Nieuw

Overwinning Oost-Europa: EU wil stoppen met verplichte asielquota

Het voortdurende verzet van Oost-Europese landen tegen de verplichte EU-herverdeling van migranten lijkt effect te hebben. Europese ministers geven, al dan niet schoorvoetend, toe dat er in het vervolg meer manieren moeten zijn voor lidstaten om solidariteit te tonen.

De Europese ministers van Justitie kwamen donderdag samen in Luxemburg om het gezamenlijke asielbeleid te bespreken, waaronder ook het EU-herverdelingsplan. In mei dit jaar – tijdens de migratiecrisis – stelde de Europese Commissie voor om 160.000 migranten vanuit Italië en Griekenland over te brengen naar andere EU-lidstaten, door ieder lid te verplichten een deel voor zijn rekening te nemen. Nederland steunde het voorstel.

Elsevier >>

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Overwinning Oost-Europa: EU wil stoppen met verplichte asielquota

  1. Gerrit Tienkamp // oktober 15, 2016 om 08:48 //

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: