Nieuw

Over ‘Kut Turken’, ‘Tyfus Marokkanen’ en ‘Kanker Israëliërs’

Lekker begin van een kort stukje, ik weet het en het spijt mij maar het moet mij even van het hart en als zo vaak bent U die nog de moed heeft om mijn stukjes steeds maar weer te lezen hier de dupe van. Wanneer ik in het openbaar de eerste twee roep of schreeuw dan leveren deze mij in het slechtste geval een huisbezoek van de plaatselijke veldwachter op. Wanneer ik de laatste door de straat heen brul dan mag ik rekenen op een verkiesbare plaats op de ledenlijst van SP, PvdA of de ‘denk’ sekte. Welkom in Nederland.

De titel van dit stukje was de eerste reactie die bij mij op kwam op het moment dat ik een bericht, of eigenlijk meer een bijna noodkreet, las van de door mij zeer gewaardeerde Yaakov Siepman als reactie op een aantal antisemitische reacties op een artikel verschenen op een blog dat speciaal voor deze reden lijkt te zijn gemaakt, namelijk het provoceren van alles en iedereen die Israël en de Joodse bevolking een warm hart toedraagt. Reacties in de trend van “Zij zijn een schande voor de mensheid, compleet uitroeien is mijn motto.” zijn meer regel dan uitzondering en de één staat oplossing zonder Joden staat bij de meeste schrijvers en lezers hoog op het verlanglijstje.

Elf september was een Zionistisch complot en Benjamin Netanyahu is premier van een nep staat met de naam Israël. Ach lees en kijk zelf maar even indien U daar behoefte aan heeft voor mij was één korte blik genoeg om de kotsemmer op te zoeken om aldaar de maaginhoud te deponeren. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/10/10/israelische-elite-eenheden/

Wat mag je wel zeggen en wat mag je niet zeggen?

Of moet ik deze vraag anders stellen en hier van maken : Tegen wie mag je wel of niet alles zeggen?

Even terug naar Pegida en het hakenkruis dat de vuilnisbak in verhuist, hier was ophef over en dit kwam zelfs voor de rechter om hier een oordeel over te vellen.

Tijdens anti Israël demonstraties in het zelfde Den Haag mag men uit volle borst de Joden aan het gas wensen en de vlag van Israël voorzien van hakenkruizen zonder dat hier noemenswaardige acties tegen worden ondernomen. Spreken wij hier nu over rechtsgelijkheid?

Hoe lang kun je in een willekeurige stad de straat opgaan om ‘kut Turken’ te scanderen? Hoe lang kun je door de stad wandelen terwijl je ‘tyfus Marokkanen’ roept? Ik denk dat je voor dat de politie arriveert al een kudde medelanders over je heen hebt gehad om vervolgens te worden afgevoerd naar het politiebureau.

Stel je in Nederland eens een voltallig voetbalstadion voor waar de tekst ‘Franciscus, Franciscus moslims aan het gas’ klinkt, hoe lang mag men de naam van de Paus zo gebruiken en hoe lang gaat deze voetbalwedstrijd duren alvorens hij gestaakt gaat worden?

Toch raar dat het kennelijk geen enkel probleem is wanneer wij het in deze over Joden en Israël hebben, dat men het dan normaal lijkt te vinden.

Ik lees vaak de stukjes en reacties van Yaakov Siepman en ik lees deze met bewondering, plezier en ergernis. Soms met een glimlach en meestal met een frons aangezien de artikelen die hij aandraagt zelfs mij nog doen verbazen. Ze doen mij nadenken omtrent de achterlijkheid van onze hedendaagse wereld.

En het mooiste of eigenlijk beste van alles is het wanneer ik zijn vaak met emotie doordrenkte reacties omtrent het onrecht van de hedendaagse Joden en het vrije volk van Israël lees bij de vele antisemitische blogs die ons land helaas rijk is. Zijn reacties zijn stevig en eerlijk en het enige weerwoord dat het zooitje haters op zijn woorden weet in te brengen komt altijd weer op het zelfde neer : ‘doe eens iets aan je woordenschat’

Heel bekend, zodra ze het niet meer weten vallen ze je aan op een ‘d’of een ‘t’ of wellicht zelfs over een ‘dt’ maar over de inhoud hoor je ze niet.

Ziek, zwak en misselijk dat wordt ik hier van en ja dan plaats ik hier een stukje op Fenixx aangezien een eerlijke reactie van mij geplaatst op dit antisemitisch blog mij geweldig in de problemen kan brengen en dat zijn die haters me totaal niet waard.

Zou wel eens willen weten welke reacties ik wel of niet mag plaatsen als reactie, waar liggen de grenzen, wat zegt de wet en hoe zit het met de rechtsongelijkheid?

met groet Bolo

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Over ‘Kut Turken’, ‘Tyfus Marokkanen’ en ‘Kanker Israëliërs’

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 11, 2016 om 23:55 //

  Wat niet wegneemt dat het een walgelijke site is. Geschiedvervalsing in optima forma.

  Like

 2. Hier nog zo’n mooi stukje van dezelfde site.
  Het zou zomaar van DENK afkomstig kunnen zijn.
  In een verleden vond ik deze site nog wel goed maar ook daar zijn weer andere schrijvers bij gekomen, met weer heel andere ideeën.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/09/07/netanyahu-bevuilt-nederlands-grondgebied/

  Liked by 1 persoon

 3. Lijkt erop dat ook die site is overgenomen en nu gerund wordt vanuit een AZC of andere kazerne. Vroeger werd er alleen maar gekankerd op Prins Bernard en trok ik nog wel eens een oog open bij een interessant artikel. Opvallende omslag van anti-koningshuis naar anti-Israel. Niet alleen willen ze een ander volk maar zelfs de websites worden herbemand.

  Like

 4. Alleen de naam herinnerd nog aan het verleden als strijders site waar je werkelijk elk vies en smerig geintje over de oranjes en de oorlog kon terug vinden.
  Met artikelen die tot in elk detail waren uitgeplozen.
  Het archief zal er vast nog wel aanwezig zijn maar van de site zelf is niets meer over.

  Like

 5. Gerrit Verboom
  9 uren
  Hi,
  I can’t read your messages any more. Is your site blocked? Or is it just extremely bussy?
  Kind regards,
  Gerrit Verboom

  Like

 6. I think bussy side works oké te me i removed your message because of your adres and phonenumber

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: