Nieuw

Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten

Almere is die gemeente waar je sharia-conform polygaam in de moskee kan huwen en waar moskeeën door de D66-burgemeester geopend worden. En waar diezelfde dhimmie  streeft naar zo snel mogelijk nóg meer moskeeën en waar zedendelicten niet meer bij de shariapolitie aangegeven kunnen worden. In Almere bedreigt diezelfde shariapolitie kerken en worden kamelenbeffende stenengooiers onmiddellijk op vrije voeten gesteld, terwijl de ramadanjihad tegen de oorspronkelijke bevolking welig tiert en de shariapolitie weigert in te grijpen.

Dat Almere heeft nu geen geld meer voor de zorg van de oorspronkelijke jeugd.

Almere niet blij dat brief uitgelekt is

Het geld is op, de deur naar jeugdhulp in Almere gaat grotendeels dicht. De gemeente gaat met dat besluit in tegen staatssecretaris Van Rijn, die steeds benadrukt dat de portemonnee van gemeenten nooit een reden mag zijn om zorg aan kinderen te weigeren. In een reactie veroordeelt Van Rijn dan ook de maatregel in Almere.

Almere geeft als reden voor de maatregel dat de vraag naar zorg groter is dan verwacht, terwijl het budget voor jeugdhulp te krap is. De gemeente benadrukt dat het niet de bedoeling was dat anderen dan huisartsen en instellingen de brief kregen. NOS >>

Gelukkig gaat het geldgebrek niet ten koste van de islamiseringsplannen van Burgemeester Franciscus Max (Franc) Weerwind:

Aan de raad van de gemeente Almere

Naamloos.png

naamloos

Als PDF >>

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten

 1. Like

 2. Gerrit Tienkamp // oktober 12, 2016 om 02:48 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  DE BRAND IN AL DEZE AZC’s

  Like

 3. Het is geen AZC.

  Like

 4. het zijn gewoon woningen waar U en ik eigenlijk recht op zouden moeten hebben, maar met zo’n burgemeester kun je NIET alle kanten op!

  Like

 5. Duchesne // oktober 12, 2016 om 09:08 //

  “Een aantal werkgevers heeft aangegeven met deze groep aan de slag te willen gaan”

  Okee, denk heel even na over dit stukje tekst. Werkgevers….

  Ik ga invullen wat ik denk.
  Volgens mij zijn er regelingen waarbij deze “werkgevers” geld extra krijgen om “deze groep” iets te laten doen. Ik vermoed dat het gemeentelijke instellingen betreft en dat deze vanuit sociale regelingen aanspraak maken op zeer waarschijnlijk zorg in natura of pgb’s, die naar alle waarschijnlijkheid ruim onder asieleisers zijn uitgestrooid. Ik denk dat daarom de jeugdzorg geen budget meer heeft in Almere, omdat er teveel anderen ook moeten vreten van een potje. Met die gedachte is het zeer waarschijnlijk dat ” deze groep” zal “werken” bij zorginstellingen zowel particulier als lage overheid en dat dit geld zal opbrengen voor wie “deze groep” “werk” verschaft. Het is dus “werk” waarbij de arbeider geld meeneemt naar de werkgever. Gewoon in plat Hollands dus de boel verneuken en geld in een bodemloze put gooien. De mensen die reeds in eennzorgsituatie zitten kunnen dus op termijn iemand van ” deze groep” aan of in hun bed of ondergoed vinden, of in hun persoonlijke bezittingen. Want dat is waar dit op uitloopt, op het plaatsn van ” deze groep” bij de zwaksten van onze samenleving. En alles wat het daglicht niet kan verdragen zal worden verzwegen door alle partijen, simpelweg omdat iedereen er aan verdient.

  Het lijkt me journalistiek handig de gemeenste Almere te vragen om de lijst met ” werkgevers” zoals in de brief genoemd eens met naam en toenaam te noemen, dan zal blijken dat de term “bedrijf” een heel rekbaar begrip is en niets met productie of winst te maken heeft. Het is een woord net als “normen” en “waarden” dat gebruikt word als reclame slogan en waar iedereen de eigen invulling van kan doen en daarna meegaand zal knikken.

  In mijn gedachten zie ik een stukje volksverlakking waarbij niemand even verder kijkt.

  Liked by 1 persoon

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Nederlanders zijn de ‘gedupeerde derde’ in eigen land!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: