Nieuw

PvdA sloopt de Nederlandse cultuur. Endlösung voor Zwarte Piet

De koning, door niemand gekozen maar wel door iedereen betaald, en Van der Laan, door niemand gekozen maar wel door iedereen betaald, brachten een bezoekje aan de Bijlmer. Zuid-Oost volgens dit stukje, maar ik heb nog nooit een Amsterdammer het Zuid-Oost horen noemen. Als je Zuid-Oost zegt, kijken Amsterdammers je eerst verbaasd aan en zeggen dan: “Oh, je bedoelt de Bijlmer” om dan daarna eventueel te specificeren welk deel.

Ze gingen gezellig samen met het allochtonenvervoer de metro richting rimboe om vrijblijvend wat te keuvelen over “de manier waarop mensen met verschillende achtergronden in de buurt samenleven, in hoeverre mensen zich thuis voelen in de buurt en wat de mensen in de wijk bindt.”

Je had ook even met mij kunnen bellen dan had je een heel wat sneller en eerlijker antwoord gekregen: “De mensen leven er niet samen, maar langs elkaar heen. Nederlanders voelen zich er niet thuis, tenzij het PvdA-ers zijn die de “Volkstod” wensen. En er is helemaal niks wat de mensen bindt. En dat gaat ook nooit verbeteren. Ik fiets er het liefst met een grote boog omheen en je krijgt me met geen drie stokken de metro in gemept.”

“In jongerencentrum No Limit sprak Koning Willem-Alexander met moslims van diverse afkomst, die de moskee in de buurt bezoeken. Het gesprek ging over de manier waarop ze verbinding zoeken met elkaar en met andere buurtbewoners.”

Moslims zoeken al 1400 jaar op dezelfde wijze verbinding Willem:

En doe nou niet of jij dat niet weet, je moeder heeft je jarenlang meegesleept naar al die koppensnellersstaten waar jullie zulke fijne oliezaken mee doen.

Naamloos.png

Bas Paternotte meldt vervolgens (TPO-alert) dat “Wat Koning Willem-Alexander betreft is ‘Zwarte Piet al op weg de deur uit’. Dat zei de vorst volgens de aanwezige Dionne Abdoelhafiezkhan'”. Een of andere Parool-journalist, die schijnen ze daar in dienst te hebben al merk je er nooit wat van, corrigeert vervolgens:

De ongekozen Eberhard, die

Die Van der Laan geeft dus 200 schreeuwende volksvijandige activisten hun zin. Activisten die zich uitdossen als de zwarte racist Malcolm X en zich vereenzelvigen met de copkillers van BlackLivesmatter. Eenzijdig roeptoeterende tunnelvisielijders, die zich er wél druk om maken dat onze voorouders slaven van hun voorouders kochten, maar het géén probleem vinden dat hun voorouders die slaven gevangen genomen hadden en vervolgens vermarkten. We hebben ze dan misschien met spiegeltjes en kraaltjes betaald, maar ze hebben nooit geleerd om die spiegel te gebruiken.

Het gaat ze niet om slavernij, anders zouden ze wel de grootste slavernij aller tijden benoemen, de mohammedaanse. Het gaat ze niet om Zwarte Piet die niks met slavernij van doen had, althans niet hoe zij het verdraaien. Zwarte Piet en slavernij is de stok die ze gevonden hebben om Nederland mee te slaan, omdat ze dit land haten, het stelletje racisten, en de ‘Volkstod’-wensers van de PvdA, SP en GL bieden deze minderheid de gelegenheid hun zin door te drijven. Overigens doet de hypocriete VVD ook van harte mee:

Als deze anti-Nederlandse partijen ook maar iets met democratie op zouden hebben, hielden ze een referendum over Zwarte Piet en dan waren we snel van het gezeik af.

Zwarte Piet is een millennia oud volkscultureel folklore dingetje dat in allerlei varianten voorkomt van India tot Skandinavië en alle tussenliggende landen. Die in Iran is door de VN tot werelderfgoed uitgeroepen, terwijl een of andere op herstelbetalingen beluste zwarte tante uit de Caraïben,  die van ons tot racisme bestempeld heeft.

En als je het dan zogenaamd zo vreselijk vindt dat we je uit Afrika weg hebben gebracht, waarom ga je dan niet terug? Er is niets dat je tegenhoudt, de grenzen die we ooit hadden zijn er niet meer. Lazer op !

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on PvdA sloopt de Nederlandse cultuur. Endlösung voor Zwarte Piet

 1. Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 14, 2016 om 23:34 //

  Om helemaal eerlijk te zijn interesseert het mij onderhand geen moer meer hoe en waar het sinterklaasfeest vandaan komt, wat me mateloos ergert is dat een piepkleine minderheid hun wil, hun gedachtegang wil opleggen aan een overweldigende meerderheid, en dat het ze nog lukt ook. Waarom? Omdat een stel linkse “Wees Welkom” trutten zich erbij aansluiten. Ik weet niet wat dat is met linkse mensen, zodra er een controversieel vraagstuk is kiezen zij de onderliggende partij. Waarom? Nou omdat die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het soort logica van een Anja Meulenbelt die voluit alle uitwassen van de zichzelf Palestijnen noemende Arabieren uitvent als de ultieme waarheid. Telkens als er weer zo’n figuur opduikt schreeuwt het uit al de poriën van mijn lijf; “als het hier zo beroerd gesteld is ga dan weg, rot lekker op, zoek een plek waar het volgens jou wél goed is maar val ons niet lastig met je geneuzel”. De grootvader van je vader of de grootmoeder van je moeder is ooit slaaf of slavin geweest, vreselijk, hartstikke rottig voor je maar grow up! Dat is meer dan anderhalve eeuw geleden, waarom moeten wij ons daar schuldig om voelen? Mijn vader heeft in een Duits kamp gezeten moet ik nou een hekel hebben aan een dertigjarige Duitser die het ook alleen maar uit boeken weet? Het steeds maar weer buigen voor anderen komt me zó de strot uit, prachtige kunstwerken waar toevallig een naakte vrouw of man opstaat afdekken omdat er een of andere primitieve Arabier op bezoek komt, hoe haal je het in je hersens! Het is kunst en als hij daar niet tegen kan dan is er wat mis met hem. Zo’n man loopt in de kleding die zijn voorouders 1400 jaar geleden droegen omdat de ideologie die toen ontstond vond dat de tijd stilgezet moest worden, en het is ze op eigen terrein nog gelukt ook! Maar ze gebruiken wel de krenten uit de pap, de westerse uitvindingen, de auto’s, de telefoons, de medici, dat gebruiken ze wel zodra het ze uitkomt, maar mode? Nee hoor mijn verre voorouders liepen in een jurk dus doe ik dat ook, diezelfde voorouders sloegen hun wijf dus ik ook. En met dat soort mafketels moeten wij rekening houden? Nou ik dacht het niet, als wij zo decadent en verdorven zijn kom dan niet, blijf weg, en als je dan je olie niet aan ons wil verkopen doe het dan lekker niet, hou het zelf, voer het aan je vrouw en je vele kinderen, vreet het voor ontbijt maar zeur er verder niet over! Je gelooft de koran. Waarom? Nou omdat je vader dat ook deed en zijn vader enzovoort enzovoort dus feitelijk ben je te stom om zelfstandig te denken. Het heet niet voor niks een geloof, dat is omdat het niet bewezen is want dan zou het weten zijn, waarom moeten wij respect tonen aan iemand die niet eens in staat is zelfstandig te denken, die iets klakkeloos aanneemt omdat zijn ouders dat ook deden. Als wij dat ook hadden gedaan dan liepen wij nu nog te rillen in een berenvel. Er is zoiets als vooruitgang! Tenminste bij ons wel!

  Liked by 2 people

 3. Pas op je hart Tijl 😉

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 15, 2016 om 00:03 //

  Nee hoor, maak je niet ongerust maar ook bij mij zoekt het venijn zo nu en dan een uitweg en het opschrijven daarvan heeft een therapeutische werking op mij.

  Liked by 1 persoon

 5. Hij heeft het anders wél mooi opgeschreven!

  Like

 6. Overigens hebben “wij” die slaven niet met spiegeltjes en kraaltjes betaald. Die negers waren ook niet gek.
  Wat wél heel waarschijnlijk is, is dat wij de markt verpest hebben. Wij namen behoorlijk af, misschien wel de helft van alle gevangen slaven, dus vrijwel zeker is de prijs omhoog gegaan. Dus hebben rijke Afrikaanse families gebaald: hun slaven werden opeens 2x zo duur.

  Like

 7. Ik weet wel dat we niet met spiegeltjes betaald hebben, maar het was een te leuk aanzetje om te kunnen zeggen dat ze zelf eens in de spiegel moeten kijken. want het is niet dat wij daar hebben lopen slavenjagen, wij kochten ze slechts van de werkelijke slavenjagers, maar die weigeren ze te benoemen, want dan zouden ze naar hun eigen voorouders moeten wijzen, deze hypocrites from hell.

  Liked by 2 people

 8. ieznogoedh // oktober 15, 2016 om 07:06 //

  Als je Zwarte Piet geen Zwarte Piet meer noemt, dan is hij toch geen Zwarte Piet meer?
  Als je een neger geen neger meer noemt, dan is het geen neger meer en zijn al die negers dus blij.
  Of snap ik het nou niet?

  Like

 9. Heel goed ieznogoedh. Je moet vrouwen ook baarmoederdragende mensen noemen en wat ze vroeger “mannen” noemden, zijn nu “niet-baarmoederdragende mensen” . En dus NIET “penisdragende mensen” want het woord “penis” is fout, net zoals “neger” fout is. En zo kunnen we samen met elkaar alles oplossen tot er helemaal geen problemen meer over zijn!

  Like

 10. In feite is alles de schuld van de Engelsen. Als zij ons niet gedwongen hadden Nieuw Amsterdam te ruilen voor Suriname en nog wat had Engeland er nu last van gehad.

  Like

 11. De schuld ligt bij de vrouw. Als Eva van die appel had kunnen blijven verkeerden we nog steeds in het paradijs, het is allemaal de schuld van die vrouwen. Die konden weer is niet met hun tengels er vanaf blijven.

  Like

 12. @Stef // december 6, 2016 om 01:03 //
  Holland, nou ja, Zeeland voornamelijk, heeft 4% van de slaven die naar Amerika getransporteerd werden, overgezet. De rest, 95% komt voor rekening van de Engelsen, Spanjaarden en Portugezen. Waarom voornamelijk de Hollanders er op worden aangekeken en de rest niet, is mij een raadsel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s