Nieuw

Buschauffeur brengt leven schoolkinderen in gevaar omdat het tijd is om zijn nep profeet te eren

De grootste nachtmerrie voor ouders met kinderen wanneer ze op schoolreisje gaan is het telefoontje waarmee ze worden medegedeeld dat er iets ernstigs in gebeurd tijdens de busreis. Dit overkwam de ouders van een schoolklas vol kinderen van de Meon Junior school uit Southsea bijna toen hun kinderen terugkeerde van een uitstapje naar Londen.

De dag was gezellig verlopen en goedgehumeurd namen de kinderen weer plaats in  de bus van Vision Travel die hen weer terug naar huis zou brengen. De terugreis leek helemaal prima te verlopen tot dat de buschauffeur plotseling zijn bus midden op carriageway road net buiten het centrum van Portsmouth tot stilstand bracht om vervolgens de deur te openen en met zijn kleedje naar buiten te stappen om een rustig plekje op te zoeken alwaar hij zijn schoenen uittrok om vervolgens zijn gat richting Mekka te keren voor het derde of vierde gebed van de dag. Wanneer het tijd voor het gebed is dan heeft kennelijk de chauffeur geen tijd meer om de bus op een normale manier tot stilstand te brengen en netjes op een veilige plek te parkeren. Ach die pedofiele nep profeet kan eenvoudigweg geen twee minuten wachten dus dan het leven van een bus vol schoolkinderen maar in gevaar brengen.

Vanuit de bus hoorde men piepende banden, zagen ze een vrachtwagen juist op tijd uitwijken en sloeg de angst de kinderen en hun begeleiders om het hart. Het was een wonder dat er geen ongeluk gebeurde met de bus dus kennelijk hadden de gebeden van de moslim in elk geval nog enig nut gehad……….

Ik zou mensen die vijf maal per dag moeten bidden eenvoudigweg niet in dienst nemen, ongeacht het werk wat ze dan moesten uitvoeren of hun vakbekwaamheid, maar een buschauffeur die het aanroepen van een moordenaar en pedofiel belangrijker vindt dan de veiligheid van zijn passagiers dat gaat zeer zeker alle perken te buiten lijk mij.

Uiteraard heeft Vision Travel de school, de kinderen en hun ouders haar verontschuldigingen aangeboden en hebben ze op alle mogelijke manieren spijt betreurt omtrent het levensgevaarlijke voorval. En de buschauffeur? Wat denk je?

De moslim die het leven van al deze jonge kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar in gevaar bracht door het aanbidden van zijn achterlijke ideologie die heeft van Vision Travel een berisping gekregen! Nee hij is niet ontslagen en er is verder kennelijk ook geen politiewerk van gemaakt er is enkel tegen heb gezegd dat hij dit beter niet meer zo kan doen. En waarom is hij niet gelijk de laan uit gestuurd na dit onverantwoorde en achterlijke gedrag? Het busbedrijf weet zeker dat er sancties tegen hen zouden zijn genomen wanneer ze deze moslim ontslagen zouden hebben wegens het in gevaar brengen van deze kinderen en andere weggebruikers  enkel en alleen daar die zijn pedofiele nep profeet moest aanroepen.

Ja hoor U kunt ze zelf wel noemen : Racisme wegens Ras of Religie

Met als gevolg dat dit soort onverantwoordelijke kloothommels ongestraft kunnen doen en laten waar ze zin in hebben.

Hier helpt maar één ding tegen en dat is eenvoudigweg dit soort mensen geen werk laten doen alwaar ze ook maar enige verantwoordelijk moeten dragen. Ach ja dat is uiteraard ook weer discriminatie, welkom in het islamitische Europa.

met groet Bolo

Bron : Mirror en Express

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2046 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Buschauffeur brengt leven schoolkinderen in gevaar omdat het tijd is om zijn nep profeet te eren

 1. linda bakker // oktober 16, 2016 om 17:07 //

  ik wil hier toch wel ff een reactie op geven, dit is echt niet normaal. Ik bedoel, dit komt in het M.O niet voor. Tijdens mijn verblijf, of ik nu met het openbaar vervoer reisden of met chauffeur onder weg was, in geen van de landen ( Jordan, Syria of de lebanon) gebeurde dit. Het is ook niet volgens de voorschriften vd Koran, als je bezig bent met iets dat gevaar kan opleveren als je er mee stopt om het gebed te doen mag je het gebed uitstellen, zelfs bij de fanatieke Salafisten. Of dit verhaal is broodje aap, of die vent die dit deed brengt niet alleen mensen in gevaar maar zet de hele Muslim wereld te kakken.

  Like

 2. delamontagne // oktober 16, 2016 om 18:50 //

  linda bakker // oktober 16, 2016 om 17:07 //
  /////////////////////
  Die hele moslim-wereld zet zich zelf “te kakken”.???????????
  Dat doen ze al uit zichzelf met hun achterlijke gewoonten.
  Ik geloof dit verhaal voor 100% .
  De landen waar U bent geweest zijn iets “gematigder/normaler !”.
  Reis een stukje verder Z-Oostelijker, S.A./Golfstaten e.d.
  Ik hoor nog [in gedachten] de rolluiken van de winkeltjes in de kasbah omlaag rollen, gebedstijd.
  Als Europeaan moest je “wegwezen”, of in-ieder-geval zorgen dat je geen aanstoot gaf aan die idioten.
  En zoals ze in NL/EU ondertussen geleerd hebben, dat gebeurd nogal gauw.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 16, 2016 om 23:36 //

  Ik denk wel dat dit verhaal authentiek en naar waarheid is, ook ik heb in mijn leventje moslims al op eigenaardige plekken plots hun kleedje te voorschijn zien halen om hun gebed te doen. Volgens mij doen ze dat trouwens niet met hun gat naar Mekka maar juist met de andere kant ; hun hoofd richting Mekka. Maar ik kan me vergissen want ik heb geen idee waar Mekka ligt vanuit mijn woonplaats.
  En ja, dit gedrag is natuurlijk absurd en als hij zijn passagiers willens en wetens daarmee in gevaar heeft gebracht dan denk ik dat dit in Nederland voldoende grond geweest was voor ontslag op staande voet. Wij zijn hier ontzettend goed beschermd tegen ontslag maar het moedwillig in gevaar brengen van anderen valt daar niet onder. Er is twee jaar terug een chauffeur van Veolia op staande voet ontslagen omdat hij na een bijna aanrijding met een fietser deze een forse klap had gegeven. Dat is naderhand een rechtszaak geworden en daar bleek het verhaal toch iets genuanceerder te liggen, de chauffeur werd in het gelijk gesteld maar hoefde door Veolia niet opnieuw aangesteld te worden wegens een verstoorde werkverhouding, de vergoeding was echter minimaal want de werkgever had wel degelijk een punt. Je hebt als uithangbord van een bedrijf gewoon met je fikken van een ander af te blijven, punt.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 16, 2016 om 23:36 /

  Maar ik kan me vergissen want ik heb geen idee waar Mekka ligt vanuit mijn woonplaats.

  ———

  Als je in jouw woonplaats met je kont naar de zee gaat staan, staat je kop ongeveer richting Mekka.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // oktober 17, 2016 om 00:47 //

  Ho ho ho, ik voel niet de minste verleiding te buigen voor welke proleet dan ook en al helemaal niet voor Mohammed(vrede zij met zijn slachtoffers)!

  Like

 6. Republikein // oktober 17, 2016 om 02:49 //

  2 dingen.
  De grootste nachtmerrie voor ouders met kinderen wanneer ze op schoolreisje gaan is het telefoontje waarmee ze worden medegedeeld dat er iets ernstigs in gebeurd tijdens de busreis.

  Mij bekruipt soms het idee dat er ouders zijn die het een nachtmerrie vinden als ze een telefoontje krijgen dat ze kunnen worden afgehaald.

  Vision Travel is toeval?

  Te kakken zetten is dan weer wel oké.

  Like

 7. linda bakker // oktober 17, 2016 om 11:16 //

  @ ook zuiderlijker gereist ( SA) maar een bus/taxi/dienstwagen plotseling aan de kant gooien op een drukke verkeersweg? Daar ook niet gezien hoor. Als deze persoon dit echt heeft geflikt moet hij de zak hebben, simpel zat. Je heb muslims die inderdaad als het ff kan 5 x kop naar Mekka gaan maar in mijn ervaring zijn dat de Salafisten/Wahabieten.( ik had daar een vriendin die dat deed) Deze fanatiekelingen hebben we hier in het Westen binnen gehaald en deze steken de rest, zoals de Marokkanen/Turken aan. Vroeger liepen de Marokkaanse vrouwen niet in Niqaab, 10 jaar geleden liepen Turkse vrouwen er westers bij, zonder hoofddoek en was scholing meer en deel gemengd . Niemand schijnt zich af te vragen hoe dat komt, dat plotseling fanatieke beleven van de Islam. Kijk schreeuwen dat alle muslims kwaadaardig en gevaarlijk zijn geeft alleen weinig kennis der zaken en domheid weer. Ik had daar genoeg goed opgeleide Islamitische vrienden die ook met verbazing keken naar de slappe tolerantie van West-Europa jegens de Salafisten en de door Saudi Arabia gefinancieerde invasie der Moskeeën in de West-Europese landen . In landen zoals de Lebanon, Jordanie en voorheen Syria worden ze zo veel mogelijk buiten de deur gehouden, alleen wij halen ze juichend binnen, dat is vragen om moeilijkheden

  Liked by 1 persoon

 8. @ Linda,
  Zo dadelijk ga je ons ook nog vertellen dat het inderdaad allemaal apothekers, ingeniers en tandartsen zijn wat deze kant op komt.

  Like

 9. “PASOP overstekend wild,… en biddende idioten”!

  Like

 10. Republikein // oktober 17, 2016 om 14:33 //

  Ik wens geen moslims in mijn continent.
  Pleur naar je zandbak, tieft op, ga daar je ding doen.
  Linda is niet goed wijs om mij de les te lezen.
  Grote leipo.

  Like

 11. Republikein // oktober 17, 2016 om 14:56 //

  Moeten wij de hele wereld helpen?
  Ze hebben nog geen nagel om aan hun reet te krabben, maar neuken kunnen ze als de beste.
  Overal parasieten.
  Mijn God, waarom heeft U mij verlaten.
  [sorry Bert, het moest er even uit]
  Wat een teringbende, nu dit weer!

  Een tweede schip van de Nederlandse marine is gisteren aangekomen in Haïti. Nadat patrouilleschip Zr. Ms. Holland vorige week al een eerste lading hulpgoederen had gebracht, is nu ook ondersteuningsschip Zr. Ms. Pelikaan aangekomen.

  Bij aankomst in de noordelijke stad Jérémie werden de Nederlanders opgewacht door honderden hongerige Haïtianen. De politie moest er aan te pas komen om de situatie in goede banen te leiden.

  http://nos.nl/artikel/2138225-in-beeld-tweede-nederlands-marineschip-aangekomen-in-haiti.html

  Reprorecht, lik m’n hol.

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // oktober 17, 2016 om 15:33 //

  En dat moeten wij normaal vinden?

  ‘Schietpartijen zijn in de openbare ruimte van de gewone Amsterdammer gekomen en dat maakt het extra heftig.’ Zo reageerde burgemeester Van der Laan vanavond op AT5 naar aanleiding van de vier geweldsdoden van de afgelopen twee weken.
  Op dezelfde site o.a.!

  Montasser Alde’emeh, die zaterdag zou spreken op het Brainwash-festival, zegt niet te zijn gekomen omdat hij vreesde dat terreurorganisatie Islamtische Staat een aanslag op hem zou plegen.
  http://www.at5.nl/

  Ik hou op want lezen kunnen we allemaal.
  Toedeloe folks.

  Like

 13. delamontagne // oktober 18, 2016 om 00:04 //

  linda bakker // oktober 17, 2016 om 11:16 //

  Beyrut/Libanon werd vroeger, voor de burger-oorlog “het Parijs van het Oosten” genoemd.
  Leek een beetje op Haifa, Israël. Erg Westers……….
  Maar dat land, noch Jordanië kun je toch niet met S.A. en de andere landen op dat schiereiland vergelijken.
  Heeft U dan werkelijk niet gezien dat als er uit de minaret wordt omgeroepen tot gebed, dat ,t “gedresseerde-moslim-volk” naar de moskee snelt of in ieder geval z,n kleedje uitspreid om te bidden, waar-dan-ook.
  Het hele leven staat dan stil en als Westerling moet je dan echt niet durven er de spot mee te drijven.
  Voor vrouwen zijn die landen ronduit GEVAARLIJK en vernederend.
  Maar als U ,t daar leuk/sympathiek heeft gevonden, bent U waarschijnlijk de eerste in mijn leven die dat zegt.
  Ik heb van alle mensen die er ooit gewerkt.geweest zijn nog nooit iemand ontmoet die iets positief had te zeggen.
  Misschien die idioten die er “verlekkerd” met een cruise heen gaan en dat alom verkondigen.
  Wellicht weten ze niet eens dat er muslims wonen.
  Ja, die landen UAR, zijn nu schat-rijk. en dat allemaal in een jaar of 40.
  Ze kunnen dan wel in moderne gebouwen wonen, inplaats van de lemen krochten waarin ze vroeger huisden, maar de achterlijke mentaliteit is dezelfde.
  Ik heb die landen 40 jaar geleden gezien. wat daar was ???
  Alleen woestijn en een paar armzalige nederzettingen.
  Nu lijkt ,t wel Utopia. Ik kijk weleens naar de foto,s van nu en herinner me hoe ,t was.
  Al kreeg ik goud toe, ik hoef er niet heen om die rijkdom van all die shopping-malls te zien.
  Zoals een oud spreekwoord zegt:” Als NIETS komt tot iets, kent IETS zichzelve niet.”
  Het vroegere Paleis van de vader van de huidige Sheikh, Kalif of hoe ze die idioot daar noemen in Qatar.
  ( n.b. dat is dat land dat de huidige Konnegin en haar schoonmoe die “Paradijsjes” noemden. De kampen waar de slaven wonen, heeft ze uiteraard niet bezocht. )

  Like

 14. delamontagne // oktober 18, 2016 om 00:16 //

  Republikein // oktober 17, 2016 om 14:56 //

  Niet erg “barmhartig” wat U daar zegt over die Haïtianen.
  Armste land op westelijk halfrond. Als ze naar ,t buurland Dominicaanse Rep. willen vluchten, worden ze tegengehouden, die willen hen niet.
  ( over discriminatie gesproken !). Dat is toch weer anders dan ze dat hier in EU doen met die lachwekkende borden “WELCOME”.
  Dat land is al overbevolkt en de heuvels/hellingen waar ze op wonen in krotten zijn totaal leeg-gekapt.
  Voor het hout om op te koken. Hoe ze dat erna doen weet ik niet.
  Je kunt dat zelfs zien vanuit vliegtuig als je er overheen vliegt.
  Maar toch leef ik meer mee met hen, ik bedoel ik vind het heel erg, dan uit die moslim-landen.
  MAAR DAT IS MIJN ‘VOOROORDEEL’……….

  Like

 15. Republikein // oktober 18, 2016 om 00:30 //

  delamontagne // oktober 18, 2016 om 00:16 //
  Als het aan mij ligt heeft iedereen een goed leven.
  De boven-mij-gestelden zien mij aan als filantroop.
  Helaas heb ik de macht niet om het in dit leven nog te veranderen.
  De mensen die deze mogelijkheid wel hebben geven niet thuis.
  En hoe deden ze het vroeger dan, daaro, pakweg 50 jaar of langer geleden?
  De Paus wast zijn handen in onschuld, als hij niet bezig is om schoenen van zwartjoekels te zoenen.
  Ook de Franse en Engelse nazaten van de kolonisten doen geen moer.
  Moet ik het dan wel doen?
  Misschien in een volgend leven, ik zal Het Al vragen opdat ik geïncarneerd kan worden als een HaItiaan, slecht karma wordt daarmee ingelost.
  Voorlopig wens ik niet de barmhartige te spelen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Geen moslim meer op openbare functies! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: