Nieuw

Bukschapen van dictator Erdogan staan 32.000 euro negatief, een normaal bedrijf is dan failliet dus waarom de ‘denk’ sekte niet?

Bovenstaande vraag ik me dan af wanneer ik de cijfers lees van het afgelopen jaar. Waarom mogen die twee clowns van Erdogan straffeloos een tekort van 32000 euro opbouwen zonder dat hiertegen maatregelen worden genomen. Menige kleine zelfstandigen heeft voor minder zijn deur moeten sluiten. Een gevalletjes rechtsongelijkheid?

De ‘denk’ sekte van de Turken Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk had na 2015 een negatief eigen vermogen dat maar liefst 32.000 euro bedroeg. De oud PVV’ers Louis Bontes en Joram van Klaveren deden het wat dat betreft beter en sloten het jaar af  met iets meer dan 900 euro verlies, terwijl oud 50+ kamerlid Norbert Klein juist iets meer dan 1000 euro tekort kwam in 2015.

Was Erdogan te laat met betalen of kwam de betaling Erdogan nu net even niet uit aangezien de voortdurende aanvallen op de zelfbenoemde islamitische staat de olie opbrengsten van de Turken deed dalen. Wellicht waren de Koerden te lastig en kosten de aanvallen op deze Koerden eenvoudigweg te veel geld. Moesten er te veel rechtszaken aangespannen worden tegen cartoonisten of andere mensen die geintjes maakte over de Turkse dictator. Of stegen de kosten van de Turkse Gestapo de pan uit aangezien er wereldwijd een en ander moest worden geregeld en men in 2015 waarschijnlijk al actief bezig was om een nep coup voor te bereiden. Minder waarschijnlijk is het dat Erdogan het geld nodig had om een monument te laten plaatsen voor de nabestaande van de Armeense Genocide of voor vredesbesprekingen met de Koerden. De rest zou allemaal zomaar kunnen en is zeer zeker niet ontdenkbaar.

Overigens hebben de twee clowns inmiddels voldoende leden om op deze manier uit de grote ruif die leeg gevreten wordt door alle politieke partijen mee te kunnen schrokken en dit te samen met het bloedgeld opgezonden door de Turkse dictator en zijn vriendjes moet het de Turken lukken om 2016 financieel beter af te kunnen sluiten en wellicht zelfs een beetje winst te gaan maken.

Wat zouden veel Nederlandse ondernemers blij zijn geweest met een volledig jaar uitstel van betaling om hun bedrijfje als kleine zelfstandigen weer op de rit te krijgen

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Bukschapen van dictator Erdogan staan 32.000 euro negatief, een normaal bedrijf is dan failliet dus waarom de ‘denk’ sekte niet?

 1. Je zou toch Denken dat de handlangers van de fascist Erdogan, door de partijen die ze hebben misbruikt, harder worden aangepakt.
  Niets van dit alles, wat nog eens de verraderlijkheid van de linkse partijen onderstreept.

  Like

 2. polderboy // oktober 15, 2016 om 11:48 //

  Ze ontvangen via de stichting ondersteuning Kuzu/Ozturk 330.000 Euro!!

  Dat is hier te lezen:
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/blg-772832.pdf

  Dat verslag is afgegeven aan het Presidium van de Tweede Kamer. Die moeten op de hoogte zijn waar die 330.000 Euro vandaan komt?

  Like

 3. ieznogoedh // oktober 15, 2016 om 12:45 //

  Zolang geen enkele schuldeiser een faillissement aanvraagt worden ze niet failliet verklaard.
  Alweer enige tijd geleden was er bij de pvda beroering ontstaan omdat de excuusmislims op de kieslijst met voorkeurstemmen werden gekozen. Nee, dat was natuurlijk niet de bedoeling geweest.
  Maar zoals een goed gutmensch betaamt, is hij niet bij machte om te leren van zijn fouten en evenmin kan hij verder kijken dan zijn neus lang is.
  Dus meer excuusmislims op de lijst en ziedaar, als het uur U is aangebroken, dan is de tijd rijp om de pvda te verlaten en als zelfstandig kamerlid door te gaan en een partij te smeden. Dat bracht natuurlijk geen enkel risico met zich want inmiddels waren er genoeg mislimische kiezers zodat het voortbestaan van deze partij gewaarborgd was. Nog even SS erbij en dan stromen ook de stemmen van negers al binnen.
  Iedereen weet OF KAN WETEN, dat het een vaststaand feit is dat als het aantal mislims boven een bepaald percentage van de bevolking komt, ze de boel gaan overnemen, daarbij natuurlijk ook nog eens fanatiek geholpen door de gutmenschen onder die bevolking.
  We staan pas aan het begin.
  En dan heb je nog een Plasterk die meent de gebedsoroep van de moskee te kunnen vergelijken met het luiden van kerkklokken. Nederland en eigenlijk heel West-Europa is verloren want de oorlog met de mislims was allang verloren toen ze Europa binnen galaten werden. Toen al hadden politici visie moeten hebben en moeten zeggen dat geen enkele zich in Europa mocht vestigen.

  Like

 4. Duchesne // oktober 15, 2016 om 16:25 //

  ” de wet in zijn streven naar gelijkheid verbied het zowel de rijken als de armen te stelen, te bedelen of te slapen onder bruggen” ( Anatole France)

  Zomaar een vraag: een rijk iemand ( Willie van Buren, koning van Nederland) en een arm iemand ( Duchesne) hebben allebei een nieuwe lever nodig, er is maar een lever beschikbaar. Welke afweging denkt u dat er gemaakt word in het kader van gelijkhedi voor de wet in het bepalen van wie de lever krijgt ingebouwd…..

  Willie van Buren heeft een schuld van 10 miljoen bij de bank, Duchesne heeft 100 euro schuld bij de bank. Wie krijgt er een deurwaarder op bezoek?

  Wel, de partij Denk is ook zo’n geval, niemand zal hun aanpakken omdat bij de eerste kreet van ethnisch profileren of rascime de persoon die hun aanpakt voor altijd gebrandmerkt is. Zo werkt het in een land wat placht gelijkheid als hoogste goed te hebben. Het ligt eraan wie je bent, de een is wat meer gelijk dan de ander. ( vrij naar George Orwell)

  Ik heb de afgelopen tijd even links en rechts op internet zitten lezen, maar er sprong een stukje tekst van iemand uit. Ik weet niet meer waar of van wie, maar er werd gesteld dat enkel ondergronds verzet nog werkbaar is om te vechten voor vrijheid en democratie. Verzet zoals vlugschriften verspreiden, woningen van bewindslieden versieren met slingers en samen met hun het feest van de vrijheid vieren, hardstyle met open koffer en tig keer 100 watt voor de moskee blazen net voor de oproep tot het vrijdagsgebed, gaan bedelen aan de deur bij VVD bijeenkomsten, ec, etc. Kortom, iedereen als individu in verzet, zowel aan als onder de oppervlakte.

  Liked by 1 persoon

 5. Waarom de bezuinigingen op de zorg blijven voortduren!
  Stop het werkelijke fascisme!
  Stop de landverraders zoals de PvdA

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: