Nieuw

Illegale huwelijken: voorzitter Al-Raza moskee op non-actief

De voorzitter van de Al-Raza-moskee in Almere is door het bestuur van de moskee op non-actief gesteld. Aanleiding is een uitzending van Undercover in Nederland, waaruit bleek dat de voorzitter wilde meewerken aan illegale huwelijken in Nederland.

Het Openbaar Ministerie (OM) opende een onderzoek naar de moskee, naar aanleiding van de uitzending van het SBS-programma afgelopen zondagavond. De secretaris van het moskeebestuur Mohamed Maksoedan laat nu in een reactie weten dat de voorzitter op non-actief is gezet. ‘Zo heeft hij rust en wij (het bestuur, red.) de regie. De voorzitter begrijpt dat.’

Elsevier >>

Rampenburgemeester Franc Weerwind, die Almere veranderd heeft in een rokende puinhoop,  liet zich met plezier voorliegen:

Burgemeester Franc Weerwind (D66) van Almere vroeg naar aanleiding van de uitzending in een gesprek met het moskeebestuur om opheldering. Alle aanwezigen namen daar afstand van illegale huwelijken.

En zodra je je hielen gelicht hebt gaan ze er weer mee door.

Almere is die gemeente waar je sharia-conform polygaam in de moskee kan huwen en waar moskeeën door de D66-burgemeester geopend worden. En waar diezelfde dhimmie  streeft naar zo snel mogelijk nóg meer moskeeën en waar zedendelicten niet meer bij de shariapolitie aangegeven kunnen worden. In Almere bedreigt diezelfde shariapolitie kerken en worden kamelenbeffende stenengooiers onmiddellijk op vrije voeten gesteld, terwijl de ramadanjihad tegen de oorspronkelijke bevolking welig tiert en de shariapolitie weigert in te grijpen.

Vorige week schreven we een stuk over de bewuste reportage van “Undercover in Nederland”:

Terugkijken: Undercover in Nederland, illegale polygame huwelijken

 

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Illegale huwelijken: voorzitter Al-Raza moskee op non-actief

 1. polderboy // oktober 14, 2016 om 12:32 //

  Ach, ze kunnen toch ook neukertjes uit het buitenland halen als gehuwd kindbruidje, die gelovige moslims. Dat is dan wel tegen het gewoonterecht, maar kan verdragstechnisch.

  Rutte maakt zich er niet druk om. Godsdienstvrijheid, veranderende normen en waarden waar de politiek zich niet mee moet bemoeien; hij heeft het allemaal al gezegd.

  Like

 2. Jeroen999 // oktober 14, 2016 om 14:58 //

  Bulldozer over de moskee lijkt me doeltreffender tegen die Islam waanzin.

  Like

 3. Het ubermenschengeloof wordt door de Nederlandse politici geen strobreed in de weg gelegd.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: