Nieuw

Volgens de Russische televisie is de 3de Wereldoorlog al begonnen

Sinds voormalig Russisch president Mikael Gorbachev vorige week verklaarde dat de wereld steeds dichter bij de ‘rode zone’ komt en ook de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier de escalatie tussen de Verenigde Staten en Rusland ‘gevaarlijker’ acht dan tijdens de Koude Oorlog, wordt in de Russische pers nu voortdurend gewag gemaakt van een 3de Wereldoorlog.

Beide landen onderbraken op 3 oktober de onderhandelingen over Syrië. Sinds dan verschijnen in de Russische media voortdurend berichten die op een derde globaal conflict wijzen.

Zo kan volgens het Franse persbureau AFP op de belangrijkste Russische staatszender worden vernomen dat de ‘Russische luchtverdediging in Syrië Amerikaanse vliegtuigen zal neerhalen’, terwijl op de radio sprake is van ‘grote militaire verdedigingsoefeningen waarbij een week lang 40 miljoen Russen zullen worden gemobiliseerd.’

Verder lezen : https://nl.express.live/2016/10/14/1143213de-wereldoorlog-rusland-pers/

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Volgens de Russische televisie is de 3de Wereldoorlog al begonnen

 1. Like

 2. Als die oorlog hitsende hoer wordt gekozen, zijn de rapen gaar.

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Republikein // oktober 14, 2016 om 19:09 //

  Die jüngsten WikiLeaks-Enthüllungen zeigen, dass die damalige US-Außenministerin Hillary Clinton sich in einem privaten Gespräch geäußert hat, dass die USA China mit Raketenabwehrsystemen einkreisen wollen. „Wir werden China in einen Raketenabwehr-Ring nehmen. Wir haben vor, mehr Schiffe in der Region zu stationieren. Also, China, los! Entweder kontrollieren Sie sie (die nuklearen Tests von Nordkorea. – RT) oder wir werden uns selbst dagegen schützen müssen“, so Clinton.

  Like

 6. Like

 7. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Volgens de Russische televisie is de 3de Wereldoorlog al begonnen! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: