Nieuw

‘Hier zijn we niet op voorbereid’: IS gebruikt drones met explosieven

Voor het eerst zou terreurgroep Islamitische Staat (IS) een succesvolle drone-aanval hebben uitgevoerd in Irak, waarbij twee Franse soldaten zwaargewond raakten. Het Amerikaanse leger probeert in allerijl manieren te vinden om de drones uit te schakelen.

De Franse krant Le Monde schrijft over de aanval, die begin deze maand werd gepleegd. Twee Franse soldaten zagen een drone en haalden die uit de lucht. Even daarna ontplofte het vliegtuigje. Het is onduidelijk of de drone op afstand tot ontploffing is gebracht. Een andere mogelijkheid die Amerikaanse officials bekijken is dat er een tijdbom aan de drone was vastgemaakt.

Elsevier >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on ‘Hier zijn we niet op voorbereid’: IS gebruikt drones met explosieven

 1. Aloha snackbar de nieuwe is drone hahahaha

  Liked by 1 persoon

 2. Hopelijk voor Stklaas op de markt.

  Like

 3. @ hslot4,
  mooi filmpje, vooral aan het eind zon godse zelfmoord drone

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 13, 2016 om 01:49 //

  Ja ik heb al vaker filmpjes van dat ventje gezien, ik vraag me wel af waar hij de wapens en het geld vandaan haalt want zelfs als de attributen allemaal sloopmateriaal zijn, op het eind offert hij wel even een machinegeweer en een drone op en dat kost toch een paar centen/roebels.
  Maar het opent wel perspectief voor D.G.Neree & Fubar want die hebben er al wat oefen uurtjes op zitten. Als Fubar nou vliegt en Neree neemt de camera en de mitrailleur voor zijn rekening dan moeten we toch lol kunnen maken met Antifa?

  Like

 5. Er zijn een hoop arme Russen, maar ook een hoop ‘nieuwe rijken’, Tijl. Een huisje in centrum Moskou is duurder dan in Londen en daar is het al niet te betalen. En wat is duur, een Nederlands kamerlid dat vier jaar niks doet en waar niemand ooit van gehoord heeft kan het makkelijk bekostigen. Duur is relatief.

  Liked by 1 persoon

 6. Edward Snowden beweert Osama Bin Laden is nog steeds in leven

  Like

 7. Van Amerika met Liefde: George Soros belooft Russische Maidan op de verjaardag van Poetin

  George Soros is een machtig persoon die deze macht misbruikt om zijn persoonlijke doelen te bereiken. Zijn zinnen zijn gezet op Rusland en hij zal niet stoppen totdat hij Rusland heeft verwijdert als zijn bedreiging.

  Iedereen die de activiteiten van George Soros volgt, weet dat deze vurige en consistente vijand van Rusland wordt gekenmerkt door een ongezonde obsessie met levendige gebaren en symbolische acties. Hij aarzelt niet om rechtstreeks een beroep te doen op toonaangevende wereld politici en probeert zelfs openlijk politieke beslissingen te dicteren om de leiders van landen als Duitsland of Griekenland en soms haalt hij uit en straft zelfs de Europese Commissie.

  Soros kon gemakkelijk worden verward met het dorps maniak die gewoon van de gelegenheid gebruk maakt om in het openbaar zijn overgewaardeerde ideeën uit te drukken, maar de dingen zijn niet zo eenvoudig. Immers, hij is degene die talrijke “gekleurde revoluties” heeft gesponsord in vele landen. Hij zou heel goed een maniak kunnen zijn, maar hij is een invloedrijke en gevaarlijke psychopaat. Lees verder >>> http://worldunity.me/van-amerika-met-liefde-george-soros-belooft-russische-maidan-op-de-verjaardag-van-poetin/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: