Nieuw

Donorpasjesregen Van Ministerie VWS Reikt Verder

Vanmorgen word ik onaangenaam verrast met een mailing van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zonder dat ik dat gevraagd heb, ontvang ik een donorpasje. Toch sta ik per 10 november 2016 mijn organen en weefsels niet af, volgens het bijgeleverde pasje. Op mijn pasje staat ‘Keuze 2’ ingevuld. Dat klopt, want ik heb me afgemeld een aantal weken geleden, omdat ik weiger mij iets te laten opdringen.

Als ik geen pasje bij me heb wanneer me iets overkomt, ben ik dan toch automatisch donor? Nee, vertelt het Ministerie, de arts zal altijd checken. Waarom hebben we dan een pasje? Omdat zo zegt de Transplantatiestichting;”..is bedoeld om later nog eens na te kunnen kijken wat je ook alweer had vastgelegd.” Dat geeft direct aan hoe intelligent de bedenkers de gewone burger inschatten.

Er komt een pasjes-allergie bij me opzetten.

Verder lezen : http://delangemars.nl/2016/10/14/donorpasjesregen-van-ministerie-wvs-reikt-verder/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

17 Comments on Donorpasjesregen Van Ministerie VWS Reikt Verder

 1. Heb sinds 1998 al een donorpas…….met een nee, want wie bepaald nu en in de toekomst wanneer je dood bent ( zeker als je je hersens er niet meer bij hebt en je familie dit dan zou kunnen bepalen of anderszins) en ik zou niet zomaar aan iedereen mijn organen willen geven, met excuus. Ik zou het mensen best wel gunnen maar ik wil de keuze hebben aan wie wel en wie niet…………….

  Dat je daar pasjes voor nodig hebt………….ik vind dat persoonlijk raar, je zou eerder denken aan een gebeuren dat in de privé sfeer ligt, dus notarieel vastgelegd ofzo. Net zoals je bij een opname en operatie gelijk de vraag krijgt of je gereanimeerd wilt worden of niet……..daar heb je toch ook ( nog althans) geen pasje voor?

  Is er met pasjes te sjoemelen?? of met de centrale registratie te sjoemelen..?

  Leuk geboortejaar Bolo 😉

  Liked by 2 people

 2. O shit, ik geloof dat ik dat pasje weg geflikkerd heb.
  In die brief stond: bedankt voor uw inschrijving. U hebt zich uitgeschreven.
  En er was ergens iets op geplakt. Ja zeg, val dood. Hup, vuilnisbak. Ik denk dat ik een inwendige bom ontwikkel die afgaat zo gauw ik sterf. Een soort auto-destruct,

  Liked by 2 people

 3. Zolang mijn onderdelen ook voor zelfmoord jihadisten in de dop of andere moslims misbruikt kunnen worden stel ik ze ook niet beschikbaar,

  Ter info : Dit kun je middels onderstaande link regelen

  https://www.donorregister.nl/uwregistratie/digitaal#!/login

  Like

 4. Pasje, per mail ?

  Hoezo hep dat ministerie jouw mail? De mijne hebben ze niet hoor.

  Bedoelt die per post ?

  Like

 5. @Bolo

  Moet je daar een digi-d voor hebben? Heb ik ook niet 😛

  Ik zal wel weer een uitzondering zijn, maar ik heb altijd categorisch alles geweigerd. Ik ben een weiger-Fub.

  Like

 6. Digid heb ik ook niet,ik wil van de misdadigers geen mail,ze zijn voor 100% niet te vertrouwen en ik laat me dat ook niet opdringen door die leugenaars.Nog even en je krijgt hun smoel in je kamer,als je ligt te slapen op een scherm,om je te vertellen wat je moet gaan doen,Big Brother in actie,om van te kotsen.

  Like

 7. nee kan per post

  Like

 8. Het valt mij mee dat er nog zoveel mensen weigeren om een DigiD postvak aan te maken.
  Ik had verwacht, met al die kruipers waar wij tussen leven, dat zeker 95% dit klakkeloos op zou volgen.
  Het zijn er minder dan ik gedacht had.

  Vijf miljoen Nederlanders hebben inmiddels een MijnOverheid-account geactiveerd om online zaken met de overheid te kunnen doen, zo heeft minister Plasterk van Binnenlandse Zaken bekendgemaakt. Vorig jaar oktober stond de teller nog op 1,8 miljoen geactiveerde accounts.
  https://www.security.nl/posting/488615/5+miljoen+Nederlanders+hebben+MijnOverheid-account

  Liked by 1 persoon

 9. Bolo, ik weet het niet of dat dat pasje van jouw is, maar had je dan niet beter je achternaam kunnen afplakken.
  Vellekoop is geen Nederlandse gemeente.

  Like

 10. Nee Bert is niet van mij, is foto van originele artikel

  Like

 11. Het leek mij anders ook nogal behoorlijk stom, maar ik denk, laat ik ’t even vragen.

  Liked by 2 people

 12. Ook nogal stom van mezelf, ik had de link helemaal niet aangeklikt.
  Anders had ik het geweten.

  Liked by 1 persoon

 13. Ik heb mijn pasje weer terug gevonden. Ergens in een hoek. Ik durf wél te voorspellen, dat in de nabije toekomst zal blijken dat mensen die dit pasje níet bij zich hebben, als donor gezien zullen worden. Zodat er dan weer mensen zullen zijn die op hun borstkas iets zullen laten tatoeëren als: afblijven, lijkepikkers!
  We hebben vanaf nu ons lichaam geleased van de staat.

  Like

 14. Republikein // oktober 17, 2016 om 02:19 //

  Vreemd, k zat net iets te lezen van die site, en wilde plakken op ander topic, over de paus, maar mislukte.
  Nogmaals hier probieren.
  Nee, toch niet, het ging over de 13 satanische bloedlijnen.
  Oud nieuws.

  Like

 15. Ik hoop dat ze mijn lever bij Balkenende inbrengen en mijn nieren bij Aboutaleb.

  Veel sterkte gewenst heren 😛

  Like

 16. Republikein // oktober 17, 2016 om 02:30 //

  Ik ben total loss, kansloos dus.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. DONORPAS | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: