Nieuw

Merkel’s vernedering: Partijgenoten eisen alliantie met de AfD

Angela Merkel's partij overweegt een relatie met de AfD.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel moet zich toch wel een beetje vernederd voelen met betrekking tot het immigratievraagstuk sinds haar partijgenoten in het Europees Parlement een samenwerking eisen met de eurosceptische en immigratie kritische politieke  partij Alternative für Deutschland (Alternatief voor Duitsland), kortweg AfD.

– Als we een conservatieve meerderheid met de AfD kunnen vormen moeten we een coalitie met hen aangaan, zegt Hermann Winkler, Europarlementariër voor de christen-democratische Partij van Merkel, CDU.

Deze uitlating komt nadat de AfD, ondanks het ondergaan van een ‘behandeling’ van het Duitse establishment gelijkende we ook bij de PVV in Nederland zien, grote successen heeft behaald in verschillende Duitse deelstaatverkiezingen.

Winkler pleit in het bijzonder een dergelijke coalitie in Saksen-Anhalt, waar de immigratie kritische partij in maart tijdens de verkiezingen bijna 25 procent van de stemmen kreeg.

Op federaal niveau is de partij van Merkel op dit moment in een coalitie met de Sociaal-Democratische Partij, SPD, en de Groenen.

Merkel’s extreem links-liberale benadering van asiel immigratie uit de Derde Wereld heeft kwaad bloed gezet onder haar eigen gelederen. Zusterpartij CSU in Beieren eist, onder andere, een asieldak van maximaal 200.000 immigranten per jaar.

Alleen al vorig jaar zijn er, met de zegen van Angela Merkel, meer dan een miljoen asielzoekers uit de derde wereld naar Duitsland verkast.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/720942/German-leader-Angela-Merkel-CDU-party-calls-for-coalition-with-far-right-AfD

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Merkel’s vernedering: Partijgenoten eisen alliantie met de AfD

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 14, 2016 om 00:53 //

  Meer dan een miljoen toelaten en dan met droge ogen durven beweren dat ze het gaan ‘schaffen’ dan moet je volledig de weg kwijt zijn dat gaat de Duitse Heinz mit sein Hoedje nog een hoop geld kosten, daar komen ze nog wel achter. Benieuwd of er dan nog steeds trutten lopen te zingen Wees Welkom. Je moet je maar voorstellen dat de Duitsers nu nog steeds moeten betalen voor de hereniging met het Oosten en die hoefden ze niet te voorzien van bed bad en brood. Het minimum wat je moet rekenen dat de opvang van 1 asielaanvrager per jaar kost moet je toch minimaal inschatten op € 20.000,00. En dat dan X 1 miljoen. Los daarvan krijgen ze straks te maken met de ‘nareizigers’ dus wat nu 1 miljoen lijkt te zijn blijkt straks iets van 4 miljoen te zijn. Gaat lekker zo jongens, nodig er nog maar een paar uit!

  Like

 2. Je moet toch echt wel niet goed bij hoofd zijn om in een belevenis te exciteren dat je ongestraft wegkomt met je politieke misdaden tegen je eigen landbevolking.

  Dat gaat echt niet gebeuren.

  We memoriseren alles en iedereen. En de wind draait.

  Like

 3. Republikein // oktober 14, 2016 om 03:05 //

  Oh, wat dat betreft, k had gisteren nog een linkje geplakt bij BB!
  Eens ff opzoeken……
  http://www.anonymousnews.ru/2016/10/13/bereits-657-855-asylantraege-in-2016-anstieg-um-1168-prozent-gegenueber-2015/

  Like

 4. Merkel kan niet genoeg vernederd worden,het liefst zag ik toch duizenden van haar geliefde vluchtelingen haar verkrachten keer op keer,hetzelfde lot ondergaan wat ze haar burgers aandeed,is haar verdiende loon, een walgelijk smerig monster.Ik hoop dat dit het begin pas is.

  Liked by 1 persoon

 5. Worden al die verkrachtingsslachtoffers wel goed opgevangen?.

  Like

 6. Jeroen999 // oktober 14, 2016 om 14:54 //

  Mijn spreekt al een jaar over een miljoen vluchtelingen in Duitsland. Afgelopen jaar zijn honderdduizenden kansarme parels uit de Middellandse Zee gevist door de EU veerdienst Frontex. Waar zijn deze gebleven? Ik heb het gevoel dat we enorm worden belazerd als het om aantallen gaat. Dit gevoel wordt versterkt als ik aan het winkelen ben in het centrum van mijn woonplaats.

  Like

 7. Een dagje zonder islam, wat zou dat heerlijk zijn!

  Like

 8. Wat een hypocriete rotzooi ….heel Europa met z’n leidersclan…..

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voor bij het weekend - Dinghal

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: