Nieuw

George Soros: Enemy of Europe

World-renowned ‘philanthropist’ George Soros has for years been one of the most problematic political figures in global politics. In Western European media, he is often depicted as a wealthy, well-meaning shaper of public opinion with Leftist leanings who works with various Non-Government Organisations (NGOs) to make the world a better place.

Even a cursory overview of the last few decades of George Soros’ career shows that this picture is largely false, and that Soros is a prime example of the problem of private, wealthy interests overriding – or attempting to override – national sovereignty, and the freedoms of states and individuals alike. This article is an attempt to offer such an overview. While Soros and his various endeavours obviously engage themselves in fairly uncontroversial forms of charity or anti-corruption work, the focus of this article will be on the other (and far more important) aspects of his activities.

Righton >>

h/t Remco Friederich

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6125 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on George Soros: Enemy of Europe

 1. Soros is een ras atheïst. Vandaar uit werkt hij aan zijn eigen ‘godheid’ en brengt velen op de rand van de afgrond. Dit is waar atheïsme toe kan leiden.

  Like

 2. Zou verplicht moet worden, atheïsme.
  Dan zijn we eindelijk eens af van dat gelovig tuig.
  Behalve ellende is daar nog nooit iets zinnigs uit voort gekomen en dat al eeuwen lang.

  Liked by 2 people

 3. Gelovig tuig lijkt wel Fenixx over te willen nemen.
  Stap ik ’s ochtends uit mijn bed, open Fenixx: staat de hele rechter kolom vol met Luckybees avatars. Allemaal 1 regelige commentaren waarvan ik de meeste niet kan ontcijferen en ik heb geen zin om er iets onder te schrijven. Het is meestal reclame voor de streng gereformeerden.
  Dan begint een Daniël zich breed te maken tegen de atheïsten en de joden op een manier die zelfs de mohammedanen nog te min is (bijvoorbeeld dat de voorman van IS een joodse mossad-agent is) zelfs de mocro’s vonden dat op hun eigen website een belachelijk idee.

  Ik voel me minder geroepen hier nog veel te schrijven, als ik dat zo bekijk. Het is zonde van de redactionele artikelen.

  Like

 4. Ja, edjan, daar zijn die gasten zo extreem geslepen in, sluipenderwijs, zonder dat de meeste het opmerken of opvalt met kleine “onschuldige” reacties. Met maar 1 doel.
  Steeds van die kleine spelden prikjes uitdelen enkel om je mening over je vriendje kwijt te kunnen.
  Inmiddels hebben we een fanatieke refo en een na mijn idee een fanatieke jehova zitten.
  Inmiddels heb ik ze wel door, en pik ze werkelijk overal tussen uit.

  Like

 5. Nou, onschuldige reacties? Als het duidelijk was dat het mohammedanen waren, waren ze er al lang af geflikkerd.
  Inmiddels doen de gristenen eigenlijk hetzelfde als de mohammedanen. Onze overheid zegt tegen de mohammedanen dat ze vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting hebben. En daar maken ze gebruik van! Met maar één doel: alle andere mensen hun vrijheid van godsdienst en van meningsuiting afpakken. En precies zó maakt het gristentuig misbruik van hun vrijheid van meningsuiting hier. Met maar één bedoeling: iedereen overtuigen van hun kut-geloof.
  Overigens is hun intellectuele niveau dermate laag dat ze hun toevlucht hebben genomen tot een speciale tactiek: ze doen net alsof ze een zwerm van vervelende muggen zijn. Prikje hier, prikje daar.
  Zullen we de Flit-spuit er eens over halen?

  Like

 6. Wat ook overeen komt met al dat gelovig tuig hier, is dat ze nooit op iets zullen terug reageren.
  Wat je ook tegen ze zegt of beweert. Probeer het maar.
  Je kan ze werkelijk helemaal de tering schelden, op niets reageren ze.
  Daarmee voorkomen ze dat ze ergens over na moeten denken, want dat is ze namelijk afgeleerd. Enkel braaf je mantra’s opdreunen en maar blijven herhalen.

  Like

 7. Klopt, dat was me ook al opgevallen. Nou ja, maar dan schelden we ze toch helemaal de tering?
  En nee, op zelfstandig nadenken kun je ze niet betrappen.

  Dat is iets wat die gelovigen onder elkaar doen, hè. Op heel jonge leeftijd worden de hersentjes al weggebrand. Vergelijk het maar met de besnijdenis van de mohammedanen. Of het blind maken van de vinken. Daar gaan ze mooi van zingen.

  Like

 8. Edjan // oktober 11, 2016 om 12:11 /
  Dan begint een Daniël zich breed te maken tegen de atheïsten en de joden op een manier die zelfs de mohammedanen nog te min is (bijvoorbeeld dat de voorman van IS een joodse mossad-agent is) zelfs de mocro’s vonden dat op hun eigen website een belachelijk idee.
  ————–

  Zei die dat?

  Dat hebben we dan gemist, daar hebben we al vaker mensen een ban voor gegeven.

  We zullen eens even overleggen.

  Like

 9. Fubar, dat heb je dan zeker gemist.
  Alles is een zionistisch compleet waar de mossad achter zit.
  Ik heb er zelfs nog archief materiaal bij geplakt van jouw site.

  Like

 10. De meeste beheerders hier zijn enkel ’s nachts actief, en dan mis je wel eens wat.

  Liked by 1 persoon

 11. Als het goed is staan Luckybee en Daniël nu ‘on hold’, dat wil zeggen dat hun comments eerst langs de moderatie moeten voor ze geplaatst worden. Omdat ons overleg niet altijd even vlot gaat, maar even zo. Besluit valt ergens vanavond wel.

  En ‘mamanogwat’ solliciteert ook uitdrukkelijk.

  Like

 12. Fubar, ik sta voor iedere vrijheid van mening uitdrukking.
  Maar dat houd op wanneer je op een stiekeme manier iets probeert duidelijk te maken en andere daarvan probeert te overtuigen, en dat dan ook nog zo verstopt mogelijk weet te verwerken in een reactie.
  Je moet even tussen de regels door lezen soms, meer niet.

  Like

 13. Rosa Luxemburg // oktober 11, 2016 om 23:16 //

  Alexander Pechtold en George Soros 2 criminele sociaal fascisten.
  Beiden dienen te worden uitgeschakeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: