Nieuw

Syrische vrouwen: Onze mannen zijn lafaards die op de vlucht slaan in plaats van hun vrouwen en kinderen te beschermen 

De Syrische mannen die hun door oorlog geteisterde land ontvluchten worden zwaar bekritiseerd door de vrouwen die in de misère in vluchtelingenkampen moeten achterblijven.

Op de vraag hoe ze denken over het grote aantal mannen die met achterlating van hun vrouwen en kinderen van Syrië naar Europa zijn gevlucht nemen deze vrouwen geen blad voor de mond.

Een vrouw beschuldigt hen van het in de steek laten van Syrië in een tijd van crisis, terwijl anderen korter van stof zijn en voor lafaards uitschelden, en  benadrukken dat het “haram” is – verboden onder de islam – om hun land tijdens een oorlog te verlaten.

De vrouwen zijn geïnterviewd door de Amerikaanse video journalist Bilal Abdul Kareem, ze overleven in een vluchtelingenkamp in Syrië.

Een jonge vrouw die in één van de tijdelijke gebouwen verblijft in het vluchtelingenkamp zegt dat ze erg boos is op de mannen die hun vrouwen kinderen in Syrië achterlaten.

“We hebben een crisis hier. Als ze vluchten (de mannen), wie gaat ons dan bevrijden? Wie zal ons beschermen? Wij zijn hun eer.”

Een ander beschuldigt de Syrische mannen voor het verlaten van vrouwen en kinderen en het aan ‘buitenstaanders’ overlaten om de oorlog te strijden en de bevolking te helpen.

Een andere vrouw die onlangs haar huis in Homs is ontvlucht zegt dat ze haar vaderland niet in de steek laat, ondanks dat “Europese landen beter zijn”.

“Bij Allah, het is verkeerd! Is dit niet verkeerd? Het is verkeerd om uw land en uw familie tijdens nood te verlaten.”

‘Wij vrouwen moeten alle ellende dragen omdat we niet ons land verlaten … dit is zwaarder dan naar Europese landen vluchten, dit is pas echt moeilijk.”

Een andere vrouw voegt toe: “Naar mijn mening is het haram (verboden volgens de islamitische wet) om het land tijdens strijd te ontvluchten, ze verlaten het terwijl het in gevaar is.”

“Ze (de mannen) moeten het land verdedigen. Ze moeten hun families beschermen en niet naar Europa vertrekken.”

Als haar wordt gevraagd wat ze wil zeggen tegen de honderdduizenden mannen die uit Syrië richting Europa zijn gevlucht, antwoordt de Syrische vrouw dat ze smeekt dat de mannen terugkomen om in de burgeroorlog te vechten en het “vaderland verdedigen”.

Europa worstelt met het probleem van de ergste migrantencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Tot nu toe zijn er dit jaar via de middellandse zee meer dan 500.000 in Europa gearriveerd, meer dan een verdubbeling ten opzichte van 2014, volgens de International Organisation for Migration.

De Duitse overheid verwacht dat dit jaar 1,5 miljoen vluchtelingen het land binnenkomen.

syrische-vrouwen-1

syrische-vrouwen-2

syrische-vrouwen-3

syrische-vrouwen-4

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3263593/Syrian-wives-mothers-left-condemn-men-fled-country-ask-free-protect-wrong-leave-country.html

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Syrische vrouwen: Onze mannen zijn lafaards die op de vlucht slaan in plaats van hun vrouwen en kinderen te beschermen 

 1. Tja, dat het lafaards zijn is wel bekend.
  Als ze aanvallen is het altijd met een grote overmacht en hebben de Joden ze niet fijntjes glansrijk verslagen toen ze door dat tuig werden aangevallen. Ook daarvan zijn die mislims nog steeds zwaar gefrustreerd.
  Maar goed, in het “normale leven” heb je van een enkel mislim weinig last wat aanvallen betreft. Zet er een paar bij elkaar en de problemen beginnen. Als kleine kinderen op de kleuterschool voelen ze zich sterk ineens.
  Onlangs nog (een paar artikelen terug) probeerden drie mannen een vrouw te ontvoeren en zelfs met drie man konden ze het (gelukkig) niet voor elkaar krijgen.
  Het zijn dus niet alleen lafaards maar ze kunnen werkelijk helemaal niets tot een “goed” einde brengen.
  Dus als je praat over een mislukking in het hele scheppingsverhaal, dan zijn mislims daarvan het grote voorbeeld. De moeder van alle mislukkingen zeg maar.

  Liked by 2 people

 2. Helaas zitten we wel met een probleem.
  Ze komen maar en met heel veel.
  Terwijl jij en ik elke dag naar ons werk moeten.
  Worden hun groepen steends groter en ja wat kan jij of ik in je 1tje doen tegen veel want dan hebben ze een grote muil die lafbekken.

  Like

 3. Volgens mij zitten jij en ik nu toch niet op ons werk, of we moeten allebei een vrije dag hebben vandaag.

  Like

 4. Te laf om te vechten, maar de uitkeringen en gratis huisvesting zijn niet haram.

  Like

 5. N.E. Derlander // oktober 13, 2016 om 14:49 //

  De in weelde levende vrouw roept: “wir schaffen das” en de achtergelaten vrouwen roepen “wir schaffen das nicht”. Die laatste groep wordt, naar het zich laat aanzien, niet gehoord door de policor politici en de MSM. Hoe zou dat toch komen?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het bewijs: “Vluchtelingen” in Europa zijn Lafaards! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: