Nieuw

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken censureert en onderdrukt een rapport over immigratie, integratie en de radicale islam

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken (Home Office) probeert een rapport te censureren, waarin het falen van de regering bij de immigratie, de integratie van minderheden en bij het bestrijden van de radicale islam wordt bekritiseerd.

Het rapport van de “integratie-tsarina” van de regering, Dame Louise Casey, ligt al maanden klaar. De publicatie werd echter uitgesteld, omdat vertegenwoordigers van het ministerie van Binnenlandse Zaken “bezorgd” en “ongelukkig” zouden zijn over de formulering en de inhoud, zoals de “Sunday Times” bericht.

Van mevrouw Casey wordt aangenomen dat zij het ontbreken van een strategie van het ministerie van Binnenlandse Zaken bekritiseerde als het er om gaat het grote aantal in de daarvoor grotendeels homogene gemeentes geïmmigreerde minderheden te integreren, waarbij enkele gebieden veranderd zijn in uitsluitend islamitische zones, waarin de scholen vrijdags gesloten zijn vanwege het vrijdaggebed.

Verder lezen : https://ejbron.wordpress.com/2016/10/15/het-britse-ministerie-van-binnenlandse-zaken-censureert-en-onderdrukt-een-rapport-over-immigratie-integratie-en-de-radicale-islam/

Bron:
https://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Victoria Friedman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: