Nieuw

No crime: Swedish Court legalises flying the ISIS flag

Sweden is turning more and more moron each day at the moment. A number of strange decisions have come out of Swedish courts lately, having people shake their head. Now, despite the rest of Europe banning everything associated with ISIS, the country stands out again. It goes the exact opposite way.

The prosecution has dismissed a case of a Muslim man flying the notorious ISIS flag in Sweden – and thus legalising it. The case is the first of its kind in Sweden and sets precedence, reports Hallandsposten.

Speisa >>

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6072 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on No crime: Swedish Court legalises flying the ISIS flag

 1. Je zal er toch maar wonen.
  Dat wordt met de dag erger daar.

  Liked by 1 persoon

 2. Hardnekkig ontkennen, dan is het niet zo:

  Liked by 1 persoon

 3. Tot hoever laten mensen zich tarten en treiteren voordat ze een keer ophouden met ontkennen.
  Wat moet er dan wel niet allemaal nog meer gaan gebeuren voordat het kwartje valt.

  Liked by 1 persoon

 4. Zweden heeft net als vele andere Europese landen grote desastreuze aanslagen nodig. Ik moet ook erkennen dat ik ondertussen diep teleurgesteld raak in ISIS want aanslagen plegen was zo ongeveer het enige waar je bij moslims op kon rekenen en zelfs dat lijkt ze nu niet meer succesvol te kunnen. Nu ja, geduld hebben en wachten tot dit (toch) onvermijdelijk gebeurd. En dan de achterbakse tranen bekijken van PoliCorrecte sLinkse gluiperds die zeggen dit niet te begrijpen en liegen dat dit niks met dat haatgeloof te maken heeft.

  Like

 5. Duchesne // oktober 15, 2016 om 20:55 //

  Ach, de logica is niet enkel in Zweden…..

  “AMSTERDAM – Er reizen steeds minder mensen naar IS-gebied. „Het IS-gebied wordt kleiner op dit moment. Dat betekent dat er ook minder mensen daadwerkelijk daar naartoe reizen. Eigenlijk zien we de laatste maanden een afvlakking”, zegt Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof zaterdag in RTL Nieuws.”

  Nee toch joh? Dus als iets kleiner word komen er ook minder mensen? Nou, Nederland is kleiner dan IS gebied maar er komen er hier iedere dag weer veel teveel binnen, iedere dag weer, meer en meer, niet minder en minder. Soms word ik simpel als ik uitspraken lees van lieden die ons land “leiden”, dan heb ik even een moment van wanhoop en daarna zakt mijn spreekwoordelijke broek af, of zoals de kleine Indische sgt. maj. de Bakker altijd zei: de tranen lopen me gulp weer uit.

  God wat mis ik die man, hij kon de essentie van deze wereld beschrijven in een enkel zin.

  En dat is een vorm van ontwikkeling die je niet op de universiteit leert maar die beter de boel tot zijn recht doet dan menig boekwerk.

  Liked by 1 persoon

 6. Na jaren van “bombarderen”? is het IS gebied een kwart (25%) kleiner geworden. We moeten natuurlijk geweldig oppassen dat we geen burgers raken. En ook geen “gematigde” rebellen (zoals Al Quaida tegenwoordig heet) en geen Saoedi-Arabiërs want dat zijn vrienden. Regeringstroepen van Assad raken, dat is goed. IS raken? Hoezo?
  Koerden raken, ook geen probleem.
  Ik raak er wel eens verward van. Gelukkig helpt de Nederlandse Propaganda Omroep me dan telkens weer op het rechte pad.

  Liked by 1 persoon

 7. Edjan,

  Goeie!!!

  Like

 8. Klopt….ze zijn nu als ”slapers” in europa gestacioneerd, en wachten op orders,en dag X.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: