Nieuw

Putin ally tells Americans: vote Trump or face nuclear war

Americans should vote for Donald Trump as president next month or risk being dragged into a nuclear war, according to a Russian ultra-nationalist ally of President Vladimir Putin who likes to compare himself to the U.S. Republican candidate.

Vladimir Zhirinovsky, a flamboyant veteran lawmaker known for his fiery rhetoric, told Reuters in an interview that Trump was the only person able to de-escalate dangerous tensions between Moscow and Washington.

By contrast, Trump’s Democratic rival Hillary Clinton could spark World War Three, said Zhirinovsky, who received a top state award from Putin after his pro-Kremlin Liberal Democratic Party of Russia (LDPR) came third in Russia’s parliamentary election last month.

Many Russians regard Zhirinovsky as a clownish figure who makes outspoken statements to grab attention but he is also widely viewed as a faithful servant of Kremlin policy, sometimes used to float radical opinions to test public reaction.

“Relations between Russia and the United States can’t get any worse. The only way they can get worse is if a war starts,” said Zhirinovsky, speaking in his huge office on the 10th floor of Russia’s State Duma, or lower house of parliament.

“Americans voting for a president on Nov. 8 must realize that they are voting for peace on Planet Earth if they vote for Trump. But if they vote for Hillary it’s war. It will be a short movie. There will be Hiroshimas and Nagasakis everywhere.”

Lees verder:

http://www.reuters.com/article/us-usa-election-russian-trump-idUSKCN12C28Q

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Putin ally tells Americans: vote Trump or face nuclear war

 1. Kijk, een mooi voorbeeld. bari1951 sla ik ook altijd over.
  Doe ik het een keer niet, en wat zie ik dan………………herblogd.

  Like

 2. Duchesne // oktober 13, 2016 om 17:53 //

  Schijnt iets aan de hand te zijn dat Russische burgers worden gerepartieerd uit west-Europa. Daily mail schijnt daar vandaag mee te zijn gekomen….

  In elk geval broeit het, Duitsland die burgers adviseerd minstends 10 dagen aan voeding en water in huis te halen, Rusland die 40 miljoen burgers evacuatie laat oefenen, NATO die denkt ons tegen een nucliare oorlog te kunnen beschermen…..volgens mij heeft bescherming enkel nut als je na de confrontatie nog recht staat, maar volgens mij zorgt NATO enkel voor NATO?

  Verder nog heel veel activitiet in Nederland met Apache en straaljagers, vooral rond midden en zuid Limburg.

  Turkije die zichzelf aan het ingraven is en een muur bouwt om het restant aan moslims buiten te houden, en blijkbaar is er ook iets van grensblokkade aan het ontstaan in Scandinavie. Rommel meer info?

  Volgens mij is de essentie van oorlogvoeren dat je wint en er beter van word, ruzie gaan maken om daarna als een kreupel paard door grazige weiden vol radioactieve stof te rennen is niet echt winnen…

  Het zou zomaar kunnen dat de VS na 18 november een land word dat oorlog gaat makne in Europa, het zou de enorme opbouw van wapens en munutie waar ze nu mee bezig zijn verklaren. Voorraden op de plaats delict, omdat tijdens een oorlog het niet meer haalbaar is om nog grote vrachten te vervoeren. Eigenlijk kan ik de Rus geen ongelijk geven dat men nu zich voorbereid opde oorlog, de buitenlandse politiek van de Clintons kenmerkt zich door het zaaien van oorlogen.

  Like

 3. Duchesne // oktober 13, 2016 om 19:12 //

  Net stealth usaf over brabant gevlogen. Heel laag.

  Like

 4. Amerika is eigenlijk failliet en Clinton moet de nieuwe puppet van GS en JPM worden.

  Like

 5. @Duchesne // oktober 13, 2016 om 17:53

  Die Turkse muur is tegen Koerden. Het stuk waar Turkije aan IS grenst komt geen muur.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // oktober 13, 2016 om 21:21 //

  Ik denk dat erdogan er een project van gaat maken zoals Adolf de snelwegen, in dit geval als oplossing om het inzakkende toerisme en het verlies van inkomsten te compenseren. Let maar op, als die muur klaar is gaan ze overal muren zetten. 40% van de bewoners van Turkije is Koerd, kan zomaar zijn dat hij ze in ommuurde steden gaat laten wonen. IS hoeft geen poort, Frontex zorgt al dat ze worden gerelokaliseerd, ze sleuren ze van de Afrikaanse en Arabische stranden, ze gooien ze bij mij in de achtertuin, bijna letterlijk. Ik denk dat het woord vluchtelingen moet worden vevangen door nieuwetijds slaven, want feitelijk zijn het dat, slaaf van godsdienst en onderontwikkeld IQ, ze zijn allemaal eigendom van Merkel en Rutte, dus voor ieder probleem met de beestjes eigenlijk bij de baasjes verhaal gaan halen.
  Ik ben veantwoordelijk voor mijn hond, hun voor het gedrag van hun slaven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: