Nieuw

Boete voor haatzaaien tijdens speech bij Pegida

e 65-jarige Raffie Chohan is veroordeeld tot een boete van 800 euro vanwege het aanzetten tot haat, discirmineren en beledigen van moslims tijdens een speech voor Pegida-demonstranten in Utrecht. De helft van de boete is voorwaardelijk. Het OM eiste een boete van 1000 euro, waarvan 500 voorwaardelijk.

AD >>

Eigen Pegida-filmpjes:

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Boete voor haatzaaien tijdens speech bij Pegida

 1. Kun je een boete krijgen als je hier wat tikt wat ze niet zint.En zo ja, kunnen ze die boete van je pensioentje inhouden?….Ik verbaas me nergens meer over,

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // oktober 13, 2016 om 02:52 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Moslim ratten kunnen vrijelijk haatzaaien, maar voor Nederlanders niet toegestaan.
  Er moet nodig een Fons komen, waaruit deze boetes betaald kunnen worden.

  Like

 3. @ mahoog,
  Je kan je dan afvragen met welk gemak beheerders jouw adres zullen door spelen bij een onwelgevallige opmerking op een site die door het OM als bezwaarlijk wordt gevonden.
  Dat is iets wat je altijd maar weer moet afwachten.

  Ik heb dat wel eens gevraagd aan verschillende beheerders van sites.
  Ze weten het niet hoe ze dan zouden reageren. Daar kan je het mee doen verder.
  Dus dat is afwachten wanneer de eerste aan de beurt is.

  Like

 4. Volgens mij kan de overheid elk email adres zonder meer inzien. Ze weten dus wie wat schrijft. Privacy in Nederland? Zet het maar uit je hoofd. Nul komma nul.

  Like

 5. Ik vraag me af onder welke vrijheid dit dan wel niet zou vallen.
  Dit is oproepen tot moord op 5 December.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/moordlustige-sylvana-heeft-weer-gezellig-idee-schiet-zwarte-piet-dood-in-een-steegje/

  Like

 6. Per telefoon contact gehad sinds gister met Raffie. Ze gaat in hoger beroep.

  Liked by 1 persoon

 7. Eigenlijk klik ik nooit op een reactie van jowitteroos en nog een paar andere.
  Omdat ik dan 99 van de 100 te lezen krijg, herblogd, dus geen reactie.
  Zonde soms, maar wel een logisch gevolg.

  Like

 8. BertG oktober 13, 2016 om 14:22 //
  Dit snap ik niet. Soms herblog ik artikelen en deel ze op facebook. Als ik zin heb in reageren doe ik dat, maar zie niet altijd dat mensen mij iets vragen ofzo……..omdat ik vertaal en dan een ander scherm open heb staan. Excuus als ik ergens niet op gereageerd heb BertG. Maar wat is het wat u wilt weten?

  Like

 9. Nee hoor, ik heb niets gevraagd waar ik geen reactie op gehad heb.
  Maar het meest wat is zie is, herblogd. En dan sla ik het automatisch over.
  Dat geldt voor iedereen die herblogd een zelden een reactie geeft, dat is een gevolg van onnodig ergens op klikken.
  Trek het je niet aan verder.

  Liked by 1 persoon

 10. BertG. // oktober 13, 2016 om 14:46 //
  Ik vind het ook irritant dat als je herblogt, dat gezien wordt als reactie…………..mensen denken dan inderdaad dat men gereageerd heeft. kan er helaas niets aan doen. Dank voor de reactie BertG en me ergens iets van aantrekken heb ik lang geleden al afgeleerd, behalve als het om die slinkse idiotie gaat en de islam………….dan kookt mijn bloed, zoals bij velen……..

  Like

 11. Woensdag 12 oktober 2016 heeft de rechter vonnis geveld in de zaak “Staat der Nederlanden versus Raffie Chohan”. Het vonnis van de rechter was vrijwel gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie. Ondanks het uitgebreide pleidooi van haar advocaat meende de rechter toch dat een forse straf meer gerechtvaardigd was dan een vrijspraak. Vanaf het begin was het duidelijk dat barbertje moest hangen. De motivering van de eerste Nederlandse Shariarechtbank is ronduit ridicuul. Vrij vertaald:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/13/politiek-proces-gaat-verder/

  Like

 12. Het strafproces tegen PVV-voorman Geert Wilders gaat door. Dat oordeelde de rechtbank in Den Haag vrijdag. De advocaat van Wilders, Geert-Jan Knoops, had de rechtbank vorige maand gevraagd het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk te verklaren. De rechtbank verwerpt dat. Het proces gaat eind deze maand verder.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/10/14/wilders-proces-gaat/

  Like

 13. De linkse politiek correcte terreur komt in het nauw. Propaganda de hele dag door en nu ook politieke showprocessen. De rechtspraak is een aanfluiting geworden.

  Een politiecommissaris mag op TV zeggen dat Wilders gemold mag worden. In de tweede kamer mag iedereen hem met Hitler vergelijken. Aangiftes tegen hem mogen vervalst zijn. Mohammedanen mogen gerust brandstichten en verkrachten. Maar Wilders moet en zal hangen.

  Gisteren op de EO (!) een documentaire over Spinoza gezien (wereldbekend Nederlands filosoof). Hij geloofde niet in god en ook niet in een vrije wil. Daarvoor wilden ze hem berechten. Hij voelde zich verwant met Johan de Wit, die zich verzette tegen de terugkomst van de Oranjes in de republiek. De Oranjes kwamen, geholpen door de predikanten, toch weer aan de macht. De gebroeders de Wit werden door het opgezweepte volk vermoord. De relatieve vrijheid van de republiek was voorbij.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: