Nieuw

Washington and Riyadh ‘Plan to Let Daesh Leave Mosul and Move to Syria’

Intelligence agencies of the United States and Saudi Arabia plan to allow more than 9,000 Daesh fighters leave the Iraqi city of Mosul and travel to eastern Syria where they will take part in a major offensive to recapture Deir ez-Zor and Palmyra among over things, an unnamed source in military and diplomatic circles in Moscow told RIA Novosti.

“American and Saudi intelligence services have reached an agreement to provide all militants a safe passage to leave the city with their families before” Iraqi security forces and their allies launch the operation to free Mosul, he suggested. The matter was ostensibly settled during the preliminary phase of the offensive.

Read more: https://sputniknews.com/middleeast/201610131046305859-us-saudi-arabia-daesh/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Washington and Riyadh ‘Plan to Let Daesh Leave Mosul and Move to Syria’

 1. Vuile smerige Yanks

  Like

 2. @Guardiacivil,
  Niet vuile yanks, maar tiefus kaffer

  Like

 3. Turken, Saoedi’s, Clintonmaffia steunen IS.
  http://rudaw.net/english/middleeast/syria/131020162

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. KebengBoem, Wapengekletter. Rusland start invasie van Engeland … Of ? – Fubar

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: