Nieuw

Hausse aan Marokkaanse asielzoekers

Het aantal asielzoekers uit landen waar helemaal geen oorlog heerst, neemt hand over hand toe. In vandaag gepubliceerde cijfers over de instroom in ons land in september, voeren Marokko en Algerije de lijst van nationaliteiten aan.

Veel Marokkanen verdwijnen na afwijzing van hun aanvraag in de illegaliteit, want hun moederland doet al jaren moeilijk wanneer Nederland ze terug wil sturen.

Telegraaf >>

Straf Marokko voor zijn gedrag

Annexeer een stuk niemandsland, Libië staat toch leeg, en dump het geteisem daar. En voor elke Marokkaan die hier binnenwandelt, dump je er ook honderd die hier al waren en wals je één Marokkaanse moskee plat. Laat de koning van Marokko maar janken dat zijn inkomsten opdrogen.

Stop eindelijk met het overmaken van uitkeringen aan Marokkanen in dat land. Veeg je reet af met de internationale verdragen. Pas eerst die internationale verdragen maar eens toe op de door Marokko illegaal bezette Westelijke Sahara. Wij zouden helemaal geen zaken moeten doen met islamitische landen die illegaal andere landen bezetten (hallo Turkije). Klaag elke dag weer bij de VN en eis een exportstop op producten die Marokko daar rooft (fosfaat). Geef Marokko een handelsboycot aan zijn islamitische broek. En kort de Nederlandse bijdrage aan de EU voor het bedrag dat de EU aan Marokko overmaakt als ontwikkelingshulp. Zachtjes piepen en jammeren helpt niet bij mohammedaanse landen, die luisteren alleen naar kruisraketten en financiële sancties.

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Hausse aan Marokkaanse asielzoekers

 1. copywriter // oktober 12, 2016 om 03:47 //

  Waarom worden zulke lui uberhaupt tot de asiel procedure toegelaten?
  Dit is pure waanzin.
  Ze zijn afkomstig van veilige landen dus de procedure dient voor hen gesloten te zijn.
  Gewoon dezelfde dag weer de grens over zetten, geen aanvraag niet langs af en ze krijgen geen 2000 euro.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: