Nieuw

The Clinton Record

A devastating exposé of the most unfit and undeserving individual ever to seek the American presidency.

Never in American history has anyone as unfit and undeserving as Hillary Clinton run for U.S. President. While she stands on the threshold of being elected to the White House, she quite literally belongs in a prison cell. This article lays out the case against her, chapter and verse.

Clinton’s Private Email Server & the Espionage Act

Throughout her entire four-year tenure as secretary of state, Mrs. Clinton never acquired or used a government email account. Instead, she transmitted — in violation of government regulations — all of her official correspondences via a private email address that traced back to a secret, private, unsecured server that was housed at her New York residence.1 And immediately after those emails were subpoenaed by Congress, Clinton instructed a team of her advisers to unilaterally delete, with no oversight, almost 32,000 of the roughly 60,000 emails in question.2

Clinton claimed that her reason for having used only a personal email account, rather than both a personal and a government account, was that she found it “easier,” “better,” “simpler” and more convenient to “carry just one device for my work and for my personal emails instead of two.”3 It was eventually learned, however, that Mrs. Clinton in fact had used no fewer than 13 mobile devices to access emails on her private server, but the FBI was unable to obtain any of those devices in its investigation, in some cases because Clinton aides had been instructed to smash them with a hammer.4

Frontpage Mag >>

Het is een lang stuk, ik denk ik waarschuw even. Bij de paarse broeken van GeenStijl in hun safe-space aan de Meeuwenlaan noemen ze een A-4-tje een longread, maar dit is dus wel een longread. En om alle misdaden van de Clintons te benoemen heb je waarschijnlijk een boekwerk ter grootte van de Encyclopedia Britannica nodig, maar het is een nuttig begin.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on The Clinton Record

 1. Like

 2. Esperanza // oktober 15, 2016 om 02:14 //

  Treffend en nog steeds schokkend plaatje van het Bheghazi debacle in Libië met Amerikaans ambassaduer Christopher Stevens.

  Like

 3. Esperanza // oktober 15, 2016 om 02:17 //

  … Benghazi …

  Like

 4. Dat alleen maakt Clinton al totaal onmogelijk. She belongs in jail.

  Als ik Trump was zou ik het hele land volplakken met die foto.

  Like

 5. Ik vind het onvoorstelbaar dat er niet normaal en objectief aangetoond kan, of mag, worden wat Clinton en Obama geflikt hebben in Benghazi.

  Dat dat kan en dat ze er mee wegkomen, toont het totale failliet van pers en democratie. Van de huidige pers en democratie dan, an sich zijn het goede systemen (ik zie geen beter alternatief voor democratie en vrije pers), maar ze zijn gekidnapt.

  Like

 6. Republikein // oktober 15, 2016 om 03:20 //

  K ga in weekend lezen, puh, een stukkie man.
  Hoe kom je er op, congrats.

  Like

 7. Ik wandel regelmatig langs Frontpage Mag, vandaar. Als je de ‘url’ bekijkt zie je dat ik het via twitter ge-accessed had, desalniettemin; ik wandel er regelmatig langs, maakt niet echt uit welke deur ik neem om er te lezen toch.

  Like

 8. Het is moeilijk op boksen tegen GS, JPM, CNN, NBC, ABC, NYT en WP.
  Als je dit soort afpersers en leugenaars tegen je hebt, berg je dan maar, ook al ben je zelf miljardair.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: