Nieuw

Drie Arabische mannen overweldigen een 18-jarige vrouw en proberen haar te ontvoeren

Denemarken – Tijdens lunchtijd afgelopen maandag is een jonge vrouw aangevallen door drie onbekende mannen op een landweg in de kleine gemeenschap Ravnkilde in het noorden van Jutland. Ravnkilde is een klein dorpje op het platteland van Noord-Jutland, tussen Aalborg en Randers.

De mannen, die Arabisch spraken en een Midden-Oosters uiterlijk hebben, probeerden de vrouw in hun auto te sleuren. Gelukkig kon de jonge vrouw zich vrij vechten en ontsnappen. Gelijktijdig is de politie van Roskilde op zoek naar de verdachten die zich schuldig hebben gemaakt aan twee gevallen van seksuele molest die zich hebben voorgedaan in de nacht van zondag. Ook in deze gevallen hebben de verdachten een Midden-Oosters uiterlijk.

Op maandag 12:49 kreeg de politie van Noord-Jutland een alarm binnen van een overval. Het slachtoffer, een 18-jarige vrouw, was aangevallen op een landweg in Ravnkilde. Een auto met drie mannen was naast haar gestopt. Twee van de mannen vielen de jonge vrouw aan. Eén van hen hield haar vast en probeerde haar in de auto te duwen, terwijl de ander haar sloeg en schopte. De jonge vrouw wist zich uiteindelijk los te breken en te ontvluchten. De drie aanvallers reden vervolgens weg richting het nabijgelegen dorp Haverslev.

De drie verdachten worden verondersteld ongeveer 30-40 jaar oud te zijn. Volgens het slachtoffer hebben alle drie een Midden-Oosters uiterlijk. Alle drie waren lichtgetint, hadden kort donker haar, baard, en spraken Arabisch. De auto wordt beschreven als oud en in slechte staat,  met veel roest op de achterklep en velgen.

Bron:

http://lokalavisen.dk/alarm-brutalt-bortfoerelsesforsoeg-paa-18-aarig-kvinde—tre-arabiske-maend-i-rusten-lille-bil-efterlyses-/Politi/20161010/artikler/161019868/1265

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Drie Arabische mannen overweldigen een 18-jarige vrouw en proberen haar te ontvoeren

 1. Daar in Denemarken zijn de socialisten aan de macht, ze zijn internationisten, er go vreemdlingen hebben de zelfde rechten als de Denen.

  Like

 2. Ontdoe u van uw verraders en hang uw politici op.

  Like

 3. Recht in eigen hand nemen is het enige wat je er nog tegen kunt doen en dat zal ik dan ook niet nalaten.

  Like

 4. ieznogoedh // oktober 11, 2016 om 16:37 //

  Heb net zoveel de pest aan baarden als aan hoofddoekjes.
  Die baarden stinken en getuigen van achterlijkheid en onder die hoofddoekjes zitten heeeel vaak aliens met een bijzonder vreemde schedel.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 17-jarig meisje weet te ontsnappen aan groepsverkrachting: Beet Arabier in zijn penis – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: