Nieuw

Als de bom valt

De mainstream media besteedt bijna al hun tijd en energie aan het belasten van Trump en het ophemelen van Clinton en ondertussen realiseren de meeste mensen zich niet dat de regering-Obama ons gevaarlijk dicht bij een oorlog met Rusland heeft gebracht.

Vandaag komt Obama met zijn buitenlandse beleid raadgevers bijeen om de “militaire opties” in Syrië te bespreken. Eén van de opties die in overweging wordt genomen includeert een directe aanval tegen de Syrische militaire basissen. Rusland heeft al toegezegd om militair te reageren op dergelijke aanvallen, de beslissing die Barack Obama vandaag maakt kan letterlijk de vonk zijn die een Derde Wereldoorlog teweegbrengt.

De dagelijkse poppenkast rond Trump en Clinton is volgens mij een stuk minder belangrijk dan een mogelijke oorlog met Rusland en zou in alle landen  het voorpaginanieuws moeten zijn, maar helaas heeft iedereen het te druk met de Trump-Clinton soap en horrorclownen. Reuters is één van de weinige nieuwsorganisaties die er aandacht aan besteedt:

“One set of options includes direct U.S. military action such as air strikes on Syrian military bases, munitions depots or radar and anti-aircraft bases, said one official who spoke on condition of anonymity to discuss internal deliberations.”

Als Obama besluit een directe aanval tegen het Syrische leger in te zetten zal hij een “rode lijn” overschrijden wat Rusland allang geleden heeft vastgesteld.

En in tegenstelling tot Obama neemt Rusland zijn rode lijnen bloedserieus.

Als de regering-Obama gek genoeg is om Syrische posities aan te vallen kunnen we alleen maar hopen en bidden dat de Russen bereid zijn terughoudenheid en beheersing te tonen, want als de Russische S-300 en S-400 luchtverdedigingssystemen beginnen met Amerikaanse militaire vliegtuigen uit de lucht te schieten zet het een kettingreactie in gang die niet meer te stoppen is.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

21 Comments on Als de bom valt

 1. Nog sterker, Amerika heeft zich al lange tijd zogenaamd diplomatiek bemoeit met het Midden Oosten en een oorlog ontketend aldaar ( zie de zogenaamde ‘vluchtelingenstroom’ ) bekend is dat Amerika altijd al een Rusland haat heeft/kent…………..Misschein wil Amerika wel oorlog………….

  Gek eigenlijk, immers iedereen weet inmiddels dat een oorlog in het nu, gezien de nucleaire macht, een einde aan de wereld betekend, dus de oorlogs-zuchtige taal vat ik niet van regeringsleiders……….

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 15, 2016 om 23:16 //

  Het zou wel voor het eerst zijn dat een grote oorlog Arabierië als slagveld heeft, zowel WW I als WW II hadden Europa als grootste slagveld. Nou ja in Arabierië valt aanzienlijk veel minder kapot te maken dus ik zou zeggen leef je uit en bedenk, een woestijn waar je een atoombom opgooit ziet er na afloop weer precies hetzelfde uit alleen kun je er beter een tijdje niet naartoe gaan. En ach, vooruitgang was toch al niet echt een dingetje voor Arabieren nietwaar, die hebben niet voor niks 1400 jaar geleden de tijd stil te zetten.
  Slecht voorteken is wel dat oorlog vaak gebruikt wordt om een economie uit het slop te halen, en vervelend genoeg staat Rusland er momenteel niet erg florissant voor en de USA zo mogelijk nog minder. Ik heb wel een verzoek, mochten jullie alsnog besluiten om Europa in jullie oorlog te betrekken gooi dan gelijk de eerste grote bom recht op mijn harses dan ben ik verder van het geouweneel af .

  Like

 3. “De mainstream media besteedt bijna al hun tijd en energie aan het belasten van Trump ”

  belasteren, lijkt me …

  Like

 4. Belasten ik ook correct, in mijn belevingswereld. Het scheelt nauwelijks niets en we bedoelen hetzelfde.

  Like

 5. Esperanz // oktober 16, 2016 om 01:18 //

  Nou laten we d’r dan maar van maken dat The Donald belast wordt met lasterpraatjes. 😉

  Liked by 2 people

 6. Esperanz // oktober 16, 2016 om 01:25 //

  Iemand al eerder gehoord van de Lolita express?

  Like

 7. Bill Clinton ditched Secret Service on multiple ‘Lolita Express’ flights: Report
  http://www.washingtontimes.com/news/2016/may/14/bill-clinton-ditched-secret-service-on-multiple-lo/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

  Like

 8. rommel,

  “Belasten” doet de belastingdienst, en belasteren, als in zwartmaken (als in van geld bijvoorbeeld) doet iemand die daar aan wil ontkomen. Compleet tegenovergestelde als ik het zo zeg.

  Nou zoek ik de extremen van de betekenis, maar het is niet hetzelfde, en belangrijker, het komt qua betekenis niet in elkaars buurt. Kijk zelf maar in een (online) woordenboek.

  Like

 9. De Amerikaanse racist Oboema heeft gewoon een aversie van het Slavische ras.

  Liked by 1 persoon

 10. Duchesne // oktober 16, 2016 om 13:33 //

  Afgelopen week vloog er een zwart vliegtuig over Brabant, zonder markeringen. Het was zeer waarschijnlijk een USAF vliegtuig, ofwel een Stealth maar zeer waarschijnlijk een B52. Deze kwam vermoedelijk van Volkel af en ging richting het zuidoosten.
  Nu blijkt dat op Diego Garcia, een eiland in de Indische oceaan waar een Amerikaanse luchtmacht en marine basis is er een extreme hoeveelheid vliegtuigen staan opgesteld, volgens de bron( een Amerikaanse contractor voor internet onderhoud of iets dergelijks) staan op de wegen rond de vliegbasis vliegtuigen geparkeerd en zijnde wegen afgesloten. Er staan een heleboel B52 bommenwerpers die…..allemaal zwart zijn gespoten. Er waren afgelopen week al berichten in de media dat Amerikaanse gevechts vliegtuigen werden geschilderd in Russische camouflage.
  Er zijn veel tekenen dat er van alles aan de gang is maar blijkbaar speelt zich alles af in ene andere wereld. Algelopen week was er een staaltje verdraaining van feiten in de Telegraaf waar de honden geen brood van lusten, ik werd weer even met beide benen op de grond gezet.

  Ik heb erover nagedacht, en het enige dat je kunt doen is jezelf voorbereiden op ellende door voedsel in te slaan, water, medicatie, middelen om jezelf te verwarmen en je eten ook, en iets om jezelf te beschermen tegen anderen, want mocht het mis gaan dan is in principe ieder ander die niet tot jou huishouden behoort een gevaar voor jou welzijn, eender welke huidskleur of welk geloof.

  Wie medicatie nodig heeftdoet er goed aan op heel korte tijd voorraad te maken, zeker als je afhankelijk bent van die medicatie. Maar hoe doe je dat als je niet meer kunt krijgen dan ene portie voor een maand? Okee, dan verlies je bij het ophalen van een nieuwe dosis deze dosis en meld dit bij de arts. Je krijgt dan een nieuwe verwijzing. De kosten zullen misschien voor jezelf zijn, maar als je medicatie nodig hebt dan heb je die nodig. Je krijgt nu een nieuw voorschrift. Vraag een extra maand omdatje mogelijk op vakantie gaat en je dan tekort komt.
  Als het goed is heb je dan een voorraad van 3 maanden ipv 1 maand.
  Belangrijk voor veel mensen. Herhaal dit systeem nogmaals na anderhalve maand, met wat langere tussen pozen. Zo bouw je in elk geval een voorraad op mocht de nood aan de man of vrouw komen.

  Grafkaarsen branden 10 dagen en kosten rond een Euro, voor die euro heb je 24/10 licht en warmte in beperkte mate. De meest efficiente en goedkope manier.

  Wapens: op dit moment zijn bogen, kruisbogen en antieke wapens vrij te koop in Nederland, net als messen en harpoenen. Geschikt voor huisverdediging en jacht op kleine huisdieren.
  Antieke wapens kunnen vaak nog schieten maar vragen om een aangepaste zwakke lading. Deze zijn in Nederland vrij te koop vanaf 18 jaar. Idem onklare wapens zoals AK47 en pistolen. Deze zijn voorzien van een EU keurmerk met jaar en land van herkomst. Toegestaan sinds April 2016 maar natuurlijk totaal stilgezwegen voor het grote publiek.

  info voor studiedoeleinden: Hulzen, kruit en slaghoedjes en kogels zijn in Duitsland vrij te koop. Voor een paar centen kun je ook het bijbehorende gereedschap kopen. Voor wie een beetje geld heeft een manier om je deels legaal te bewapenen. Pijlpunten met door orende werking kunnen vrij eenvoudig ip via sites zoals Alieexpress en Dealextreme worden besteld tegen een relatief laag bedrag.

  De aanschaf van een waterfilter waarmee bactrerieen kunnen worden uitgefilterd is een must, zorg dat je er een hebt waarmee je een fles kan vullen, dat is praktischer dan een life straw.

  Like

 11. @Duchesne, ik ben al jaren voorbereid, maar het is goed anderen er nog eens op te wijzen, dat er wordt aangestuurd op een grootschalig conflict, waarbij de concurrentiekracht van Europa een gigantische knauw gaat krijgen.

  Like

 12. Duchesne // oktober 16, 2016 om 14:53 //

  @Bert, ik denk dat de eerste voorbereiding is dat je geen twijfel hebt om te doen wat nodig is op het moment dat het nodig is. De menselijke geest en de opvoeding zijn een contrast met elkaar. Overleven begint bij het totaal naast je neer leggen van alle regels en normen, behalve de regel dat je magazijn of trommel altijdgevuld moet zijn en je wapen altijd schoon, je mes altijd scherp en je schoenen binnen handbereik.

  Een van de belangrijke dingen van overleven is het niet alleen zijn en het niet meeslepen van ballast, in dit geval personen en spullen die niettot direct nut vn de groep dienen. Dat is dus keihard je oude oma achterlaten en je broer in de rolstoel etc. Je hond van 12 jaar oud, etc.

  Het is dus zaak met fitte weerbare mensen samen te werken anders ben je niet aan het overleven maar je dood aan het uitstellen, wat feitelijk hetzelfde is maar de tijdsduur is wat anders.

  Hier liggen de rollen prikkeldraad al een jaar klaar, idem je jerrycans en het blikvoer. Zelfstandige sensors, folie achter de ruiten die klein zijn zodat ze niet ingeslagen kunnen worden maar het glas blijft hangen, gepunte stokken achter de deuren die naar buiten leiden. Simpel zaken maar wel zo handig.

  Klaar zijn ben je nooit, enkel bij een zwart/wit situatie, en nee, ik bedoel nu niet tweevoeters, maar het had gekund.
  Ik zie in ons nieuws werkelijk niets van wat ik wel lees in buitelands nieuws, ik denk dat het tekenend is voor de struisvogelpolitiek. Als ik het niet zie is het er niet, dus als ik het negeer bestaat het niet.
  Mocht het koningklijk huis toevallig een maandje in Argentinie verblijven dan zal dat niet zijn vanwege het klimaat of een famillieaangelegenheid maar omdat de dreiging dusdanig is dat het die geld hebben ff in neutraal gebied gaan zitten en wachten of de boel overwaait of dat de shit de fan hits….

  Het reisschema van onze helden van Oranje is dus een goed indicator hoe het metde wereld is gesteld. Ik moest destijds lachen om de uitspraak van Willy van Buren, onze toenmalige prins toen hij zei datwe allemaal flessenwater moesten gaan drinken.
  Tuurlijk, heeft iedereen geld voor over, iedereen wil wel extra sjouwen. Maar als hij er even bij had gezegd dat ons drinkwater zwaar vervuild is met asbest doordat een deel van ons leidingnet zowel uit asbestpijp bestaat als zo poreusis dat gifstoffen in het watersysteem doordringen……kijk, als hij dat op dat moment ff had gezegd had ik hem serieus genomen. Want hij wist het, dat soort dingen word deze lieden door hun hofhouding en adviseurs wel verteld.

  Onze regeing liegt ons op vele zaken die voor ons van levensbelang zijn voor, mocht er ooit een situatie ontstaan waarin ons leven in acuut gevaar is zullen wij als burgers dat als laatsten horen. Wij zijn het vee waarvan men vreet, de reserve organen die men oogst wanneer nodig, misschien wel selecteerd en gewoon plukt uit levende lichamen. Wij zijn het volk, wij zijn de beesten.

  Like

 13. De familie van Buuren kan NL missen als kiespijn.

  Like

 14. Esperanza // oktober 16, 2016 om 17:21 //

  @Duchesne 13:33

  Nou, een Stealth is zelfs voor een leek toch wel heel gemakkelijk te ondrrscheiden van zo’n ouwe B52.
  En een Amrikaans type vliegtuig dat is overgeschilderd in Russische camouflage kleuren om een fals flag operatie uit te voeren zou snel door de mand vallen.

  ‘Even with more similar planes, a US jet pretending to be a Russian jet would be identified as such almost instantly’.
  https://www.metabunk.org/debunked-us-caught-repainting-fighter-jets-for-false-flag-2014-training.t8018/

  Like

 15. Duchesne // oktober 16, 2016 om 17:29 //

  Wat je zegt, maar een leek moet ook eerst het verschil worden uitgelegd. In dit geval was de leek zoverdat ze kon zeggen dat het een compleet zwart vliegtuig was zonder enig teken of cijfer of letter en dat het een wat ronde neus had, groter was dan een straaljager en dingen aan de uiteinden van de vleugels had. Bij de afbeelding van de B52 werd ja geroepen, dus wat moetje dan. Ding vloog laag alsof het nog maar kortwasopgestegen en ging richting zuidoost.

  Het verschil van een US jet en een Rus als ze dezelfde camo hebben is denk ik voor de meeste mensen een brug te ver, ga er maar gewoon van uit dat het straaljager word genoemden dat daar alle verdere conclusies mee ophouden.

  De foto’s van US jets in Russinsche camo zijn gewoon te vinden op Internet, deden mee als vijand met een oefening en waren in Duitsland over geschilderd. Staat als je ff zoekt op Hartgelt.com , week of twee geleden. Ik zou het verschil ook niet zo snelzien, maar vliegtuigen zijn ook niet echt mijn ding. Een schimmelinfectie herken ik dan wel op meters afstand….

  Like

 16. Esperanza // oktober 16, 2016 om 17:35 //

  Geen Trump fan, die Neil Young, maar blijft wel een mooie song, dat Love and War.
  https://www.google.es/?gfe_rd=cr&ei=4HPaVYC_DrCp8weuwpSoAQ&gws_rd=ssl

  Like

 17. Esperanza // oktober 16, 2016 om 17:39 //

  Ging wat mis met linkje Trump-Young hierboven.
  Herkansing:

  http://www.nu.nl/muziek/4075193/donald-trump-vindt-neil-young-hypocriet.html

  Like

 18. Duchesne // oktober 16, 2016 om 17:43 //

  P.s. De foto’s op de link zijn dezelfde als op hartgelt, maar dan met andere tekst, namelijk dat in duitsland bij een grote oefening zijn gebruikt. Wat ik ondertussen weeet is dat internet vol zit met shit verhalen, en dat amerikaanse sites die het opnemen voor hun regering dat al doen vanaf de inval in Koeweit, waar babies uit couveuses werden gegooid en Saddam ladingen gifgas en andere vernietigingswapens had…..

  Kortom, vliegtuig vloog over, geen enkele registratie, Matzwart, amerikaans en opstijgend, mogelijk en zeer waarschijnlijk vanaf Volkel. Volkel heeft kenwapens, dus kan zomaar zijn dat er is ingeladen. Mocht de VS iets van dien aard droppen dan kan het zomaar uit Volkel komen.

  Trouwens al afgevraagd waarom de VS een enorme opbouw van vliegtuigen op Diego Garcia doet……ligt zover weg dat niemand het kan benaderen en er is geen Erdo die kernwapens op een basis kan gijzelen. Het is ook een plek waar men ongestoord kan bevoorraden en heel lang overal ellende kan veroorzaken. En het mooie is, niemand kan ze daar weghalen. We zitten nu in een fase net voor een oorlog, waarbij de partijen hun spullen in stelling aan het brengen zijn. De vraag is waar men het slagveld gaat maken. Wat ik wel weet is dat als het losgaat ook hier iedereen met commentaar word opgevist en opgesloten. Onze politiek zal maar wat graag gehoor geven aan de opdracht alle mogelijke oppositie de vrijheid te ontnemen. Ook dat hoort bij oorlog, de oppositie opruimen met een excuus waar je zelf in kunt geloven.

  Like

 19. Esperanza // oktober 16, 2016 om 17:50 //

  Like

 20. Er zullen zich maar weinig voorbereiden zoals heer Duchesne, gewoon omdat ze het niet weten of willen weten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Als de bom valt! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: