Nieuw

Egyptische luchtmacht bombardeert Noord-Sinaï

De Egyptische luchtmacht heeft vandaag bombardementen uitgevoerd boven het noorden van het schiereiland Sinaï. Dat heeft het leger bevestigd. De aanval komt daags nadat jihadisten in de regio twaalf soldaten hadden gedood.

Het leger heeft via een mededeling op de Egyptische staatsomroep laten weten dat de luchtaanvallen, die vanmorgen bij zonsopgang gestart waren, zowat drie uur hebben geduurd. Daarbij werden “bijeenkomsten van terroristische elementen” onder vuur genomen, zo klonk het.

HLN >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Egyptische luchtmacht bombardeert Noord-Sinaï

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: