Nieuw

Helft asielkolonisten weigert in te burgeren

Meer nieuwkomers slagen voor hun inburgeringsexamen. Dat meldde minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) dinsdag aan de Tweede Kamer. Het percentage geslaagden steeg van 32 procent in april naar 49 procent in oktober.

Volgens de bewindsman hebben alle nieuwkomers die verwijtbaar niet op tijd aan hun inburgeringsplicht hebben voldaan een boete gekregen.

Volkskrant >>

U moet binnen 3 jaar uw inburgeringsdiploma halen. Lukt dat niet en heeft u daarvoor geen goede reden? Dan loopt u het risico op een boete en eventueel intrekking van uw verblijfsvergunning. Voor asielgerechtigden geldt dat laatste niet.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/nieuw-in-nederland/vraag-en-antwoord/moet-ik-mijn-inburgering-zelf-betalen

Die laatsten kunnen dus gewoon weigeren in te burgeren en dan zetten we ze niet uit. En die boete van 1200 heb je er zo uit.

 

 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: