Nieuw

Duitsland: asielzoeker zet baby van 40 dagen te koop op Ebay

De advertentie stond een half uur online. Te zien waren enkele foto’s van het meisje en de tekst “40-day-old child named Maria …for sale”.

Vluchtelingen

De politie heeft de 20-jarige moeder en de 28-jarige vader van de baby ondervraagd en hun woning doorzocht. Het gaat om vluchtelingen.

NOS >>

Google-vertaling van FAZ, Frankfurter Allgemeine:

 

Because a baby was offered in a Ebay advertisements for 5000 Euro for sale, determined the police in Duisburg for human trafficking. The 40-day-old girl had been taken out of the family and given to the youth welfare office, the authorities said on Thursday. He was fine. The police are sure that the girl is the child offered on the Internet with four photos.

The apartment of the refugee family, from which the advertisement was placed on the Internet, searched the investigators on Wednesday evening. The parents of the child, from whose internet the advertisement was given, had to interrogate the police station. A police officer said that the connection is also used by other family members. The parents were able to leave after their interrogation. What the 28-year-old father and the 20-year-old mother said was not known. It is now examined whether the offer was serious.

Bron >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Duitsland: asielzoeker zet baby van 40 dagen te koop op Ebay

  1. Mijn vrouw en ik geven onze jonge hondjes (ongelukje van moederdier) niet eens voor niets weg,bang als we zijn dat ze bij een ander niet goed verzorgd worden…word wel vol in de tuin ha.Mart Brasil.

    Like

  2. Ja je mag je eigen kind niet verkopen dat doet de staat wel voor je en ook dan heb je nul te zeggen .
    Big buisiness trouwens 5000 per adoptie koter en 8000 als ie een handicap heeft dat wordt kassa met die woestijnratten

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: