Nieuw

Culturele verrijking en diversiteit in Amsterdamned; 3 moorden in 4 dagen

On Saturday afternoon Djordy Latumahina was gunned down in the parking lot beneath his home on Koningin Wilhelminaplein. His girlfriend was critically injured, but is now recovering. Their 2-year-old daughter witnessed the shooting, but was not injured.

Earlier on Saturday a 44-year-old man was shot in killed in a fight in Amsterdam-West. Two other men, age 44 and 50, were injured. According to the police, the victims in both shootings aren’t involved in serious crime.

On Monday the police also revealed that the man found dead in a burning apartment on Barbusselaan on Friday, was murdered. According to NRC, he was also shot. The police believe the victim is the 54-year-old resident of the flat. But they are awaiting the results of a DNA test to confirm.

And on Tuesday last week 42-year-old Amsterdam criminal R.S. was gunned down in sight of a primary school and its students in Osdorp.

NL Times >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: