Nieuw

‘Berlijnse imam radicaliseerde Syriër met plan voor aanslag op vliegveld’

Die imam zou Al-Bakr (22) hebben opgedragen naar zijn thuisland terug te keren om zich daar aan te sluiten bij de jihad. In september 2015, zeven maanden nadat hij als vluchteling Duitsland was binnengekomen, volgde hij die opdracht op, en sloot zich aan bij terreurbeweging Islamitische Staat (IS) in Raqqa.

Vervolgens wist hij opnieuw als ‘vluchteling’ ongemerkt met de enorme migratiestroom mee Duitsland binnen te komen. Het zou een blunder zijn voor de Duitse autoriteiten, die hem dus niet als Syriëganger hebben kunnen identificeren. Net na het hoogtepunt van de migratiecrisis, gaf de Duitse federale politie al toe dat het aantal jihadisten onder de migrantenstroom veel hoger zou uitvallen dan verwacht.

Elsevier >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6125 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Berlijnse imam radicaliseerde Syriër met plan voor aanslag op vliegveld’

  1. Een moslim kan niet radicaliseren. Het geloof, de teksten, de wetten, zijn ALLEMAAL radicaal. Het enige onderlinge verschil dat zij hebben is of zij actief of passief zijn. Maar het zijn ALLEMAAL terroristen!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: