Nieuw

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken censureert en onderdrukt een rapport over immigratie, integratie en de radicale islam

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken (Home Office) probeert een rapport te censureren, waarin het falen van de regering bij de immigratie, de integratie van minderheden en bij het bestrijden van de radicale islam wordt bekritiseerd.

Het rapport van de “integratie-tsarina” van de regering, Dame Louise Casey, ligt al maanden klaar. De publicatie werd echter uitgesteld, omdat vertegenwoordigers van het ministerie van Binnenlandse Zaken “bezorgd” en “ongelukkig” zouden zijn over de formulering en de inhoud, zoals de “Sunday Times” bericht.

Van mevrouw Casey wordt aangenomen dat zij het ontbreken van een strategie van het ministerie van Binnenlandse Zaken bekritiseerde als het er om gaat het grote aantal in de daarvoor grotendeels homogene gemeentes geïmmigreerde minderheden te integreren, waarbij enkele gebieden veranderd zijn in uitsluitend islamitische zones, waarin de scholen vrijdags gesloten zijn vanwege het vrijdaggebed.

Verder lezen : https://ejbron.wordpress.com/2016/10/15/het-britse-ministerie-van-binnenlandse-zaken-censureert-en-onderdrukt-een-rapport-over-immigratie-integratie-en-de-radicale-islam/

Bron:
https://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Victoria Friedman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Doe mee met 7.506 andere volgers

About Bolo (1733 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: