Nieuw

Clinton knew Saudi Arabia, Qatar provide ‘clandestine’ support to ISIS – WikiLeaks

Emails published by Wikileaks between Hillary Clinton and her presidential campaign chairman John Podesta pull back the curtain on the fight against Islamic State. One reveals the presidential candidate identifying Saudi Arabia and Qatar as “financial and logistic” supporters of the terrorist group.

Contrary to Qatar and Saudi Arabia’s assurances that they do not support Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL), Hillary Clinton apparently believes that they are in fact providing “clandestine financial and logistic support to IS and other radical Sunni groups in the region,” according to an August 17, 2014 email released by WikiLeaks on Monday.

RT >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6125 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: