Nieuw

David Horowitz Freedom Center vervijfvoudigde bijdrage aan de PVV in 2015

Het David Horowitz Freedom Center (DHFC) heeft in 2015 haar bijdrage aan de PVV vervijfvoudigd van 20.000 dollar naar 108.000 dollar.

Door het Southern Poverty Law Center, een centrum dat extremistische bewegingen onderzoekt, wordt David Horowitz, de president van het DHFC, “the godfather of the modern anti-Muslim movement” genoemd.

Het Financieel Dagblad maakte gisteren bekend dat het bedrag van ruim € 108.000 begin 2015 in drie tranches werd gestort in de kas van de Stichting Vrienden van de PVV. Dit concludeerde het FD uit de jaarrapportages van de politieke partijen die vrijdag openbaar zijn gemaakt. Giften van boven de € 4500 en schulden van meer dan € 25.000 moeten sinds kort door de partijen aan het ministerie worden gemeld.

David Horowitz is een conservatief die een fel tegenstander is van onder andere de islam, links en the Black Lives Matters beweging. Hij is een hartstochtelijk verdediger van de staat Israel. Het SPLC noemt hem the godfather van de anti-moslimbeweging. Voor zijn DHFC haalde hij in 2014 7,5 miljoen dollar aan inkomsten, voornamelijk donaties binnen. Dat was iets meer dan de jaren daarvoor. Van wie Horowitz op zijn beurt geld ontvangt is niet helemaal bekend. Volgens het rapport Fear Inc. 2.0 ontving de DHFC 5 miljoen dollar van de Lynde and Harry Bradley Foundation.

Het stuk staat op Collaborateursblog Republiek Allochtonië en daar link ik niet naar.

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on David Horowitz Freedom Center vervijfvoudigde bijdrage aan de PVV in 2015

  1. Republikein // oktober 15, 2016 om 16:49 //

    Hehe, een positief bericht, eindelijk.
    T zou eens tijd worden mensen.
    LOL

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. David Horowitz Freedom Center vervijfvoudigde bijdrage aan de PVV in 2015 | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: