Nieuw

A Month of Islam and Multiculturalism in Britain: July 2016

Dating Sites for Polygamists, Dog Bans and Pardons, Pardons, Pardons

  • “The law and not religion should be the basis of justice for citizens. We are calling for an impartial judge-led inquiry that places human rights, not theology, at the heart of the investigation.” — Maryam Namazie, head of One Law For All.
  • “This area is home to a large Muslim community. Please have respect for us and for our children and limit the presence of dogs in the public sphere. … those who live in the UK must learn to understand and respect the legacy and lifestyle of Muslims who live alongside them.” — Leaflets distributed by the Muslim group, “Public Purity.”
  • “It’s not gonna be long now before Islam will come to the shores of this country…and if they reject it we’ll fight them. We want to live under sharia not democracy.” — Muslim convert Gavin Rae, 36, a former British soldier who was sentenced to 18 years in prison for trying to buy weapons for the Islamic State.
  • Equality Now, a group that campaigns for women’s human rights, estimates that 137,000 women and girls living in England and Wales have been affected by female genital mutilation (FGM).

Gatestone Institute >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: