Nieuw

Franse politie: “Het mohammedaanse invasieleger heeft de controle over delen van het land overgenomen”

Mohammedanen en islam komen in het stuk van Elsevier niet voor, daar worden ze criminelen genoemd, en haast schoorvoetend ‘allochtonen’. Het stuk in Le Monde waar Elsevier zich op baseert, heeft het over “adolescents”, “jeunes adultes”(jong volwassenen), “racailles”(gajes).

Blijkbaar leven we in een tijd waarin bepaalde woorden verboden zijn. De problemen worden geweten aan armoede en een ‘toekomst zonder uitzicht'(op verbetering). Maar zolang je de werkelijke oorzaak van de haat niet benoemt, kun je die ook niet aanpakken. Ondertussen groeit het probleem als kool en zal de ellende alleen maar toenemen:

“Le taux de natalité de la ville se situe exactement entre la moyenne française (13 naissances pour 1 000 habitants) et la moyenne du continent africain (38 pour 1 000).”

Het gemiddelde geboortecijfer in wijken als deze ligt exact tussen het gemiddelde van Frankrijk en Afrika.
naamloos

Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

Nadat vier agenten in een Parijse voorstad werden bekogeld met molotovcocktails, proberen Franse politici de problemen in achterstandswijken te bagatelliseren. Politieagenten vertellen een ander verhaal: ‘Frankrijk zit vol met no-go zones.’

Premier Manuell Valls bagatelliseert de problemen en beweert dat er geen no-go-zones zijn, waarop de politie hem uitnodigt dan eens een stukje te komen wandelen zonder de bescherming van zijn veiligheidspiefpafpoefjes.

Lees hier ons stuk over de “Pyromanen van de profeet“, die probeerden de agenten levend te cremeren.

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Franse politie: “Het mohammedaanse invasieleger heeft de controle over delen van het land overgenomen”

 1. In het artikel in Elsevier staat inderdaad het politiek correcte taalgebruik, waarvan ik had gehoopt dat het enigszins op zijn retour was. Maar nee. Gelukkig zijn de meeste reacties van een ander niveau. En die staat Elsevier toch ook toe.

  Net op de Duitse radio gehoord dat er heel veel jonge meisjes zouden gaan/moeten trouwen en hoe slecht dat toch maar was voor die arme kinderen. Heel Duits werden er allerlei statistische gegevens bij genoemd: hoeveel meisjes en in welk jaar. Geen woord over moslims, islam, mohammedanen of wat dan ook. Boze mannen zullen dat dan wel doen.

  Ik had een opa, die ooit uit onvrede de kerstboom uit het raam wierp. Ook een pan soep schijnt hij ooit langs die weg uit zijn huis verwijderd te hebben. Het is jammer dat radio’s en TV’s zo duur zijn, want de genen van mijn voorvader stromen door mijn aderen.

  Like

 2. Esperanza // oktober 11, 2016 om 21:47 //

  Het point of no return zijn we reeds gepasseerd,

  There’ll be fires on the road
  and the white man dancing
  You’ll see a woman
  hanging upside down …

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2016 om 09:31 //

  Ja grappig is dat reageren op Elsevier, omdat de moderator overuren maakte hebben ze eerst de reactiemogelijkheid weggehaald en nu kunnen alleen abonnees reageren met als gevolg dat er nu zo nu en dan zeer pittige reacties staan. Wie weet gaat het helpen dat Elsevier ook wat steviger gaat schrijven.

  Like

 4. Elsevier is VVD, dus dat gaat niet gebeuren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Franse politie: “Het mohammedaanse invasieleger heeft de controle over delen van het land overgenomen” - Ik zeg NEE tegen EU

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: