Nieuw

Paus Fransiscus: Verrader van de Westerse Beschaving?

Er is geen grotere bepleiter van massale moslimimmigratie naar Europa dan het zogenaamde hoofd van de Katholieke Kerk, paus Fransiscus. Op een recente conferentie drong hij er op aan dat asielzoekers geaccepteerd worden, “door daden van genade die hun integratie promoten in de Europese context en verder.

Dan volgt een heel stuk over dat deze paus niet de echte paus zou zijn, maar ik laat de Katholieken met hun eigen interkatholieke twisten met rust en sla een stukje over. Fub.

De Katholieke Kerk is een integraal onderdeel van de Westerse beschaving ook al willen Bergoglio en zijn horde van marxistische prelaten waar die zich mee omringd heeft dat niet toegeven. Het was de kerk die de erfenis van de Oudheid bewaard heeft na de invasies van de barbaren en na de val van het Romeinse Rijk.

Zonder de daden van monniken en andere klerken, zouden veel van de klassieke werken voor altijd verloren gegaan zijn, waardoor toekomstige generaties beroofd zouden zijn geweest van de wijsheid en de schatten van de Oudheid. Het was de kerk die het onontbeerlijke deel was in de formulering van de grootste beschaving van de mensheid, het Christendom.

Bovendien was het de Katholieke Kerk, grotendeels door het pausdom, die inspireerde tot de kruistochten, die voor een glorieuze tijd de moslims uit het heilige land verdreef en teruggaf aan zijn rechtmatige eigenaren.

Het is onontkenbaar dat het Katholieke geloof (waarvan Bergoglio  verondersteld wordt de belangrijkste representant te zijn) vele Europese vorsten geïnspireerd heeft, in het bijzonder koningin Isabella, om de wapens op te nemen tegen de mohammedanen. Het was haar geloof dat de heldhaftige koningin er toe dreef het Iberische schiereiland te bevrijden van het moslimjuk, wat haar daarna in staat stelde om Christopher Columbus te financieren zodat die zijn epische wereld-veranderende reis kon maken.

Toch vermijden Bergoglio en zijn ketterse mede-geestelijken onverdroten enige herinnering aan zulke feiten en moedigen in plaats daarvan moslimmigratie aan naar landen waarvoor Europeanen hun bloed en schatten geofferd hebben om het te verdedigen – koningin Isabella zal zich omdraaien in haar graf.

Conclusie:

Als de Westerse beschaving gered wil worden, moeten zij die uit zijn op de vernietiging daarvan verwijderd worden uit hun posities van macht en invloed. Hetzij door politieke middelen, gewapende opstand, of door ze onwettig te verklaren, degenen die dergelijke macht bezitten moeten omver geworpen worden. Paus Fransiscus ontmaskeren, voor wat die is, of niet is, zal in grote mate bijdragen aan deze noodzakelijke taak.

Bron: http://www.zerohedge.com/news/2016-10-07/pope-francis-traitor-western-civilization

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

25 Comments on Paus Fransiscus: Verrader van de Westerse Beschaving?

 1. Het is haast wel zeker dat die klote paus bij de top van de Bilderbergers hoort net zoals Bea.

  Liked by 1 persoon

 2. Vergeten te zeggen dat m’n haren er overeind van gaan staan als ik die foto zie waar die nep paus de voeten kust van een neger…dat hoort toch andersom te zijn.

  Like

 3. De Pous en Mahomet allebei “kindervrienden”………

  Like

 4. JUDAS verraade JEZUS met een kus…deze jezuiet doet niet minder.

  Like

 5. @Bert

  Kindervrienden:

  cbvkqicwiaarpsa

  Like

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 15, 2016 om 20:39 //

  Ik heb ooit in een grijs verleden ergens in een boek gelezen dat Armageddon zou komen in de periode dat de paus de paus niet was.
  In die periode zou Europa overspoelt worden door ‘barbaren’ en moest de paus uiteindelijk vluchten. Korte tijd hierna zou een allesvernietigende oorlog uitbreken en zou de antichrist zich bekend maken. Dit zou een donkere man zijn, volgens dat boek.

  Tja, ik ben geen gelovig mens, maar het ziet er wel allemaal heel raar uit vandaag.
  Een paus die de paus niet is; een invasie aan immigranten die zonder enige screening worden binnengehaald omdat een zwarte man dit eist; een man met een gespleten tong zoals de oorspronkelijke bewoners van de VS zo iemand noemde.

  Waarom is er trouwens niemand die stelt dat een indiaan de aangewezen persoon is om eens president van de VS te worden? Racisme? Ook van zwarte Amerikanen? Eigen volk eerst? Ook bij hen? Dat is toch discriminatie dat mag toch niet van zwarte mensen?

  Like

 7. delamontagne // oktober 15, 2016 om 20:51 //

  Een tijd nadat de priester “Hamel”door 2 vrome, jeugdige moslims in zijn kerk in Rouen werd onthoofd, heeft de paus zijn zus en een aantal parochianen van die Kerk in “audiëntie”ontvangen”.
  Zij deed een paar vreemde uitspraken:’de onthoofders waren door “Anderen” gemanipuleerd om dit te doen.
  Verder zou ze graag zien dat de moslims toelieten dat Katholieken
  gezamenlijk met hen in de moskeeën mochten bidden.
  EEN EN ANDER HAD VOLLEDIG BEGRIP VAN DE PAUS……….
  ////////////
  DE ZUS VAN PATER ‘HAMEL’, DE DOOR DE MOSLIMS ONTHOOFDE PATER, roept op tot eenheid tussen Christenen en moslims:”De moordenaars werden gemanipuleerd”.

  Roselyne Hamel, 73 jaar oud, werd door haar zus en een neef begeleid bij een ontmoeting met de Paus in  het Vaticaan.
  Er waren ook 80 andere pelgrims uit het diocees Rouaan bij hen.

  Paus Franciscus celebreerde een Mis voor de vermoorde priester van 85 jaar die door twee “jeugdigen” van 19 jaar oud werd vermoord een die zich op de Islamitische Staat beriepen.
  Dit gebeurde op 26 Juli in zijn Kerk
  Saint-Étienne du Rouvray (Seine-Maritime)
  <>

  Zij gaf een boodschap af van Vrede en eenheid onder alle gelovigen, of dit nu moslims of Christenen zijn.
  ZONDER HAAT VOOR ZIJN MOORDENAARS: die werden gemanipuleerd door anderen die zelf hun geloof, hun ideologie verraden.
  Roselyne Hamel  herinnerde er aan dat haar broer een vriend van de moslims was, een vriend van de moslimgemeenschap terzijde van zijn Parochie.
  Zij hoopte dat de moslims doorgaan met samengaan met Christenen in gebed, dat hun moskeeën ook voor Christenen open zullen staan zoals onze Kerken openstaan voor hen.
  ………………..
  OPMERKING VAN DE schrijver artikel, Christian Hofer:
  “En kijk eens hoe ondertussen de moslims ons beschouwen
  Ik hoef de lezers niet te vertellen dat dit een bloedbad voor de Christenen gaat worden wier naïviteit aan idioterie grenst…………………”

  Like

 8. Zo gek als een deur. Vér voorbij elke hoop op genezing.
  Misschien dat er een paar van die idioten hopen op een mooi baantje in het kalifaat, maar dat zal niks worden. Hun koppen gaan er weldra af, maar die hebben ze toch niet nodig.

  Like

 9. Duchesne // oktober 15, 2016 om 21:14 //

  Het is echt heel simpel; voor Arabieren/ Moslims of Negers is het tonen van vriendelijkheid een teken van zwakte, en dus een kans om iets te nemen. Het principe werkt precies zo bij de apen, bij alle diersoorten eigenlijk. Laat je je eten of je wijfje even alleen, zit er ene ander mee te klooien.
  Bij ons is dat geevolueerd naar priesters die kinderen misbruiken, maar dat terzijde.

  Een leider van een kerk die op zijn knieeen gaat om voeten van anders gelovigen te kussen is in elke cultuur gewoon passe, over en uit.
  Dat deze jan doedel een symbolische daad wil stellen zegt allesover hem, hij zoekt een heiligverklaring. Lijkt me dat hij bij de volgende voetenkusbeurt alle klanten ene mes moet geven en ze niet meer moet laten selecteren, is ie zo heilig in wording.

  Alle onderdanigheid van ons eigen ras maakt dat onze ongenode gasten een zeer laag beeld krijgen van ons als soort, met dito gevolgen. Het gedrag van onze “leiders” lokt geweld uit tegen de burgers, en onze leiders trachten de rectie daarop te onderdrukken. Dat heeft een naam in iedere cultuur: verraad.

  Laat de Paus maar op de trappen van het Vaticaan sterven zoals voorspeld, blijkbaar had die man uit Agen het niet zo heel erg mis allemaal. Veel oude voorspellingen worden nu waarheid.
  Als geloof niet verbinden zou dan was de huidige situatie zo dat de jonge mannen uit Abiaxhe landen straks oorlog zouden kunnen voeren tegen de jonge mannen uit Afrika. Want ze bedreigen elkaars paradijsje, ook dat is iets uit de dierenwereld. De ene groep wint terrein en de andere groep gaat verder , op zoek naar een eenvoudiger te veroveren gebied of voedselbron.

  Die oorlog de komt er wel, alleen in stukjes en gaat heel lang duren, en gezien de opbouwende kwaliteiten van Arabieren en/of Afrikanen zal er meer worden gesloopt dan gebouwd.
  Heeft iets met levensvisie, geloof en intelligentie te maken. Onder andere….

  Like

 10. delamontagne // oktober 15, 2016 om 22:10 //

  Duchesne // oktober 15, 2016 om 21:14 //
  Nostradamus ,n “Agenais” ?
  Dat wist ik niet !
  Is vlakbij waar we wonen.
  Iets Zuidelijker ligt Lourdes, waar de wonderen gebeuren…………………!

  Like

 11. Esperanza // oktober 15, 2016 om 22:37 //

  Je was in een coulante bui, Fub, met dat vraagteken bij de titel. 😉

  Liked by 2 people

 12. Tijl Uylenspiegel // oktober 15, 2016 om 23:37 //

  Tja ik heb niks met geloof dus wat moet ik hierop zeggen? Het meest bizar vind ik nog aan alle geloven dat de uitdragers ervan zich hullen in sterk afwijkende kleding, van de medicijnman tot de paus en alles wat daartussen zit, zonder uitzondering kiezen ze voor de meest uitzonderlijke gewaden. Er zijn zelfs geloven waar de aanhangers zelf kiezen voor sterk afwijkende kleding, moslims zijn daar waarschijnlijk wel de bekendste van maar de amish en de mormonen doen daar vrolijk aan mee. Weet je wat? Ze gaan hun gang maar op voorwaarde dat ze mij lekker met rust laten.

  Like

 13. Mijn theorie: ik denk dat mensen als de paus nooit gevochten hebben, nooit bedreigd zijn, nooit echt lijfelijk in de knel hebben gezeten.
  Ze hebben op hun scholen een hoop blabla geleerd maar ze weten niet dat er momenten zijn dat je voor jezelf moet opkomen omdat je anders verloren bent. Dat hebben ze nog nooit meegemaakt.
  Dingen die de oude Grieken en Romeinen wel wisten, en ook nog Churchill: dat je je beter dood kon vechten dan als slaaf vermoord te worden.
  Ze hebben een hoop geleerd over andere wangen en nederigheid dus ze weten niks anders. Het is eigenlijk heel zielig.

  Liked by 1 persoon

 14. Hillary’s team wil ook de katholieke kerk veranderen, vanaf minuut 2.00

  Like

 15. De katholieken moeten gender-neutraal worden. Een vrouwelijk paus zou een mooi begin zijn. En een democratische structuur. En mohammedanen-vriendelijk. Waarom geen moslima als paus? Ik vraag het maar.

  Like

 16. Inclusief black box.

  Like

 17. Een sprookjesboek gaat voor de werkelijkheid.
  Sex met minderjarig, dat is niet een eigen wil.
  Ze kunnen de realiteit niet verdragen, wacht maar straks als we groot zijn,….
  uh straks als we dood zijn!?!
  Nee stelletje,… nu en hier op de aarde:
  Overbevolking, honger, oorlogen.
  “Stop fucking each other”! letterlijk en figuurlijk!

  Like

 18. Republikein // oktober 17, 2016 om 01:20 //

  Ben ik in filter?

  Like

 19. Republikein // oktober 17, 2016 om 01:43 //

  Probeer het nog eens, krijg geen sjoege.
  Een plakker van een oud bericht, svp.

  Het Internationaal Tribunaal tegen Misdaden van “Kerk en Staat” (ITCCS) – komt met twee historische updates
  http://hetuurvandewaarheid.info/2013/05/09/het-internationaal-tribunaal-tegen-misdaden-van-kerk-en-staat-itccs-komt-met-twee-historische-updates/comment-page-1/#comment-33989

  Like

 20. @Rep

  Jup, heb er 2 van je uitgevist. niet gelezen, doe ik nooit als ik filtervis, omdat ik het dan iets anders zie dan hier, en ik dan weer van die pagina gekeild word etc.

  Van betrouwbare reageerders vis ik de troep er blind uit.

  Like

 21. Republikein // oktober 17, 2016 om 02:35 //

  Oh, nou ja, t is oke man, was ook niet zo belangrijk.

  Liked by 1 persoon

 22. Het is off-topic, Mosul komt morgen wel ofzo, die slachtpartij gaat nog wel een tijdje duren:

  Like

 23. Ik heb een paar dagen geleden een stukje ingediend via de mail. Als jullie het niet willen plaatsen, is dat natuurlijk jullie goed recht maar ik zou het leuk vinden dan even een berichtje te krijgen. Nu weet ik niet zeker of jullie het hebben afgewezen of dat het kwijt is geraakt.
  Alvast mijn dank.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: