Nieuw

Only 6% of Americans trust the media – survey

As accusations of bias fly during an election year, a new report shows that Americans have serious misgivings about the media, with only six percent saying they have “a great deal of confidence” in the press.

A survey of more than 2,000 adults released on Sunday showed that trust in the media has dipped to dramatically low levels. About 52 percent of respondents said they have “some confidence” in the press, while 41 percent said they have “hardly any confidence.”

“Over the last two decades, research shows the public has grown increasingly skeptical of the news industry,” the report from the American Press Institute reads. “The study reaffirms that consumers do value broad concepts of trust like fairness, balance, accuracy, and completeness. At least two-thirds of Americans cite each of these four general principles as very important to them.”

RT >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6125 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: