Pakistan ietwat aan te passen.

Hier het laatste stukje op Fenixx over deze zaak.

En hier (1, Asia Bibi en 2, Mumtaz Qadri) mijn archiefjes er over.

Het zegt dat alle moslims Qadri moeten steunen en dat het niet een excuus is dat iemand ‘hooggeplaatst’ is, dat dat geen reden mag zijn om de apostaat niet ter dood te brengen.

Nadat ‘The Standard’ vandaag de politie opmerkzaam gemaakt het op het boekwerkje, zei Scotland Yard dat het de literatuur aan het onderzoeken was of “Er een crimineel feit plaatsgevonden had”.

Eén tapijtsnuiver die het boekje in ontvangst had mogen nemen, vertelde ‘The Standard’: “De bijeenkomst was een paar maanden geleden. Ik nam het blaadje mee, en een paar anderen ook”.

“Ik denk dat er meer dan 100 mensen (man, vrouwen zijn niet welkom. Fub) aanwezig waren op deze bijeenkomst. Het was op Giyarween Shareef  (een of ander islamitisch feestje).

Twee of drie djellaba’s deelden het schriftuur uit. “Nou, ik ben hartstikke geschokt”, zegt de islamitische ‘informant’ vervolgens, “ik denk dat het een slecht beeld geeft van islam”.  (misschien komt dat omdat islam gewoon in en in slecht IS, Pipo. Fub). “Islam leert dat als je ergens (in de Dar-el-Harb, Fub) leeft dat je je aan de wetten van dat land moeten houden” (teneinde die wetten van dat land tegen dat land te gebruiken. Het zou fijn zijn als moslims hun zinnen eens af zouden maken…). Boohoo, dit verstoort dat beeld.

Het is ‘The Standard’ ter ore gekomen dat er een naam stond op de voorkant van de brochure: Syed Abdul Qadir Jilani. Het kwam aan het licht nadat het uitgedeeld werd aan de ‘gelovigen’ in de Dar-ul-Uloom Qadria Jilania moskee in Walthamstow, waar Jilani imam is.

Tot zover de vrijwel letterlijke vertaling.

Lilani ging vervolgens in de mohammedaanse jankmodus en ontkent dat die het boekje geschreven heeft. Wat compleet ongeloofwaardig is, omdat zijn grote voorbeeld Mo ook naar hartelust critici om liet brengen.

Hij blijft maar doorjanken en ‘The Standard’ schrijft dat ook allemaal op. Moeten zij weten, maar ik ga het niet vertalen.

Bron: The Standard >>

Breitbart heeft ongeveer hetzelfde stukkie.

Het punt is natuurlijk dat Islam overal ter wereld iedereen die niet Mo volgt, om zeep brengt, al 1400 jaar lang.

 

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Een brochure die uitgedeeld wordt in de ‘London mosque’, gebiedt iedereen te doden die de profeet beledigt

 1. Dan zaai je haat bij een rotte mispel als rechter met haar haat op haar bek als je dit benoemt en niet wilt,er minder van wilt.Of krijgt een boete van dat tuig,omdat je je ervaringen deelt.Van rechters heb ik geleerd ,dat daar de leugen regeert.Een rechter oordeelt dus op angst en geeft misdaad een vrijbrief.

  Like

 2. Zo, hebben ze zomaar een brochure gevonden waar het zwart op wit stond.
  Wat hebben ze dan al die tijd zitten doen daar.
  In elke haathut ligt zo’n boek waar het toch zeer uitgebreid in staat beschreven wat ze moeten doen met iedere “ongelovige”.

  Liked by 2 people

 3. delamontagne // oktober 16, 2016 om 09:27 //

  De responsabelen, dat soort “notabeélen……, uit de jaren 60 hadden vast niet veel tijd om zich te verdiepen in wat voor soort barbaren die islammers bestonden.
  Zouden ze ze anders toch hebben toegelaten ?
  Er moeten toen toch ook al vertalingen van de korhaan in ,t Engels zijn geweest.
  Oh, wacht in de Bijbel staan ook heeél nare dingen.
  Maar stel hypotetisch dat iets dergelijks in een R.K. of Protestantse Kerk zou worden verkondigd, wat dan ???????????

  Like

 4. delamontagne // oktober 16, 2016 om 09:33 //

  BertG. // oktober 16, 2016 om 09:23 //

  Jij bedoelt waarschijnlijk dit boek.
  Zelfs voor ze aan ,t moorden slaan, lezen ze het even door……..

  Like

 5. Vragen om meer of minder Marokkanen is al een reden om je voor het gerecht te slepen.
  Kan je nagaan wat er gebeurt als je ook nog gaat beweren om ze allemaal de strot door te snijden.
  Natuurlijk zijn die vertalingen er geweest in de jaren 50-60.
  Ze hebben alleen nooit de moeite genomen om het even door te nemen.
  Ze werden gelooft op hun bruine ogen dat ze enkel maar vrede wilden, en nog steeds.

  Liked by 1 persoon

 6. Beste BertG., met bovenstaande opmerking geef je nu dan toch zelf aan dat het verstandig is om zo’n (religieus) boek te bestuderen met het doel essentiële inhoud te kennen. Dat dus is hetgeen ik laatst bedoelde. Alle geloof de wereld uit is een grote kluif; ik veronderstel dat er meer ‘gelovigen’ zijn (van allerlei slag) dan volstrekt ongelovigen. Dat dus is een al bij voorbaat verloren zaak imo.

  Dat wat niet samen kan leven, dient men te scheiden; zoals in de dierentuin. Moet men eerst wel begrijpen wat men aanschouwt. Zelfs Struisvogels graven hun koppen niet in het zand, zoals men ons probeert wijs te maken .. Helaas ligt er ergens een ‘afspraak’ om islam de vrije hand te geven om zich, in deze, in Europa te installeren en praktiserend uit te breiden. Money-business; oil for immigration; corruptie – dood aan het inheemse volk. Een doeltreffende strategie.

  Like

 7. Greengo, ik heb niet zo’n afschuwelijk boek en zal er ook nooit 1 in mijn huis zetten.
  Dus zelf heb ik er geen letter in gelezen behalve wat op sites verschijnt.
  Maar inmiddels moet het voor iedereen nou toch wel duidelijk zijn, lijkt mij.

  Like

 8. polderboy // oktober 16, 2016 om 10:04 //

  Het is niet alleen die imam Jalini die de Makkaanse koprot heeft en niet alleen maar een TV-kanaal wat de meest schunnige en gore haatzaaierij uitzendt. Het barst ervan, al vele jaren!!!

  Hier worden genoemd:
  – Vrede TV (“Peace TV”) , Dr Zakir Naik over wanneer een afvallige moslim vermoorden;
  – Noor TV, Muhammad Farooq Nizami over vermoorden van iemand die geen respect voor Mo toont. En Osama bin Laden is top, want die vecht tegen de vijanden van islam. En kruisigen en in stukken hakken van lui die “oorlog voeren tegen islam” (critici dus) is oké;
  – DM Digital, Abdul Qadir Jilani, om iemand die geen respect voor Mo heeft te vermoorden is geen terrorisme, maar een plicht voor elke moslim, en een oordeel van een rechtbank is hiervoor niet nodig;
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/9859822/Preachers-of-hate-on-British-TV-what-they-said-that-broke-the-broadcasting-rules.html

  Ze worden gefinancierd door vage stichtingen en hebben hoogstaande doelstellingen. DM Digital heeft bijvoorbeeld als doel “de Aziatische en Engelse cultuur dichter bij elkaar te brengen door mensen en gemeenschappen te integreren in culturele diversiteit.”
  http://www.independent.co.uk/news/media/tv-radio/ofcom-fines-tv-channel-dm-digital-for-broadcasting-duty-to-kill-speech-by-islamic-scholar-8690775.html

  “Bruggenbouwers” dus. Ja, ja..

  Ze krijgen een boete, en gaan gewoon verder, al tientallen jaren…

  Liked by 3 people

 9. Mensen, die een gewelddadig onverdraagzaam geloof aanhangen horen niet thuis in Europa.
  Verblijfstitel intrekken en met dwang verwijderen, terug naar Haatistan.

  Liked by 1 persoon

 10. delamontagne // oktober 16, 2016 om 10:38 //

  Bert // oktober 16, 2016 om 10:34 //

  Islam had NOOIT toegelaten mogen worden in NL/EU.
  Ik durf te wedden dat jij ook geen bijbel in huis hebt ??????????

  Like

 11. Het is net alsof de autoriteiten denken, zo zullen ze het vast niet bedoelen, wij zullen het wel niet goed begrepen hebben, zo iets zou toch niemand echt doen.
  Laat ze nog maar even, dan zien ze vanzelf wel in dat het allemaal onzin is.

  Terwijl ze het midden in je smoel uitschreeuwen dat ze je strot gaan door snijden.

  Liked by 2 people

 12. Ik heb ook geen bijbel in mijn huis, moet dat dan.

  Like

 13. Claudia M. // oktober 16, 2016 om 11:08 //

  Er wordt overal wel gemord, maar we mogen hopen dat er voldoende ogen open gaan voor het echt te laat is. Ik voel een vorm van langzame ontwaking, laten we wel wezen het geleuf van wrede is immers geen reclame voor zichzelf.

  Like

 14. polderboy // oktober 16, 2016 om 11:21 //

  @delamontagne 10:38
  Ik zie op geenstijl dat ze exodus aanhalen:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/sgpers_zijn_de_nieuwe_nozems.html#comments

  Nadat ik de Koran gelezen had, en de immens populaire Mushin Khan interpretatie me schrik aanjoeg, moest ik naar de Bijbel om die vele zich herhalende verwijzingen naar Mozes, Abraham en de Farao’s in de Koran te kunnen plaatsen. Steevast kom je dan terecht in het oude testament.

  Voor christenen is het oude testament sinds het nieuwe testament een stuk geschiedschrijving geworden, heb ik begrepen. Dit i.t.t. tot de Koran, dat het oude testament met al haar intolerantie en gruweldaden in naam van God doet herleven. M.i. een cruciaal verschil.

  Volgend punt is dat een moslim eraan vast zit vanaf de geboorte, want op afvalligheid staat de doodstraf. Neem nu verder het verbod in Indonesië en Maleisië voor een moslim met een niet-moslim te trouwen. Daar een moslim zijn geloof niet kan verwerpen, mits hij de dood kiest als alternatief, MOET de ander MOSLIM worden, wil men kunnen trouwen.
  Als je denk slim te zijn en in Singapore gaat trouwen, waar gemengde huwelijken wel mogen, en je komt terug in Maleisië of Indonesië, dan MOET de niet moslim de kinderen als MOSLIM opvoeden.

  Gewoon mijden als de pest. die lui. Zij moeten niet-moslims mijden vanwege de Koran voorschriften, en ik integreer me daarom wel: ook mijn kinderen leer ik integreren.

  Like

 15. @delamontagne 10.38, nee geen bijbel of andere religieuze nonsens, alleen wat sprookjesboeken van Andersen en Marx.

  Like

 16. Zegdewaarheid // oktober 16, 2016 om 17:45 //

  De profeet Mohamed was getrouwd met Aisha, toen negen jaar oud. Zo had Hitler ook zijn ideeën, maar die was geen pedofiel.

  Like

 17. Hitler heeft ook minder moorden op zijn geweten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: