Nieuw

17-jarig meisje weet te ontsnappen aan groepsverkrachting: Beet Arabier in zijn penis

Denemarken – De politie van Noord-Jutland onderzoekt momenteel een brutale verkrachtingspoging op een 17-jarig meisje in Thisted. Vier tot vijf donkergetinte mannen vielen het meisje woensdagnacht op straat aan en dwongen haar met geweld in een bestelbus waar ze twee plasticstoelen hadden geplaatst. In de bestelbus hielden de mannen het meisje vast en begonnen haar seksueel te schenden.

Maar toen ze gedwongen werd één van de mannen oraal te bevredigen zag het meisje haar kans om te ontsnappen. Ze zette haar tanden in de penis van de verkrachter en beet hard door. Dit leidde tot chaos in de laadruimte en tijdens het tumult wist het meisje te ontvluchten.

De lokale politie in Thisted bevestigt aan Ekstra Bladet dat men de aanmelding heeft ontvangen en bezig is met onderzoek naar de zaak, maar voorlopig niet met details naar buiten willen komen.

Afgelopen maandag was er een soortgelijke aanval, toen een jonge vrouw door drie Arabieren werd aangevallen die haar in een auto wilden ontvoeren. Gelukkig kon de jonge vrouw zich vrij vechten en ontsnappen.

De mannen worden beschreven als tussen de 30 en 40 jaar oud, kort zwart haar, stoppelbaard, spraken Arabisch en hebben een Arabisch uiterlijk.

http://lokalavisen.dk/17-aarig-pige-reddede-sig-selv-fra-gruppevoldtaegt-bed-moerkgloedet-sexkraenker-haardt-i-penis-/Politi/20161013/artikler/161019568/1265

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on 17-jarig meisje weet te ontsnappen aan groepsverkrachting: Beet Arabier in zijn penis

 1. ieznogoedh // oktober 15, 2016 om 07:10 //

  Als die lul met hijn lul naar de dokter moet, dan zou hij erbij kunnen zijn.
  Hangt een er vanaf of het een weldenkende dokter is of een gutmensch.

  Like

 2. Heb ik wel gehad in de grote bazar in Istanbul aan de Bosporus een eigenaar van een lederzaak,waar ik een jas had gekocht en hij op die jas stond te wrijven en een erektie ervan kreeg en mij toen een lor van een jas erbij wou geven,wat ik niet vertrouwde en hij me vroeg wat hij met zijn stijve pik dan moest,ik zei hem dat dat niet mijn probleem was, en gaf hem keihard een trap in zijn kruis,waardoor hij kermde van de pijn en krom stond,zodat ik weg kon rennen,gaf wel een goed gevoel,wist hij gelijk wat hij ermee moest doen.Wees gewaarschuwd voor dat soort Turken.

  Liked by 1 persoon

 3. Elke vrouw zou een kappers scheermes bij zich moeten dragen.

  Liked by 3 people

 4. Duchesne // oktober 15, 2016 om 16:37 //

  Iedere moord, iedere verkrachting, iedere daad van geweld of criminaliteit moet worden verrekend met hen die deze lieden hebben ingevoerd cq het mogelijk hebben gemaakt dat ze hier kunnen komen en niet worden weggestuurd.
  Al de mosdrijven die worden gepleegd hadden niet gebeurd zonder hun hulp. Medeplichtigheid is dan ook de minste aanklacht. Men wist of had kunnen weten dat er een hoop seksuele misdrijven zouden worden gepleegd tegenover vrouwen en kinderen, het mag dan ook als opzettelijk toebrengen van ernstig geestelijk en lichamelijk letsel worden gezien. Feitelijk als verraad tegen het eigen volk.

  Mijns inziens heeft iedere burger het recht deze lieden ter verantwoording te roepen, ze te beoordelen en en eventueel te veroordelen. Of iemand het vonnis dat men heeft geveld tot uitvoer brengt is een individuele keuze. Wat iemadn doet met de beoordeling idem.
  Wat men ook doet, begrip voor de beslissing van iedere individu zal door vele anderen worden gedeeld.

  Liked by 2 people

 5. Duchesne , heb jij je Ipad nog gereset of op ze minst er een VPN op gezet?
  Was wel benieuwd.
  Hoe onnozel kan iemand zijn in combinatie met een open wifi netwerk en zijn Ipad.

  Like

 6. Duchesne // oktober 15, 2016 om 16:49 //

  Haha. Nee, ik heb het ding nog niet gereset, ik vres dat ik mijn mail dan niet meer kan gebruiken. Maar ik ga het doen, net als dat VPN netwerk.
  Onnozel: absoluut, ik geloof in eervol sterven, zelfs als het in stilte is en alleen, in het respecteren van andermans bezit en leven, etc, etc. Ik ben onnozel, maar het eigenwijze stukje van mij wil dat zo houden. Maar resetten en wat meer afschermen, ik ga er mee aan de slag. Goed advies neem ik dan wel weer ter harte, ik ben net niet eigenwijs genoeg denk ik….

  Thx en groetjes uit Z-o brabant, waar de groepjes anderstaligen en ethnisch diversen tegenwoordig op koopavond de winkelende bevolking in aantal overtreffen….

  Liked by 2 people

 7. Het is goed bedoeld, ik stel de afscherming van mijn privé gegevens zeer hoog.
  Ik weet dat ik niet alles kan tegen houden, maar ik doe mij best.
  Ga maar googlen op BertG. Veel zal je niet vinden.
  En ik heb een tablet die ik wel eens mee neem, dus dat eerst even uitgezocht, hoe iets te voorkomen.
  Je voorkomt niet alles, maar met helemaal niks, ben je simpel slachtoffer.

  Like

 8. Duchesne // oktober 15, 2016 om 17:06 //

  Ik had de goedebedoeling begrepen👍🏻

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: