Nieuw

I saw a movie once where only the police and military had guns

naamloos

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on I saw a movie once where only the police and military had guns

 1. Ondanks verbod heeft tegenwoordig iedereen een wapen terrositen zelfs betere wapens als de Politie. Nu worden weer in Amsterdam iemand geliquideerd.

  Like

 2. mamaamanda89 // oktober 11, 2016 om 15:34 //

  Zien vaak genoeg dat de geweldsmonopolie van politie en het leger ook flink misbruikt word he.

  Like

 3. Alles wordt uitgewoond vandaag de dag.
  Je hebt er genoeg ervaring mee zou ik zo zeggen mamaamanda89
  Dus je weet hoe het werkt.

  Liked by 2 people

 4. mamaamanda89 // oktober 11, 2016 om 16:09 //

  @BertG
  Weer zo een hoogstaande comment

  Like

 5. Duchesne // oktober 12, 2016 om 10:31 //

  De mama van die marrokaan uit Roosendaal werd ook altijd uitgewoond door de rif gemeenschap aldaar, daarom heeft het beestje ook een algemene achternaam, erwasmetgeen mogelijkheid aan te wijzen wie de vader was. De muts was ook altijd al wat simpel, maar een geweldig fuifnummer in de Damstraat. Een soort draaimolen paardje voor de donkere man, bij iedere ronde een andere berijder..
  Maar goed, ieder mens is er een, alleen zou jeverwachten dat die marrokaan zijn roots gaat zoeken in de woestijn maar behalve het geitjesbestand van de kinderboerderij trachten te bezwangeren op de Ambrozjnberg en het konijn van het buurmeisje is ernog geen poging tot wortelen ondernomen. En dan wel ons de les proberen te lezen over hoe iemand moet leven.

  Het recht op zelfverdediging is een menselijk recht en iedere wet die een mens verbied zichzelf te beschermen is geen wet maar een deel van onderdrukking. Schindlers lijst is eigenlijk een docu over de mens als slachtvee, over een gebrek aan levenslust, over volgzaamheid en een lijdzaamheid. Schindlers lijst zou net zo goed over het Nederlandse volk kunnen gaan met o.a. Groen Links als de lieden met de wapens, moordenaars genoeg in die partij, en onder hun knuffeldiertjes ook nog een berg gajus.

  Like

 6. Duchesne // oktober 12, 2016 om 10:35 //

  Als je de foto snel ziet lijkthet net of een agent een patch holder een nekschot geeft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: