Nieuw

Soms is het best lekker om een geestelijk beperkte zwakzinnige links denkende randdebiel te zijn

Als een lens geslagen boxer in de hoek van de ring die met zijn laatste beetje kracht zijn eigen omdraait om bij het rond wandelende pinda verkopende huppelkutje nog een bakje nootjes te bestellen, dit aangezien hij ze nu nog kan eten in de wetenschap dat tijdens de volgende ronde zijn laatste tanden ook nog uit zijn bek geslagen worden en hij voorlopig weer moet leven van soep en pudding door een rietje dat hij met enige hulp van de wijkverpleegster nog net tussen zijn opgezwollen lippen geklemd kan houden.

Zo voel ik mij wanneer ik me eigen een voorstelling maak van de uitslag bij de verkiezingen in maart 2017.

 

Het moet toch heerlijk zijn wanneer je het hoofd in de grond kunt steken en zonder enige wrang kunt denken dat het allemaal wel goed gaat komen met ons koude kikkerlandje. Een zware teleurstelling wellicht maar Nederland is zwaar naar de klote. De beste bluesartiesten kunnen niet bezingen hoe droevig het allemaal is alhier en hoe diep wij allen reeds de grond in zijn gezakt door decennia lang moedwillig Haags wanbeleid. En er kan nog meer bij aangezien de loze beloften en onzinnige plannen alweer rondvliegen over de propaganda kanalen van onze staatsomroep. Wat hebben wij er aan dat we zelf een nummerbord voor onze auto mogen kiezen wanneer het bezit van zo’n heilige koe voor Jan met de pet niet eens meer te betalen is. Echter zijn dit juist het soort niets toevoegende plannen die door Mien uut Assen zeer gewaardeerd worden terwijl deze alom bekende kijkbuis geit niet in de gaten heeft dat ze zelf geen auto meer kan rijden aangezien ze krom moet liggen voor het gratis ziektekostenpakket van de asielparasieten op de hoek een eindje verder. En of ze der nog maar even een lening bij kan nemen aangezien die asielparasieten nog wat geld nodig hebben om hun kindbruidje te importeren aangezien zo’n meisje van veertien lekker veel oplevert bij de overige bevriende parasieten of tussen de benen van de imam.

Wanneer dit de wereld is die ons door de politici wordt aangeboden dan helpen zelfs de met goede bedoelingen rondwandelende blues artiesten niet meer. Ach rot op en ‘Fuck de Blues’ dan maar.

 

 

Het moet toch heerlijk zijn wanneer je hier niet over na hoeft te denken, dat je juist als Tita Toveraar en Tika met je vingers kunt klikken om op die manier de wereld stil te zetten om alle fouten, blunders en misstanden even snel op te lossen. En wanneer je de ellende van de dag opgelost hebt om eindelijk je nest in te kunnen duiken dat je dan met een goed gevoel en een gerust hart kunt roepen “Dat zien we morgen dan wel weer” om de volgende dag met frisse moed de laatste blunders van het Haagse idioten collectief weer recht te breien. Moet toch mooi zijn met je vingers klikken en terwijl iedereen stilstaat de vliegtuigen en boten te vullen met ongewenste vreemdelingen te samen met Samson, Pechtold, Rutte, de volledige ‘denk’ sekte en verder iedereen die je nog meer kwijt wilt. De automatische piloot alvast instellen zodat er bij de vingerklik waarmee iedereen weer verder gaat met zijn of haar leven geen weg meer terug is en wij verlost zijn van de eerste lading ellende(lingen).

Nee ik ben niet onder invloed van het een of ander. Zat enkel eens te denken over de huidige situatie en alle rotzooi die er nog meer op ons aan het afkomen is en bedacht me dat we eigenlijk al dusdanig genaaid zijn dat de oplossing met de seconde verder bij ons wegrent en nee hieraan helpen ook geen nieuwe verkiezingen meer. Dit mede door al die sukkels die een beetje bekendheid hebben genoten via het ooit goede ‘Geenstijl’ of ‘POW’ en de staatsomroep met enkel één opdracht en dat is ‘stemmen wegkapen bij de PVV’.

Helaas trapt de kiezer met oogkleppen voor de luiken hier weer met dichtgeslagen ogen in en worden wij ook na maart weer genaaid door Rutte, Pechtold en Samson en dit hebben wij helemaal zelf voor elkaar gekregen. Dit hebben wij te danken aan al die lafbekken en verstand lozen die in maart op de een of andere manier vergeten zijn hoe ze de afgelopen jaren zijn bedrogen en opgelicht door de regeringspartijen. Kleine gok in mei 2017 begint al het gezeik en al het geklaag weer opnieuw en roepen hele volksstammen wederom dat ze geen vertrouwen meer hebben in de regering en is het voor de vierde keer de laatste keer geweest dat ze hier op hebben gestemd.

Voor al die mensen heb ik maar één opmerking meer over en daar ga ik het bij laten

Stelletje eikels.

Bolo

 

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Soms is het best lekker om een geestelijk beperkte zwakzinnige links denkende randdebiel te zijn

 1. Het nederlands stemvee is nu eenmaal achterlijk, de scholen hebben daar de meeste schuld aan.

  Like

 2. Onderwijs én media. Het is één doorlopende propagandashow.

  Liked by 2 people

 3. Ja, weet je, de mensen stellen een leider aan, degene met de meeste agressie meestal, en de grootste bek en de handigste leugens, en daar gaan ze vervolgens achter aan lopen. Je krijgt het er niet uit, hoor. En de mens is op de planeet toch de meest succesvolle soort dus waarom zouden we naar een andere oplossing zoeken?

  Natuurlijk is de hele constructie onrechtvaardig. Onder de leider (die al gauw zwemt in het geld en die werkelijk alles mag) staan nog een stel trouwe uitvoerders (die er ook warmpjes bij zitten) en daaronder de massa die het slecht heeft en die uitgezogen en gekoeioneerd wordt

  Maar denk vooral niet dat je die arme massa kunt helpen, door bijv. weigerdwarsliggertje te worden en een beetje lastig te gaan doen: de arme uitgezogenen zullen jou op je dak springen en echt niet de Grote Leider. Ze scharen zich achter de Grote Leider en zullen je opjagen en afmaken. Een klein beetje propaganda, een oproepje, wat marsmuziek, et voila.

  Misschien is het beter om voor jezelf te zorgen en de massa Lemmingen naar hun zelfgekozen afgrond te laten lopen?

  Like

 4. La maar lopen….vallen niet meer te redden,en worden zelfs boos als je dat wil.

  Like

 5. Ik..afkomstig uit het onderwijs kan het enkel beamen.
  Onderwijs is idd een grote propagandashow.
  Je moet alles en iedereen begrijpen ( ja die snap ik nog wel) maar alles goedpraten?
  Nee, die gaat er bij mij niet in.
  Het is om moedeloos van te worden en niet te vatten hoeveel oogkleppen er in het onderwijs bestaan.
  Inderdaad EIKELS, meepraters, mooipraters, goedpraters en vooral naievelingen.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // oktober 14, 2016 om 01:20 //

  Lekker melancholiek, de tranen springen in m’n hol.
  Enfin, nog even genieten, morgen ben ik weer nuchter.

  Ja ik heb bolletjes in mijn hol
  Ik zit met bolletjes boordevol
  Met bolletjes in mijn hol
  Passeer ik fluitend de douanes
  Met m’n afgeladen anus
  Met die bolletjes in mijn hol

  Liked by 1 persoon

 7. Wat een typerende en toepasselijke omschrijving van Barack Hussein Klaver.

  Liked by 1 persoon

 8. Interview in de biblebelt over wat ze daar vinden van homo-sapiens.
  Schitterend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: