Nieuw

Niet te kiezen tussen Dyab Abou Jahjah en Montasser AlDe’emeh

Abou Jahjah en AlDe’emeh krijgen te veel aandacht, vindt Sam Van Rooy. Hij wil focussen op (ex-)moslims die iets anders zeggen.

 

Nu Montasser AlDe’emeh Abou Jahjah in Doorbraak uitgebreid mocht fileren – is er iets gemakkelijker? – en hij in Knack naar Vlaamse normen fel uithaalt naar ‘de hypocriete moslim’, scheelt het niet veel of hij wordt op handen gedragen. Maar in Montassers boodschap aan ‘de hypocriete moslim’ komen de woorden jihad, Mohammed, Koran, sharia en islam niet eens voor – toch vreemd voor iemand die graag de titel ‘jihadexpert’ uitdraagt. Men is kennelijk nogal snel tevreden, én snel vergeten, want Montasser (ik gebruik voor het gemak zijn sprekende voornaam) is in verdenking gesteld van valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken inzake een zogenaamd ‘deradicaliseringsattest’. Hij werd vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

Doorbraak >>

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Niet te kiezen tussen Dyab Abou Jahjah en Montasser AlDe’emeh

  1. Kiezen tussen Dyab Abou Jahja en Mantasser AID e’emeh ? Eruit preuren moeten ze alle twee.

    Like

  2. Is ze eigenlijk peroniste of is ze Che guevarist ?Beide zijn zonder twijvel onze vijanden wij zijn niet voor Hitler maar ook niet voor Stalin.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: