Nieuw

NEW YORK CITY COUNCIL bows down to Islamofascism, approves resolution condemning so-called “Islamophobia”

Not a surprising move, considering that the Mayor of New York City, Bill de Blasio, is as big a supporter of Islam as Barack Hussein Obama is. So what are they going to do, arrest New Yorkers like BNI who tell the ugly truth about Islam?

CBS  The resolution, put forth by Daneek Miller (D-27th), comes in response to an increase in violence against the Muslim community, including a tiny number of mosques being vandalizedMuslim women assaulted and religious leaders killed, (Only one has been killed since 9/11/01 and police refuse to declare it an anti-Muslim hate crime) 1010 WINS’ Al Jones reported.

“The attacks on the Muslim community this year are greater than even that of the years after 9/11,” Miller said. (Most of the so-called “attacks” are verbal or graffiti)

Linda Sarsour, (vile Hamas promoter) with the Arab American Association of New York said it is important for leaders to speak out against the issue.

Bare Naked islam >>

 

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: