Nieuwsticker

‘Berlijnse imam radicaliseerde Syriër met plan voor aanslag op vliegveld’

Die imam zou Al-Bakr (22) hebben opgedragen naar zijn thuisland terug te keren om zich daar aan te sluiten bij de jihad. In september 2015, zeven maanden nadat hij als vluchteling Duitsland was binnengekomen, volgde hij die opdracht op, en sloot zich aan bij terreurbeweging Islamitische Staat (IS) in Raqqa.

Vervolgens wist hij opnieuw als ‘vluchteling’ ongemerkt met de enorme migratiestroom mee Duitsland binnen te komen. Het zou een blunder zijn voor de Duitse autoriteiten, die hem dus niet als Syriëganger hebben kunnen identificeren. Net na het hoogtepunt van de migratiecrisis, gaf de Duitse federale politie al toe dat het aantal jihadisten onder de migrantenstroom veel hoger zou uitvallen dan verwacht.

Elsevier >>

Doe mee met 7.219 andere volgers

About Fubar (4527 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Berlijnse imam radicaliseerde Syriër met plan voor aanslag op vliegveld’

  1. Een moslim kan niet radicaliseren. Het geloof, de teksten, de wetten, zijn ALLEMAAL radicaal. Het enige onderlinge verschil dat zij hebben is of zij actief of passief zijn. Maar het zijn ALLEMAAL terroristen!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: